Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
martindurin Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 11. 2007, 15:22:10
Ahoj. Rád bych dostal nějaké názory na můj nový web o Java hře Gravity Defied. Myslím tím co by se dalo zlepšit a co se vám na tom nelíbí - http://www.gravitydefied.cz/
Díky Durin |
||
Měsíček Profil |
přemísti to do jiné skupiny viz (názor na mou stránku) a zde to zamkni .
— moderátor: ale houby, žádné další vlákno není potřeba — |
||
Bubák Profil |
#3 · Zasláno: 29. 11. 2007, 15:59:40 · Upravil/a: Bubák
- hodnocení webu je jinde
- Home, Download, Screenshoty - umíš dobře česky? - vycentrovaný text , navíc místy se lepí naobraje, nevypadá to dobře. - ikonu webu přejmenuj na favicon.ico, pak ji zobrazí také IE7 - nechutné a rychlé blikání nápisu "New", navíc podivným JS kódem, vzpomenul jsem si na článek "Měnící se barvy scrollbarů" - ještě dodám, nepodtržené odkazy v běžném textu. <br> <div id="center"><h2> Tvorba hry Gravity Defied </h2></div> <br>Tak to je mazac. V CSS vynuluješ horní i dolní margin, a pak tam strkáš BRka. h2 {text-align: center} že by to nefungovalo? |
||
jooO! Profil * |
#4 · Zasláno: 29. 11. 2007, 16:38:07
ten blikajici text NEW je heeezkyyy nadherne to doplnuje atmosferu kdyz neco ctes... jenom skoda kdyz ti to odvadi pozornost => zrus ho
|
||
Měsíček Profil |
#5 · Zasláno: 29. 11. 2007, 16:39:50
Moderátor : omlouvám se příště bude : moderátore prosím o přesunutí :-)
|
||
Dranel Profil |
#6 · Zasláno: 29. 11. 2007, 17:02:39
martindurin
Kde že se ta hra spouští? Našel jsem ve stáhlý složce samý .class a .png... ani jedno .exe :( |
||
martindurin Profil * |
#7 · Zasláno: 29. 11. 2007, 18:32:03
Díky za rady!
To Dranel: To je hra na mobil a ne do kompu a jestli jí chceš hrát v kompu, tak si stáhni MPower Player. Je na tom webu v sekci Download a pak programy. |
||
cuba.czech Profil * |
#8 · Zasláno: 30. 11. 2007, 17:48:07
sice se říká, že v jednoduchosti je krása, ale tady bych to asi moc netvrdil. A hlavně ty přehnané blueboordové tabulky :-(
|
||
Časová prodleva: 7 měsíců
|
|||
kouba Profil * |
#9 · Zasláno: 1. 7. 2008, 20:31:49
mě to nejde stáhnout stáhne se jen nějakyý index.jnlp
|
||
muco Profil * |
#10 · Zasláno: 2. 7. 2008, 20:30:05
martindurin
mam na teba otazku... ja tam vidim nieco cierne na bielom pozadi... ak si cital clanky tak tym kontrastom cierna biela mysleli vztah pisma a pozadia.. a nie celej stranky!!!!!!! |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0