Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tajtrdlik Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 1. 2008, 12:37:05
Prosím podívejte se na tohle http://www.privilege-man.com. Asi je slušnost říct, že o všech nedostatcích (nebo alespoň většině) vím, jen možná budu potřebovat jiné nezávislé názory.
|
||
Rodrigo Profil |
#2 · Zasláno: 2. 1. 2008, 12:38:15
Nelíbí se mi, že to musím scrollovat a menu dole? Proč?
|
||
Harwen Profil |
#3 · Zasláno: 2. 1. 2008, 14:23:25
Již zmíněné menu dole.
Nelíbí se mi "Ukaž cenu v sortimentu" při prohlížení většího počtu zboží zbytečně zdržuje -btw koukal jsem že to tam máš řešené přes klasické html. To vytváříš každou stránku zvlášť? Možná jsem magor, ale co tam dělá: <meta lang="cs" name="Keywords" content="Zelené potraviny mladý ječmen a řasa chlorella pyrenoidosa, optimalizátor Vašeho organismu. Zvyšte svoji kondici užíváním Zelených Potravin." />? :-) |
||
tajtrdlik Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 1. 2008, 17:31:39
Nelíbí se mi, že to musím scrollovat a menu dole? Proč?
No prave. Protože zadání :-( Nelíbí se mi "Ukaž cenu v sortimentu" při prohlížení většího počtu zboží zbytečně zdržuje Jako predchozi. Dekuji za podporu mych nazoru. koukal jsem že to tam máš řešené přes klasické html. To vytváříš každou stránku zvlášť? rewrite-mode, ja vim ze se o nem diskutuje, ale rekl bych ze na tenhle projekt se hodi. Možná jsem magor, ale co tam dělá: <meta lang="cs" .... inu - moje chybka, pozustatek z predchoziho projektu kam sem si sahnul pro meta-tagy, snad je omluvou ze to bylo jen na jedne nedulezite urovni. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0