Autor Zpráva
Bubloslava
Profil
Zdravím,

prosím Vás o zhodnocení celého webu:

www.ernstova.cz

Jsem začátečník a proto budu vděčná za každou připomínku.

Dík
Měsíček
Profil
Reaguji na Bubloslava :

1.) Asi ráda používáš tabelátor (tabulátor)
2.) Je tohle opravdu důležité ? <!-- konec div menu -->
3.) Udělej klikací hlavičku
4.) Menu by bylo lepší udělat podle textu a ne obrázků ..
5.) border=0 nauč se dělat border="0" a nebo ještě lépe pomocí stylů CSS
6.) Pro každý odkaz by bylo dobré udělat title a pro každý obrázek alt
7.) V patičce by mohl být hned autor a e-mail na něj
8.) Celkově by měla být patička podobná hlavičce, ale co už .. trochu si s ní pohrej
9.) Celkově stránka vypadá moc jednoduše, ale pro začátek dobré

Celkové hodnocení 5-10
Bubloslava
Profil
Pro Měsíčka:

1) Nechápu, co mám s tabulátorem... jsem začátečník.
2) <!-- konec div menu --> tyto poznámky jsou pro mne důležité (a uživateli naprosto lhostejné), protože jsem si na různé fragmenty kódu vytvořila PHP funkce, a když jsem tyto funkce psala, tak jsem se v těch divech trochu ztrácela
3) Protože jsem fakt začátečník, tak nevím, co je klikací hlavička.
4) Menu jsem nedělala podle textu. Inspirovalo mne písmo použité v lince pod logem (vychází z loga, které mi navrhl kamarád) a je to Arial Rounted. Tento font jsem neměla k dispozici a navíc neobsahoval všechny české znaky. Protože předpokládám, že většina uživatelů disponuje stejným (ne)vybavením fonty jako já, stáhla jsem si chybějící font (a domalovala háčky) a zvolila jsem raději obrázkové menu. Jakkoli je to složitější.
5) border .... patří skutečně do stylů, příležitostně přepíšu
6) u odkazů title mám, neužívám je v patičce [je to prostě můj styl]; alt mám všude
7) 8) 9) [] byl to záměr, v jednoduchosti spočívá krása :-)))

Díky za připomínky
Měsíček
Profil
Reaguji na Bubloslava :

budu reagovat jen na některé věci :

3) Protože jsem fakt začátečník, tak nevím, co je klikací hlavička.

to znamená, že když se na ni klikne dostanu se na index (úvodní stránku) abych nemusel hledat položky atd...

4) Menu jsem nedělala podle textu. Inspirovalo mne písmo použité v lince pod logem (vychází z loga, ... které

to je sice zajímavé, ale dělat menu podle obrázků není to pravé ořechové, jinak když už tak se zbav těch teček kolem toho (dělá to v IE7)

7) 8) 9) [] byl to záměr, v jednoduchosti spočívá krása :-)))

to sice ano, ale pokud se chceš zlepšovat, tak jednoduchost by neměla být stále jednoduchostí to rovnou udělej holej text :-))) přeci v jednoduchosti je síla :D
Dranel
Profil
Bubloslava
1) Vystyluj odkazy pro stránku (patička)
2) Předělej hover u menu - mě se nelíbí
3) Fotografiím přidej hover
aisukriimu
Profil
- Podla mna je obrazove menu v poriadku, kedze tam ma alternativu. Okrem toho nijak nespomaluje nacitavanie, takze... ;)

- Trosku mi vadi pri vypnutych obrazkoch to prazdne biele miesto v hlavicke...

- V kode mas niektore tagy velkymi pismenami, ine malymi. Co tak sa rozhodnut? :)

- Hover v menu y som spravila tak, aby sa tie obrazky nehybali a len sa podciarkli napriklad.

- Odkazy a ich hover by som nenechala takyti defaultny... Trosku nastylovat.

Ai.
Bubloslava
Profil
Pro Měsíčka:

3) aha, kliknout na logo... no web má pouze 5 položek menu, 5 stránek, žádné obtížné listování (jsem myslela)... ještě to zvážím
4) hover u obrázkového menu - zadala jsem tečkovaný rámeček kolem celého obrázku, chtěla jsem, aby se obrázky jakoby hýbaly ... vím, že to není pravé ořechové, ale zatím mne nenapadlo nic jiného

Pro Dranela a Ai.:
S hoverem se ještě bude pracovat.
Za ty tagy malé/velké písmena může můj zastaralý editor - nemám opravenou Cliptext library, tak to opravuji za provozu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: