« 1 2 »
Autor Zpráva
Skratch
Profil *
pls zhodnťte toto skratch.yc.cz je to moje třetí stránka a obsah ještě není dodělaný
Dranel
Skratch
1) Odkazy ať se při :hoveru nezvětšují... pouze změna barvy
2) Vyvaruj se horizontálního posuvníku
3) Neobarvuj posuvníky
4) Na víc nemám teď čas... jistě přispěchá pár dalších a vytknout ti zbytek (včetně kódu)
Měsíček
Reaguji na Skratch :

1.) Barvit scrollbary .. proč? Nelíbí se to nikomu. Dát pryč.
2.) Datum a čas .. zase další, který dělá z lidí blbce, myslíš, že se nedokážem podívat do pravého dolního rohu?
3.) Ten hover udělej tak, aby se nezvětšoval nechci žádnou lupu.
4.) Nepodtrhávej odkaz !!! V menu !!! jako hned, ale jen při hoveru, myslím, že by to lahodilo zde ohodně více.
5.) Pravidla, na ty ti zvysoka může každý kašlat jsou tam zbytečně.
6.) Toplist opravdu ho potřebuješ?
7.) A co tak ty texty více napozicovat (v obsahu)?
8.) Hlavička, děs a hrůza .. možná by jsi se mohl naučit pracovat v GIMPu
9.) Vytvořit stránku Error 404 by se možná taky hodilo ;)
10.) Text v patičce udělej normálně v html a nedělej to přímo do obrázku
11.) Pročpak děláš vše přes tabulky css a divy neznáš?
12.) Skripty dej do externího souboru
13.) Online hry ... k čemu to bude jsou tisíce lepších stránek a lepších her než budeš mít ty.
14.) V patičce by mohl být tvůj e-mail
15.) Podívej se zde : http://validator.webylon.info/check?uri=http%3A%2F%2Fskratch.yc.cz%2Findex.p h p%3Ftyp%3Dfotky
16.) a zde : http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fskratch.yc.cz%2Findex. php%3Ftyp%3Dfotky+++&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
17.) Pročpak tam máš tolik <html> stačí snad jedno ne?
18.) Pročpak chybí u obrázků alt (mohl by jsi dát i u odkazů title, ale není to důležité)
19.) Proč musím stránku rolovat vždyť by to šlo krásně zarovnat tak v čem je problém?
20.) Proč planceš XHTML s HTML dohromady snad jedno nebo druhé, doporučuji to druhé ;)
21.) Tenhle řádek smaž : <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs">

Nato, že je to tvoje třetí stránka nic moc.

Celkové hodnocení 0 - 10
Skratch
Profil *
hmm tak díky nějak to napravim a že mam co dělat :D
Skratch
Profil *
jo mimochodem sice je to moje třetí stránka ale první sem psal asi před rokem když sme se to učili ve škole a druhou mi nikdo nehodnotil takže sem nevěděl čeho se mam vyvarovat
Skratch
Profil *
tak zatím je to jen pro úvodní stránku ale
1) vyřešena
2) vyřešena (zrovna dneska sem si čet o tom článek ale zapomněl sem to tam dát :D)
3) vyřešena
4) vyřešena
5) vyřešena
6) vyřešena
7) vyřešena (asi)
8) nevyřešena (kouknu na to zítra)
9) nevyřešena (ta stránka se má jmenovat "Error 404"? :D)
10) vyřešena
11) nevyřešena (budu na tom pracovat někdy v tejdnu)
12) vyřešena (už sem to měl až na to datum co sem teď vymazal)
13) vyřešena (sice sem měl namysli co jako já hraju ne že bych tam nějaký dával ale vymáz sem to)
14) vyřešena
15) vyřešena i nevyřešena (kouknul sem na to ale zatim sem s tim nic neudělal kouknu přes tejden)
16) -------------------------------||------------------------------------- --------------------------------------------------
17) vyřešena (na úvodní stránce sem měl jedno i předtím ale ty ostatní sem zatim neudělal)
18) nevyřešena (dodělam přes týden)
19) nevyřešena (přes tejden)
20) vyřešena (na úvodní stránce sem měl jedno i předtím ale ty ostatní sem zatim neudělal)
21) vyřešena
Měsíček
doplněk ten e-mail v patičce by mohl být klikací a menu by mohlo mít hover (ale jen změna pozadí) třeba ze žluté na oranžovou.
Skratch
Profil *
ok jo a ty myslíš ten email jakože "mailto:"? to je totiž podle mě dost nanic
Měsíček
není ;)
Skratch
Profil *
no ale jako třeba mě většinou naštve když na to kliknu a pak zjistim že to je mailto a půl minuty mi trvá než se mi zapne ten outlook a já ho pak vypnu... no ale ok teda ty se líp vyznáš :D jo a ten hover sem už udělal
Skratch
Profil *
a teď už nic nebudu měnit necham to na zejtra a du stáhnout gimp :D
Skratch
Profil *
jo mimochodem tys myslel úplně celou hlavičku v gimpu?
Měsíček
ano
Dranel
Skratch
Mailto nepoužívej, máš pravdu
Kdyžtak dej svůj mail jako odkaz na stránku kontakt

Měsíček
Co mu to cpeš do hlavy s mailto? Přečti si o tom pár threadů a pak o tom něco říkej...
Lidi to z 90% nemaj dobře nastavený, takže se zprávy neodesílaj.
Měsíček
spíše začni přemýšlet ty ;) mailto otevře mailového klienta (ten může být jakýkoliv od Outlooku až po Thundebird) a čím dál více lidí začíná používat tyhle mailové klienty .. jinak není na tom nic špatného a podle mě nejlepší zápis je tenhle :

<a href="mailto:email@email.cz">email@email.cz</a>

to má hned 2 výhody dá se normálně zkopírovat jako kdyby to nebyl odkaz a zároveň jsou vyřešeni klienti (mailoví) jinak mě thready nezajímají ;)
paulos etruska
Jen drobnost: zkratka PHP neznamená Personal Home Page, ale PHP Hypertext Preprocessor.
shaggy
paulos etruska
len drobnosť - milujem toto definovanie pojmu cez pojem (nespomeniem si ako sa to volá), niečo ako GNU = GNU is Not Unix. PHP pôvodne znamenal Personal Home Page, takže nebol ďaleko od pravdy ;-)
To máš ako DVD - pôvodne to bolo Digital Video Disk, keď zistili, že to nie je iba Video disk, tak to zmenili na Versatile...
habendorf
shaggy
nespomeniem si ako sa to volá

http://wapedia.mobi/cs/Rekurzivn%C3%AD_zkratka
Skratch
Profil *
paulos etruska
Jen drobnost: zkratka PHP neznamená Personal Home Page, ale PHP Hypertext Preprocessor.
no já vím ale původně to tak bylo, chtěl sem tam dát oboje ale to by nevypadalo dobře
Měsíček
Skratch ... a trochu to posuň do leva .. nechce se mi to u všeho rolovat (IE7).
shaggy
habendorf - rekurzia, ďakujem. Bolo už trošku neskoro a ja som nevedel ani ako sa volá môj provider (takéto veci bežne ovládam) :P

Skratch - tú hlavičku si akože nevšimnem (je fakt zlá) a poviem ti len jednu vec: NEPOUŽÍVAJ Comic Sans
Dranel
Měsíček
Napiš to alespoň v protispamovým tvaru omg...
Skratch
Profil *
hele doufam že to zatím není horší než to bylo původně to by mě fakt naštvalo :D
Měsíček
Dranel : nechápu co tím chceš říct srry..
Skratch : když to konečně zarovnáš do leva nebo na center bude to fajn.
Dranel
Měsíček
Tohle myslím: <a href="mailto:jmeno%40server.cz">jmeno@server.cz</a>
Měsíček
aha, tak to jo .. další vylepšení :-)
Skratch
Profil *
počkat když se tam dáš <a href="mailto:jmeno%40server.cz">jmeno@server.cz</a> tak je to lepčí než
<a href="mailto:jmeno@server.cz">jmeno@server.cz</a> ??? jestli jo tak vysvětlete pls :D
Skratch
Profil *
Skratch : když to konečně zarovnáš do leva nebo na center bude to fajn.
jak to myslíš? mam to 100px od levýho kraje a v exploreru ani v mozile to rolovat do stran nemusím...
Měsíček
žel ano a je to zbytečně "hnusně" namačkaný do prava ještě jednou opakuji "vycentrovat" znamená mít dvě stejné délky z obou stran "ne" jen z jedné a jestliže tohle nedokážeš tak to zarovnej doleva a nebo to roztáhni od leva do prava (ještě lepší možnost)
Dranel
Skratch
Špatně se mi to zkopírovalo:
<a href="mailto:jmeno%40server.cz">jmeno&#!064;server.cz</a> (ze zápisu vymaž vykřičník)
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0