« 1 2 »
Autor Zpráva
Pavliq
Profil
Zdravím,
tak si dovolím poprosit hlavní kritiky pustit se do stránek http://souboj-serialu.cz/ . Je to projekt který jsem dnes
( 20.12.2007 ) pustil a doufám, že díky Vám doladím chyby doladitelné. Prosím o lidské vyjadřování. Jsme lidi :)

Děkuji Pavel Jílek
Skratch
Profil
1) chtělo by to klikací logo
2) u odkazů mimo menu by neškodil nějaký hover a podtržení
3) jinak se mi to docela líbí a podle mě dobrý nápad
fandaa
Profil
Zkus podtrhnout odkazy. Např. v aktualitách je: nominuj seriál.. Kdybych přes to nepřejel myší tak ani nevím že na to jde kliknout.
Jinak pěkné pozadí. ;)

Celkově se mi to líbí.
7/10
Měsíček
Profil
Skratch : 1.) Souhlas , 2.1.) Souhlas , 2.2) Nesouhlas* , 3.) Souhlas

* Myslíš, že by to bylo lepší kdyby podtrhával odkazy v menu tam to dobře nevypadá nikdy, v obsahu ano.
Pavliq
Profil
Zatím určitě děkuji. Nechci tu děkovat po každém novém příspěvku, ale Vaší "kritiky" si Vážím.
Klikací logo - na to jsem upe zapoměl, to udělám snad ještě během dneška.
Podtrhnout odkazy - říkal jsem si jo, pak ne, někde to vypadá špatně, někde ne, ale v tom obsahu to určitě podtrhnout chce.

Zatím děkuji a čekám na další kritiku :) Ahooj :)
Skratch
Profil
u odkazů mimo menu by neškodil nějaký hover a podtržení
to znamená u odkazů mimo menu takže v obsahu...takže jako v menu ne ale v obsahu ano
Měsíček
Profil
ano
Skratch
Profil
počkat jak ano :D to má znamenat žes to pochopil nebo že já to pořád nechápu? :D
Měsíček
Profil
Polopatě : Odkazy podtrhávat v obsahu, ale pokud možno tak ne v menu.
Pavliq
Profil
:D já si myslím, že to pochopil :) Jinak se u mě vyskytl problém, jak si všimnete, v headru ( logu ) mám ještě vnořený obrázek (321.gif) a když dám do html bez použití css <a href="http://souboj-serialu.cz"><img src="logo.jpg"></a>
tak se mi už ten vnořený obrázek nevnoří, jen buď nad logem nebo pod logem. Tak pokud neznáte nějakou fintu. Jinak v css asi odkaz udělat nejde, v tom divu to vypadá upraveněji, ale co už. Děkuji a prosím dále kritizujte :)
Měsíček
Profil
a co z-index?
Pavliq
Profil
z-index ? sice jsem to nikdy neslyšel, ale už se na to dívám ......

PS: na jakpsatweb by se hodil nějaký příklad :-/
Měsíček
Profil
Nevím jestli jsem pochopil tvůj problém správně, ale jestli je něco někdy Pod prvkem (vrstvou) a nebo naopak nežádoucně Nad prvkem (vrstvou) tak stačí přidat do css k tomu prvku z-index: x; a x znázorňuje číslo čím větší tím se řadí prvek výše.
Pavliq
Profil
Abych v tom neměl guláš :

<div id="header">
<div id="animace">&nbsp;
</div>

#header {
height:230px;
width:740px;
line-height:15em;
background:url(../images/header.jpg) repeat-x;
text-align:center;

}

#animace {
background-image:url(../images/321.gif) ;
padding:0px 500px 0 1px;
border: 0px;
background-repeat: no-repeat;
}

---------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- ----------
Mohl by jsi mi nějak předvést příklad jak udělat, aby header byl jako odkaz a 321 bylo na tom samém místě jako je teď

Děkuji
Měsíček
Profil
#header {
height:230px;
width:740px;
line-height:15em;
background:url(../images/header.jpg) repeat-x;
text-align:center;
z-index: 1;
}
#animace {
background-image:url(../images/321.gif) ;
padding:0px 500px 0 1px;
border: 0px;
background-repeat: no-repeat;
z-index: 2;
}


zkus tohle. ale nejspíše to nebude fungovat.
Pavliq
Profil
Máš pravdu :) nejde :(
Měsíček
Profil
tak dej position:relative; top: x px; left: x px; za x dosaď číslo.
Pavliq
Profil
nejde :(
Měsíček
Profil
jééje tak koštuji ... místo relative dej absolute změň hodnoty u top , left ... hraj si s tím ;)
Pavliq
Profil
šak hraju :D
Nox
Profil
A máš u obou nějaký position? Z hlediska z-index je jedno který, ale nějaký musí být
Pavliq
Profil
mám mám....... ale nic
Pavliq
Profil
Jako mě se tam toto : http://www.souboj-serialu.cz/images/321.gif líbí...
Už jen proto, že jsem se u toho celkem vyřádil když jsem to dělal :D

:-/ to raději nebudu mít ten odkaz v headeru....
Měsíček
Profil
:-/ to raději nebudu mít ten odkaz v headeru....

když se budeš vždy zdávat tak nic neuděláš ;) = Webmaster k ničemu.
Pavliq
Profil
Já nic nevzdávám, zkouším to, ale prostě zatím jsem nenašel řešení a ani nikdo jiný :-/
Gekon
Profil
Téma odemykám, přijde mi zbytečné zakládat nové.
Pavliq
Profil
Tak dej u nadpisku ještě slovo : kritika :) dík
shaggy
Profil
Celkom fajn, páči sa mi to farebne.
Len ten obrázok v pozadí... trošku lepšie by som ho zaloopoval, ako končí tak je tam dosť viditeľný prechod... ale to si všimne asi málokto, keďže nie veľa ľudí má väčšie rozlíšenie ako 1444px... ale tie farby sa mi fakt páčia, keby si dorobil všetky chyby, čo ti vytýkali, tak je to fajn :-)
Pavliq
Profil
Mno popravdě, můj monitor má max. 1280*1024 a příjde mi to až až. Pro Ty z Vás co mají 1444px se omlouvám. Pokud budou stížnosti, tak to zřejmě řešit muset budu. Jinak děkuji za názor :)
shaggy
Profil
Nemám 1444, mám 1680 :P
Ale teraz vážne - nemusíš robiť nič zložité, len si skús začiatok toho obrázku nakopírovať za jeho koniec, aby si zistil ako sa to "napája", či tam nie je viditeľný prechod.
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: