« 1 2 »
Autor Zpráva
JohnBruk
Profil *
už jsem sem ohledně těchto stránek psal..(dotaz na Flash-průhlednost-viz náročnost vykreslování)
No a teď by se chtěl zeptat na Váš názor - kladný či nekladný...co by jste změnili...nebo udělali jinak...etc.etc.
Stránky jsou ve zkušební betaverzi (alfa už proběhla...zásadní změny)...včera jsem to umístil na novou doménu

>> [url=http://www.johnbruk.com ]www.johnbruk.com[/url] <<

předem děkuji za Vaše názory a postřehy...
s pozdravem
[marquee]Honza alias JohnBruk[/marquee]
JohnBruk
Profil *
http://www.johnbruk.com
Petra
Profil
Přijde mi to trochu nečitelné (šedé písmo na o trochu světleji šedém pozadí).

Že je nahoře meníčko jsem si všimla až po docela dlouhé době koukání na stránku a pak hned následovala studená sprcha, že to vlastně žádné meníčko není. (Ale tak to se mi prostě stává, že si pletu texty s navigací :-)

Dál jsem se dostala až po zapnutí javascriptu. HTML verze vypadá hezky, ale je to moc dlouhý text, chtělo by to nějak roztřídit nebo aspoň do začátku hodit odkazy na jednotlivé části té stránky. Navíc co se toho textu týče je tam příliš věnováno tomu "jak si objednat a co se bude dít dál" a skoro nic tomu "co mi můžete vůbec nabídnout". Předpokládám z titulku že asi nějakou 2D 3D grafiku, ale já chci vědět víc ;-)

Ocenila bych nějaké informace už na úvodní stránce, klidně bych oželela popis html a flash verze, ono většině lidem je asi buď jedno na co kliknou nebo už mají jasno předem (třeba já vždycky klikám na HTML). Takže by to chtělo něco, co mne vůbec motivuje kliknout. Dá se říct, že texty "animovaná flash verze" a "klasická HTML verze" upoutaly mojí pozornost dříve, než jsem zjistila "verze čeho". To zásadní "o čem ten web je" se tam tak nějak ztrácí".

Jinak po grafické stránce se mi to docela líbí, i když teda musím se přiznat, že moje první myšlenka byla, že půjde asi o nějaké lodní konstrukce.

Teď jsem si ještě všimla, že tam je cosi dole... no zase jsem chtěla klikat, ta trojka "odkaz na homepage - osobní stránky - další info" k tomu dost svádí, že se kliká jinam je pro mne matoucí.

No to by asi mohlo stačit, dotaz asi směřoval spíš na tu grafiku a flash, ale tomu já zas nerozumim.
Plaváček
Profil
No... mám poměrně rozměrný monitor zvící nějakých jednadvaceti palců, ale tvá prezentace se mi na něj bohužel na šířku nevešla. Navíc jsem na své 192 kbitové lince čekal skoro dvacet sekund, než se něco načetlo. Takže, ačkoliv mohu hodnotit tvůj web jako snahu o originalitu, myslím, že tudy cesta nevede.

Navíc při pokusu prohlédnout si tvé reference se mi pořád někde otvíralo nějaké okno, až jsem chytil lehký zánět horních cest dýchacích. Asi bych ti mohl doporučit jediné - při tvorbě webu se naučit trochu grafické skromnosti a neotvírat lidem okna, pokud si to sami nepřejí.
JohnBruk
Profil *
díky za reakce..:-) jsem rád, že se někdo ozval :-)

takže 1.komentář - Petra

1.) čitelnost...no už jsem to s pár lidmi tady řešil..nevím.. no...dejme tomu, že dám na tebe a o pár stupňů to písmo ztmavím...jsem rád, že jsis neztěžovala na velikost písma...někdo mně tvrdil, že prý to nejde přečíst :-)) (já to při rozlišení 1600x1200 na monitoru čtu bezproblémů) ale s tou tmavostí máš pravdu...hned to změním...
2.) ty texty opravdu menu nejsou :-))..je to jen grafický doplněk..
3.)no jsem rád, že se ti html verze líbí..ale, jak už na stránkách uvádím jde jen o 2. stručnější verzi, kterou jsem udělal jen tak narychlo-tj 2. alternativa
4.) no s tím obsahem..? myslím, že je to více než zřejmé, čím se zabývám? Vždyť je tam uvedena ukázková galerie prací..>>Tvorba ?? tj. 2D,3D,grafika,animace,webdesign,zpracování videa a fotografie..? Obshlost...no uvidím...přišlo mně toho textu docela málo na řádkové odskoky..
Ale jestli je potřeba uvést více informací..proč ne..? klidně je tam dodám...více je specifikováno ve Flash verzi..
5.) :-))) lodní konstrukce :-)))) hehe to je dobrý:-)))
6.) :-) koukám, že by bylo nejlepší všechny odkazy označit červeně...ten homepage přímo souvisí s mou prací, takže by vůbec nevadilo, kdyby jsi tam klikla :-)
Děkuji ti Petro moc za komentář a na tvoji reakci se zamyslím nad navigací a srozumitelností na stránkách....

komentář č.2 - Plaváček

1.) lituji tvůj rozměrný monitor, který běží na nižším rozlišení než je 1024x768(minimum-lepší více) ...já mám na své 19" 1600x1200 a i tak jsem to samozřejmě nezvětšoval...nevím...problém bude asi na jiné straně....
20s..opravdu...? 192kb to určitě neběželo..prezentace má přesně 960kb, což není málo, ale aní není mnoho...Načítá se ve dvou krocích..znám grafiky, kteří daleko méně šetří na datech :-))
2.).."no tudy cesta nevede"...opravdu? Na cílovou skupinu lidí mně toto vyhovuje..
3.) scriptem definované okna bych řekl je asi nejlepší řešení otevírání obrázků z flashe..implantace ve flashi není zrovna 2x výhodná...
trend otevíraných oken je na internetu často..a používany...že bych byl černá ovce bych neřekl..
Zbavení se těchto oken není zrovna rada...o kterou bych stál...
Sorry "Plaváčku" ale tvůj komentář mně zrovna moc neobohatil...

btw: rád bych si přečetl nějaký komentář také od nějaké designera...please?
ronnie
Profil
Plavacek je designer, ne? Alespon jsem myslel...Mimochodem Plavacek je ten Plavacek z www.plavacek.net???
SuE
Profil
ronnie : jj :-) klikni na "člen" , má tam adresu weblogu

john: já ti nevim, s těma oknama jsem si připadala jak na nějakém warez- porno. Než jsem se k něčemu proklikla, tak jsem měla otevřených 5 oken, otevřela jsem současně 3 prezentace a zamrzl mi prohlížeč :-( .
Tohle je jen názor uživatele ale pro ty to přece děláš, ne ? webdesigner si u tebe web neobjedná ....
ronnie
Profil
Tus to je dobre, ja se od Plavacka ucim:))))
JohnBruk
Profil *
Mně je úplně jedno, kdo plaváček je...Ale to co mně napsal..nebyla za mák žádná kritka..ale jenom ztěžování na harware a na neakcepci oken..no a co z toho plyne?...nic co bych mohl měnit...nebo by bylo potřeba měnit... čekal jsem nějaké věcné upozornění ....viz Petra.., která se nevyznala v navigaci, což je možné a dá se řešit...
to Sue : no..no...nepřehnala jsi to s tim porovnáváním...přirovnáváním....;-))
Víš co..já oproti tomu, že řídím velikost a otevírání nových oken, tak neřídím počet oken, který si uživatel sám otevře...mimojiné...nevím...je standartní záležitostí otevírat v nových oknech webové stránky.... A u otevřených obrázků? na obrázcích je definované window-closed..takže zavírání je více než jednoduché...

..jinak rád si přečtu..normální krtiku..třeba od nějakého flashare...prostě se klidně vyjádřete, ale problémy hardwaru za Vás opravdu nevyřeším.. (tj nějaký to rozlišení nerozlišení, etc)

btw: zvíraznil jsem na reakci Petry písmo...
habendorf
Profil
Když jdu na homepage a dám "vstup", vyběhne na mě DAP s tím, že chce stahovat nějakou mp3. To mě vždycky může dožrat a na 100% nejsem sám.
Michalek
Profil
2 JohnBruk
Chyba nebude u Plaváčka v těch malých písmenkách, mám taky ten problém - viz. minulá diskuze.
Mě zase Plaváčkův komentář utvrdil v tom, že jsem měl víceméně pravdu (teda - stejný názor)
BTW Kdo je cílová skupina webu?

nějaký to rozlišení nerozlišení - NĚJAKÝ TO ROZLIŠENÍ???
ronnie
Profil
Hm, nekdo snasi spatne kritiku :))))
SuE
Profil
johnbruk: :-) máš pravdu, přepískla jsem to, sry
ta okna jsou jen 4 - hlavní, pak vyvolaný flash nebo html, pak z něho ta vyvolaná reference a když na ní na něco kliknu, tak zas další okno. To je to, co mi vadí, protže firefox používám kvůli tomu, abych si mohla otvírat okna do záložek což u tebe nejde. Určitě zatím patřím k menšině uživatelů - viz rozšíření ff a IE, nicméne když mikrosofti oslovili lidi, co by měli vylepšit na IE, tak to bylo hlavně blokování vyskakovacích oken a záložky.
llook
Profil
Vydím, že tě asi nikdo nepřesvědčí o tom, že je vhodné myslet na dosti početnou skupinu uživatelů s nižším rozlišením nebo slabším hardwarem. U toho flashe bych to ještě skousl, pokud by bylo u odkazu varování o 1024x768 a 960kB.
Ve flashové verzi mi chybí možnost přeskočit intro.
Vzhledem k tomu, že mám slabý hw, tak se mi nakonec víc líbila HTML verze - stručná, věcná atd. Akorát nevidím žádný důvod, proč by se měla otevírat javascriptem do nového okna s rozměry vhodnými pro maximalizované okno ve standardně nastavených Windows - ne každý používá Windows, a ten kdo používá, nemá vždy stejně uspořádanou plochu. Nějak instinktivně jsem si ji prvně chtěl otevřít do nového tabu a to pochopitelně nešlo.
JohnBruk
Profil *
to habendorf : buď si odinstaluj DAP, a nebo si ho při prohlížení stránek na intenetu vypínej...je to způsobeno tím, že DAP bere zvuky, jako objekt, který musí stáhnout...tj. "urychlit" jeho stahováni....to je asi vše co ti k tomuhle můžu poradit...

to Michalek : nevím, ale o žádných písmenách se nezmiňoval..? a jaký problém přesně v těch "malých" písmenech máš?....vysvětli...nejde to číst, nebo se ti nelíběj..nebo nevim já co...je to prostě styl....jestli chceš na to něco namítnou, tak udej důvod.. už se mně někteří lidé (v fruhé diskuzi psali, že to přečíst lze....já v rozlišení 1600x1200 přečtu...a co potom v 1024x768 (používám jen při prohlížení stránek a úpravy designu) ?...nevím co tím myslíš...

to ronnie : tak nějakou napiš...od tebe jsem ještě žádnou neobdržel..mimo to, že tu zatím moc konkrétních kritických věcí nepřibylo-tj věcí. který jsou potřeba řešit...
a co to je podle tebe "špatne snašeni kritiky"...tohle je otevřená diskuze...Asi jsem už rozmazlený z grafiky, ale tam jsou přímější a věcnější krtiky..s případným řešením či zamyšlením...to tu opravdu ještě nezaznělo...a musím říct, že jsem docela z toho zklamaný..

to Sue : hmm..to už ale taky funguje..v IE..Win XPSP2..ale, abych pravdu řekl, tak jsem si to brzy povolil...ono je totiž scriptem definované okno na internetu na každém kroku... A co je ten Firefox?...neznám?...prohlížeč?

to llook : 1024x768 je dle statistik (statistiky mám na různých webech v podobě pocitadla.cz) 70-80% nastavení u uživatelů...
neříkej, že jedeš na 800x600!!!!!???? tolik jsem neměl ani na 486-ce??? :-D:-D:-D..jinak vyšší rozlišení tomu nevadí..já to prohlížím 1600x1200(jak už jsem psal)
yo s tou rychlostí jsem to také řešil..je to problém...ale snad, jak už tady zmínil jeden člověk u nového flashplayeru 8 svítá na lepší časy...snad...a pak se zapojí skryté rezervy hardwaru a renderovacího softwaru..:-))..
Yo ten odkaz-skip intro jsem tam dával.. (odkázal jsem ho k tomu 2. preloaderu...tj. ta sestavovací animace, ale nevím čím to...a nepokračoval play....ani se to nenačetlo...v off-line verzi to šlo..:-/ nevíš co s tím?? je tam stop(); a tlačítko s play(); (takový ty šipky-klik)
..Nevim..každý,kdo mě zná, tak ví že bych nejraději nechtěl okna žádná..a celé si ho vytvořil podle sebe(tj nadesignoval bych si vlastní okno, která by nemělo rušivé součásti...ty tlačítka...velikost...etc..mně hrozně vadí..beru je jako obtížnou anechtěnou součást webu....
ale u té html verze to tedy změním...přece jenom...je to důležitá informační část... :-( škoda, že tě nakonec "zaujala" jenom ta html verze... ten flash byl primary...
díky llooku za kritiku a i názor...
ronnie
Profil
No necetl jsem vsechno, ale nejake pripominky tady byly a kdyz kazdou zamitnes...viz rozliseni ap.
Nuze ma kritika: Predni stranka se mi moc nelibi, a to hlavne kvuli necitelnosti (sede pismo na sedem podkladu) a ty posuvniky jsou tam zbytecne. Jelikoz nemam rychle pripojeni, tak flash rovnou preskakuji a jdu na dalsi stranku - tady nechapu proc se otvira v novem okne??? Opet stejny problem se spatnou citelnosti...Zadne jine podstranky? Vlasne jsou tam jen dve stranky - predstranka, ktera je na nic a dalsi stranka, kde je zase vse nacpane. Myslim, ze nejsou moc prehledne a to by me, jako potencialniho zakaznika, odradilo....
Petra
Profil
2 JohnBruk: To s tím nedostatkem info textu o té práci co děláš jsem myslela tak, že na HTML stránce je ho v poměru k tomu textu o tom jak probíhá spolupráce asi v poměru 1:10 (neopovažujte se mě někdo brát za slovo, nic jsem neměřila, nějaká odchylka možná). Ono je hezké, že děláš "tvorbu www stránek", ale upřímně řečeno, to dělá dneska kdekdo, takže neškodí se trochu rozepsat :-)

Co se týče velikosti písma, tu jsem nekomentovala záměrně, protože mám monitor v monitorové nemocnici a teď si stránky prohlížím v 1280x1024 na 15", takže mám tak trochu všechno malý :-) (takže se mi to tam taky celé vešlo), když už se o tom ale mluví, tak to horní nemeníčko má podle mně písmo teda brutálně malý, proto jsem ho asi taky přehlídla :-)
JohnBruk
Profil *
to ronnie :
:-) hehe pozitivní jsem od tebe ani nečekal...zaujatost v kritice je dost nízká věc...(viz poslední věta)
.....není pravda, že zamítám...chlape ty asi nebejváš moc často na diskuzích...diskuze=výměna názorů=ne vždy stejný pohled...;-)
tzn. kritizovaný není zticha, jak koukám, tak tady zvykem, ale drží tzv. obhajobu práce....nevim ale asi škoda tobě vysvětlovat...
apropo..vůbec to nečteš..nepochopil jsi...rozlišení 800x600 na internetu už prakticky neexistuje...
a řeší se tu pořád ty stejné věci...ne že by mně někdo poradil co s tim Flashem, jak třeba upravit ten rollower...ne pořád se řešej prkotiny...fakt nic moc...to tady nikdo nedělá ve Flashi ?
Znám spoustu lidí, kteří dělají ty Vaše pořád diskutovaná okna podobně....a také by na to nedali dopustit..proto to neberu jako věc, kterou bych měl měnit... viz vysvětlení u looka, proč takto okna dělám...
Tvůj pohled na první stránku a hodnocení je subjektivní a já to tak beru....ale to neznamená, že to budu měnit...šlo mně o názor..
Yo s těmi posuvníky něco udělám...asi zmenším ten úvodní obrázek..tabulku....to je tam opravdu zbytečné...
hehe přeskakuješ to hlavní...proč sem tedy píšeš kritiku? btw : co máš za připojení..já v době, kdy jsem měl ještě 56kb linku, tak jsem bezproblému navštěvoval flash linky...trpělivost...a aspoń to zkusit...
Na další stránku...?...jsou to dvě verze..jak je u flashe zvykem, tak se vždy dává k němu zredukovaná a stručná html verze...přehledné..no zase subjetivní názor...už mně tady několik lidí psalo, že to naopak přehledné je...hold člověk od člověka...
Předstránka je rozcestník...takže na nic? :-)))) ...je mně to naprosto jasné..
tvoje kritika je zakončena dost očekávaně....:-D:-D:-D:-D:-D:-D...škoda, že mám tu schopnost prokounout lidi i na dálku...trochu se zabývám psychologií..a ty jsi průhledný, jak sklenice s vodou....
JohnBruk
Profil *
to Petra :
máš pravu, že asi ta galerie v tom html nestačí, ikdyž tam jsou teda napsané všechny věci, co dělám...to 2D,3D,animace...
:-)..jasně.. že už ten text sepisuju.:-)))..takže ho tam pak dám...to je v pohodějo :-D to takový to mini-pidi-menu nahoře nemá žádnou vypovídací hodnotu...ono je někdy zajímavé v grafice používat třeba text..jentak..pár řádků textu, který třeba ani nelze přečíst..jde jen o takový design...no někdy tam do tohohle "designového písma" píši i nesmysly..aby tam byl nějaký text...grafický prvek...v tomhle případě tam byli mini -pidi nápisy , čím se zabývám..Text je totiž takový další prvek, zvláštní způsob v grafice, kterým se dá také mnoho vyjádřit... :-)
..díky za normální radu-názor...
JohnBruk
Profil *
to Petra: viz třeba jeden plakát, co jsem dělal..ten text (miniaturní) je tam z praktického hlediska zbytečný, ale já jsem ho tam dal kvůli designu-způsobu vyjádření...text jako grafický prvek..
plakat : http://www.johnbruk.com/2d/plakat_homepage.jpg
habendorf
Profil
to habendorf : buď si odinstaluj DAP, a nebo si ho při prohlížení stránek na intenetu vypínej...je to způsobeno tím, že DAP bere zvuky, jako objekt, který musí stáhnout...tj. "urychlit" jeho stahováni....to je asi vše co ti k tomuhle můžu poradit...

Tak to je fakt naprosto geniální odpověď. Já nepotřebuju poradit, jak si kvůli jedný tvý stránce odinstalovat nebo vypnout DAP. Chtěl jsem ti jen říct, že přehrávat na stránkách mp3 je IMHO dost kravina. Ale kdyžtak koukám na tvý reakce, ty stejně o cizí názory moc nestojíš.
JohnBruk
Profil
to habendorf : no jasný, ale vypadolo to jak dotaz....jediná stránka na internetu to rozhodně není...ikdyž abych pravdu řekl nevím teď o které mluvíš..?...myslíš tu CJS ?nebo můj stary homepage? nebo kterou? ..a jakým způsobem by jsi to řešil...?


Já že nestojím o cizí názor ??..opravdu...tomu tady říkám "nediskuze"...proč bych to sem asi jinak dával..??...ja nemůžu za to, že většina lidí nepochopila to, že potřebuju poradit = poradit=řešní problému...
Nevím, jak už jsem zmínil normálně se účastním diskuzí na internetu...kde se sdělí názor a na názor je také odpovídáno...po názoru následuje řešení problému...
proč to tady teda nefunguje.???.. proč to berete jako odpor..?.negativní gesto? Já to neodmítám, pouze odpovídám, proč a jak..
..Nevím, ale na grafických a flash fórech to funguje jinak..
....jak jsem říkal jediné...zklamalo mně to..našlo se opravdu jen málo lidí, kteří mně s něčím poradili, či poukázali na důležitou věc, která by se měla řešit...
JohnBruk
Profil
TÍMTO TUTO DISKUZI UZAVÍRÁM. OMLOUVÁM SE, JESTLI MOJE REAKCE BYLY BRÁNY JAKO NEGATIVNÍ ČI ODMÍTAVÉ-ALE VĚZTE, ŽE TAK TOMU NEBYLO...SPRÁVNÁ DISKUZE FUNGUJE OBOUSMĚRNĚ PŘECE ? BTW : DĚKUJI ZA PŘEVÁŽNĚ STEJNÉ NEGATIVNÍ REAKCE A UVIDÍM, CO BYCH MĚL Z TOHO VYVODIT..ČI NEVYVODIT..PŘEJU VÁM MNOHO ÚSPĚCHŮ V TVORBĚ...
Anonymní
Profil *
No moc textu tam není, jediný orobty použitelný odkaz na http://www.2d-graphics-3d.com , kromě macromedie stáhnutí flashe, no to si roboti užijou :-)
JohnBruk
Profil
to Anonymní : robůtci maj svačinu hned v úvodním rozcestníku v meta tagech...:-))
Petra
Profil
Omlouvám se za pokračování v ukončené diskusi, ale tohle bys měl vědět :-)

To není svačina, nýbrž drobeček. Běžné stránky mají slov daleko víc než nějakých 15 v meta keywords, dalších 15 v meta description a dalších možná 20 v textu stránky. To je strašně málo a i za předpokladu, že by všechna ta slova byla unikátní, což nejsou, tak je to celkem 50 slov, na která by mohl být ten web vyhledatelný (+ samozřejmě kombinace).
Navíc napsat pár slov do metatagu (pomineme teď, že psaní čehosi do keywords, tě stejně nikam nahoru nevystřelí) je vážně málo. Klíčové slovo by se mělo na stránce vyskytnout víckrát a hlavně v textu, nikoli jen v metatagu. Jak pak ten chudák robot může poznat, jestli je stránka o webdesignu nebo třeba o odkazech, když je tam obojí tak dvakrát?

Něco by si možná robot posvačil v té HTML verzi, ale neposvačí, nedostane se k ní. Vlastně se jak se zdá (googlebot) nedostal zatím ani na ten rozcestník.
JohnBruk
Profil
to Petra :
yop..vono až proběhnou všechny ty registrace a nerigistrace..a až se robot dostaví, tak k tomu dojde...ze zkušenosti vim, že to bejvá, jak kdy...vono ti roboti jsou stejně zvláštní...,,máš pravdu, že bych neměl tím scriptem tu stránku blokovat...ještě dneska odstraním ten script..díky za radu..postřeh...
ronnie
Profil
JohnBruk: kritika nebyla zaujata. Dival jsem se na to, jako potencialni zakaznik, ktery by chtel vyuzit tvych sluzeb, ve srovnani s ostatnimi by me to odradilo...to je muj nazor. A pak nevim, co vlastne chces za kritiku. Mas vlasni nazor, to je dobre, mozna bys mohl vyuzit i nazory ostatnich...prived si nejakeho cloveka, ktery se web designu nevenuje a at ti on rekne svuj nazor ve srovnani s jinymi.
...rozlišení 800x600 na internetu už prakticky neexistuje... - jen pro informaci - toto rozliseni vyuziva asi 15% uzivatelu, to si myslim, ze neni zanedbatelne cislo...:)
No pustil jsem si tedy flash verzi, nacitala se mi 2 minuty, no hold nemam rychle pripojeni, ale 2 minuty je opravdu moc. Celkove mi to v opere ukazovalo neco pres 1 mega (kolik to vlastne ma???), pak uz jsem to stopnul, nemam na tohle cas.
No opravdu jsem nechtel urazit tvou jesitnost, je to muj nazor a hadam, ze ho zavrhnes. Studuji tak trochu psychologii...:))))
V te predchozi kritice jsem nebyl zaujaty proti tobe, nemam prece duvod. Je mi lito, ze to tak beres :(((
JohnBruk
Profil
to Ronnie :
sice jsem říkal, že už to uzavírám, ale na tebe musím opravdu reagovat...
Dobře..promiň..uznávám, že jsem to zvláště u tebe opravdu přepísk...s nějakým tím psychologickým hodnocením..první zásada neodhadovat lidi, dokud o nich nic nevíme nebo nemáme dostek informací..a já tě opravdu ani neznám... Včera jsem neměl zrovna dvakrát dobrou náladu, tak to to tady asi pár lidí schytalo až moc tvrdě...tj: ty, plaváček, a podobní..(omlovám se)
Nechtěl jsem nikoho naštvat či znevážit jeho názor....uražený na své "ješitnosti" opravdu nejsem :-)) za tu dobu těch přečtených kritik a všech těch narážek na 2D,3D grafice...atd. to už snad ani nejde..:-))))) Nic proti tobě nemám..a díky za názor a já to tak tedy beru...
html verzi kompletně předělám...ale flash verzi promiň už opravdu zásadněji předělávat nebudu...(tj velikost)s tím bohužel nic nenadělám...je to prostě tak...ztrávil jsem na tom asi dva týdny a tak jsem už s ničím nehnul...ale to html je věc, kterou můžu bezproblému změnit..byla to opravdu rychlovka...ani mně nenapadlo, že budete hodnotit právě ji..:-/)..
takže v dobrém...;-)..ok?
ronnie
Profil
Urcite v dobrem :)Hm, no ja zrovna vcera taky nemel dobrou naladu, takze je to oboustranne:) Pravda je, ze se html verze nacita velmi rychle, coz je urcite plus!
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0