« 1 2 »
Autor Zpráva
spitfire
Profil *
podívejte se na moje webovky www.spitfiregames.ic.cz
spitfire
Profil *
fakci to pouze ve firefoxu cim to je?
matto
Profil *
WTF ?!
Mne je s toho zle.
Autor nema absolutne ponatie o tvorbe stranok.
Tu nie je co hodnotit. Doporucujem si precitat aspon prve dve kapitoly v nejakej knizke o html.
Dranel
Profil
spitfire
Já ti rád na rozdíl od matta poradím:
1) Na úvod si přečti pár kapitol o HTML na www.jakpsatweb.cz
2) Alespoň pro začátek piš v poznámkovém bloku - editory tě toho moc nenaučí.
3) Ignoruj příspěvky od lidí jako je matto
4) Pročti zbytek na JPW (www.jakpsatweb.cz)
matto
Profil *
Dranel
sorry asi som to prehnal prve dva riadky (fakt to vyzera ako z lorem ipsum generatora ktoremu dam slovnik s html tagmy), ale poradil som mu asi to iste ako ty,
nech si precita nejake zaklady HTML.
Měsíček
Profil
Reaguji na Spitfire :

1.) Moc si hraješ s barvama (opravdu je hezký "červený" scrollbar do modrého textu ?)
2.) To co je nahoře je hlavička a ta by měla být klikací, aby se člověk vždy dostal na index
3.) Totálně jsem předělal design stránek tak pište jestli se vám líbí tato věta se objevuje na 90% všech blogů, které stejně dělala nějáká firma = > odpusť si takové věty
4.) Menu dej do nějákého rámečku, aby vypadalo jako nějáké menu
5.) Hlavní je pro učení kód ve kterém máš trochu zmatek, k čemu jsou ty <p> nahoře ? To správně tam nemá co dělat.
6.) Nedělej stránky hrk,brk ... přečti si (jak zde zmiňoval Dranel) stránky Http://www.jakpsatweb.cz/
a "poctivě" si je přečti, jestli to zvládnéš tak teprve tu větu co jsem ti říkal v bodě 3, bude alespoň oprávněná.
7.) V sekci download nevidím nic co by se týkalo "download" (vlastně až někde naprosto dole), návod dej do speciální kategorie..

jinak by toho bylo samozřejmě víc, ale tohle je základ .
matto
Profil *
Měsíček
len mala poznamka ku bodu
5.) V tom kode ma neskutocne vela chyb a jednotlive vymenovavanie asi nema zmysel...
ked uz tak: spominane <p> , dalej v head nemozu byt veci ako img a podobne .. 4x tag body (a este k tomu ani raz neuzavrety),
nepozatvarane parove tagy. a este vela vela inych chyba. Prehliadacu dal teda zabrat.

spitfire
ku kodu si mozes precitat vyssie, a ku designu: okrem modrehu textu, cierneho pozadia je tam jeden nie moc pekny kriklavo zeleny obrazok... takze ziadny design tam nevidim.
a ten scrollbar sa k tomu tiez nehodi a podla mojho nazoru to nie je dobre stylovat ..


Urcite kazdy nejak zacina a neni to lahke ale toto je fakt ubohe.
ale prajem vela stastia v dalsom zlepsovani sa v html.
vertigo4
Profil
Totálně jsem předělal design stránek tak pište jestli se vám líbí;-D
díky za zlepšení nálady, po celkem nabytém dni
Dranel
Profil
spitfire
Já doplním u mě za 5)
Nikdy nepřebarvuj scrollbar - uživatele to alorát mate.
spitfire
Profil *
Děkuji pánové teď alespoň vím jak na tom jsem...:-o
měsíček
Ty <p> tam jsou proto, aby lista (ic) nezakryvala stránku.Ehm Ehm jakpsatweb jsem přečetl skoro celý ale asi mi nevěříte...
Dranel
PSAL jsem to v poznámkovém bloku!
spitfire
Profil *
Měsíček
co jeste?(mimo základ...)
matto
Profil *
Ehm jakpsatweb jsem přečetl skoro celý ale asi mi nevěříte...
neverim, toto si asi vynechal http://www.jakpsatweb.cz/zaklady-html.html
Railbot
Profil
spitfire
Je to hrůza, smaž to a zkus to znova dlě nějakých základů, co si přečteš.
Měsíček
Profil
Reaguji na Spitfire :

co jeste?(mimo základ...) .. hezky popořádku až uděláš to co jsem ti řekl, pak mohu pokračovat ..

Ty <p> tam jsou proto, aby lista (ic) nezakryvala stránku to je v celku hloupost, ta lišta se dá vyřešit naprosto parádně i bez toho a <p> před html tagem je prostě @@@ největšího kalibru :-)

PSAL jsem to v poznámkovém bloku! to je dobře jen tak dál ..

Ehm jakpsatweb jsem přečetl skoro celý ale asi mi nevěříte... to nevěřím, nejde o to, to jen "přečíst", ale číst a hned dělat, zkoušet, učit se z chyb, zase zkoušet, přemýšlet, hrát si s tím atd...
spitfire
Profil *
Railbot
Nevim proc dalo mi to docela dost práce, několikát jsem to předělával...

Měsíček
to je v celku hloupost, ta lišta se dá vyřešit naprosto parádně i bez toho a <p> před html tagem je prostě @@@ největšího kalibru :-) To jsem jaksi nepochopil...

a jak se to dá vyřešit???

matto
neverim, toto si asi vynechal ]http://www.jakpsatweb.cz/zaklady-html.html Z čeho tak soudíš???

— CH: sloučeno do jednoho příspěvku —
Měsíček
Profil
Reaguji na Spitfire :

a jak se to dá vyřešit???

vcelku jednoduše pomocí css posuneš začátek stránky ;) (viz.. neříkal jsi náhodou, že jsi JPW skoro celý přečetl ?

Nevim proc dalo mi to docela dost práce, několikát jsem to předělával...

to věřím, každý správný člověk si na svůj web věnuje čas a dá mu to určitě mnoho práce

neverim, toto si asi vynechal http://www.jakpsatweb.cz/zaklady-html.html Z čeho tak soudíš???

soudíme z toho, že děláš chyby, které tam byly jasně popsané a vysvětlené ... (například <p> před <html>) jinak tak trochu mimo mísu .. proč tam máš <input type="hidden"> ??
spitfire
Profil *
CSS část jsem nečetl...
spitfire
Profil *
Měsíček
soudíme z toho, že děláš chyby, které tam byly jasně popsané a vysvětlené ... (například <p> před <html>) jinak tak trochu mimo mísu .. proč tam máš <input type="hidden"> ?? jestli je to v tom formuláři k odeslání , tak ten jsem kopíroval z icéčka jenom jsem změnil adresu...
spitfire
Profil *
celý...
cuba.czech
Profil *
Myslím že další kritiku nepotřebuješ, že už jsi tu školu dostal od jiných tak já jen, že mi se to teda taky nelíbí. Ať nejsem ten špatnej i já.
spitfire
Profil *
už jsem to předělal, je to ok? www.spitfiregames.ic.cz
Měsíček
Profil
Reaguji na Spitfire:

Proč si už konečně nepřečteš něco na stránkách Http://www.jakpsatweb.cz/ a Http://w3.org/ ??

1.) K čemu je tam ten "element" (nedodělanej, hnusnej, kazící, černej, bílej) v hlavičce uprostřed??
2.) Formulář není nijak uspořádaný co třeba použít tabulky??
3.)

<body style="margin-left: 500px">
<body style="font-family:Tahoma">
<body style="background-color:black;color:#4169e1;">


tak to je hodně prasácký ... * Co to tak napsat vše najednou??

4.) Když už otevíráš značky <html> co ji tak třeba zavřít? Zabilo by tě to?
5.) Ty hidden inputy ... proč je tam máš??
6.) Text v hlavičce? PROČ??
7.) Proč jednou píšeš VELKÝM a jednou malým? Nechceš si to sjednotit?
8.) U img by měl býti alt=""

Opravená hlavička by mohla vypadat takhle :

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN">
<html>
<head>
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>index.html</title>
<style>
body {font-family:Tahoma;margin-left: 500px;background-color:black;color:#4169e1;}
a:link {color:blue}
a:visited {color:blue}
a:hover {color:#4169e1}
</style>

<script type="text/javascript" src="http://img.ic.cz/3/lista.black.win.js"></script>

</head>
<body>
<a href="index.html"><img border="0"src="Spitfiregames.png"width="220"height="150"></a>
<a href="index.html"><img border="0" src="Spitfireegames - stránka.png"width="470"height="150"></a>
<b><span style="color:white;">Vítejte na oficiálním webu společnosti!</span></b>

===========

Stránka hrůza a děs, myslím, kdyby jsis přečetl jen pár stránek na JPW tak by to bylo o 50% lepší.
spitfire
Profil *
Měsíček
tak tohle jsem nečekal XD......
Wojt@
Profil *
Souhlasím s měsíčkem, ty stránky ti jely jen díky dobrosrdečnosti Firefoxu, podívej se jak to vypadá v Opeře 9.5:

http://sedma-ce.ic.cz/1.jpg
http://sedma-ce.ic.cz/2.jpg
http://sedma-ce.ic.cz/3.jpg

Pozn.: silně doporučuji dát tohleto až pod tag <body>:
<a href="index.html"><img border="0" src="Spitfiregames.png"width="220"height="150"></a>
<a href="index.html"><img border="0" src="Spitfireegames - stránka.png"width="470"height="150"></a>
<b><span style="color:white;">Vítejte na oficiálním webu společnosti!</span></b>
spitfire
Profil *
už se nA TOM PRACUJE
spitfire
Profil *
mimochodem
Měsíček
kdyby jsis přečetl jen pár stránek na JPW tak by to bylo o 50% lepší.
jako bych to už někde slyšel...XD
Měsíček
Profil
:-) tak proč se tím neřídíš?
spitfire
Profil *
Wojt@
neni to špatný jenom ty obrázky trovhu haprujou...:o
Voyager
Profil *
To logo, určitě to je malování že?
spitfire
Profil *
Voyager
To logo, určitě to je malování že?
Netrefil ses je to macromedia fireworks XD!!!
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: