Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Evča Profil * |
Zimní vzhled: blog
Jak se vám líbí tenhle zimní design, stejně budu přemýšlet po novém roce o celkovém redesignu mého blogu, ale to až později, tak co teď? Máte nějaké rady ke změnám? |
||
Nox Profil |
#2 · Zasláno: 1. 12. 2007, 18:35:54
Zdravím
není to úplně špatné, ale chtělo by to strávit nad tím více času než jen dát nějaký motion distortion na jeden layer, zvlášť v té levé části to nevypadá moc dobře, špatně je to překrývá a napravo naopak vůbec Spíš bych to rozpracoval víc ručně, třeba více vrstev, některé na nádech, některé více krycí Aspoň ty výchozí fotografie jsou dobré |
||
Měsíček Profil |
#3 · Zasláno: 1. 12. 2007, 18:45:06
zlepšit by si zasloužila patička a ty čáry v nadpisech menu a byl by to dobrej blog ;)
|
||
petrnson Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 12. 2007, 17:44:20
V menu bych udělal klikací i obrázky.
|
||
Evča Profil * |
#5 · Zasláno: 2. 12. 2007, 20:05:07
Nox tak jsem to nějak zjednodušila a změnila písmo
Měsíček co navrhuješ s patičkou? petrnson dík za nápad, snad to stihnu.. ;) |
||
Měsíček Profil |
#6 · Zasláno: 2. 12. 2007, 20:12:47
Mě osobně by se líbila ta chaloupka, která by přecházela do bíle, a nezastiňoval ji ten proužek
jinak jak je vždy ta vodorovná linka u menu tak udělej i svislou na pravo, je to takový ... divný :-)) |
||
Milo.catch22 Profil * |
#7 · Zasláno: 2. 12. 2007, 23:14:35
Hmm tak mně se to taky líbí, jen tam na mě působí 2 rozpory:
1) ten blend s koňma je hezkej, ale všimni si že tam nemáš žádný rovný čáry atd. prostě koně.. No a hned pod tím máš rámeček kolem celého článku - i když nevím jak by to vypadalo bez toho 2) zimní barvy, bílá, šedá, černá, hnědá a do toho takový teplý barvy jako světle zelená, světle modrá a červená v menu... ehhh ... zkus sehant i zimní ikonky ! |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0