Autor Zpráva
marwik
Profil *
Zdravím,
mohli byste se prosím mrknout na http://pstr.wz.cz ?
(stránky našeho třídního florbalového týmu ;-)
Budu vděčný za kritiku

Potřeboval bych zejména vědět, jak to vypadá v IE6 (a 5 a 5.5), protože ty nemám.
A když se na to dívám ve Firefoxu na linuxu, tak mi to pozadí nějak odskočí doprava (když s tím trochu zascrolluju tak už je to pak dobré), nevíte, čím by to mohlo být?

Díky moc!
Ghosting
Profil
V IE 6 SP2 to vypadá dobře jako ve FF 3.
Ael mám pár připomínek.
- Dej si tam reklamu od wz ;) byla by to škoda kdyby ti to smazali kvůli ní
- Menu dej do češtiny. ;)
- © Power st Rangers 2008 Chráněno armádou! - :D dobrej vtip. Ale beru ho.
- Nevím co si o tom mam myslet. Na jednu stranu máte dobré stránky, na druhou to vypadá jako výplod mého 10 letého brášky když si sedne za "malování".
- Chci vám napsat do diskuze "Kluci přeji Vám hodně úspěchů". Proč mi musíš zakládat jméno a heslo proč? To už tedy vyhoď úplně to fórum.
- Chybí keyword a description.
- Texty dávej do odstavců <p>bla bla bla</p>
Měsíček
Profil
Proč dáváš metatag do komentáře?
Ghosting
Profil
Proč dáváš metatag do komentáře?
kde, do jakýho komentáře?
Skratch
Profil
asi myslel toto: <!--<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">-->
marwik
Profil *
ghosting:
menu je částečně v angličtině na přání týmu (měli to tak na původním blogu) co se dá dělat
chráněno armádou - jeden z nich má přezdívku armáda, takže mi to přišlo jako dobrý vtip ;-)

celý tým je vlastně parodie na strážce vesmíru (power rangers), proto ty obrázky rangerů s hlavama hráčů... jestli to vypadá blbě, můžou za to zřejmě mé nedostatečné grafické schopnosti...

fórum je pouze pro členy, z jistých důvodů (milí členové jiných týmů)

odstavce - ok, mrknu kde mi to chybí

díky!

měsíček:
a jo, už vím... nějak mi to blblo v IE (nevím proč, myslím, že je ten meta kódování napsaný dobře) tak jsem to začal posílat v hlavičce a tenhle jsem dal do komentáře, protože to prý může dělat nějaké chyby, pokud se to posílá dvěma způsoby... nevím, moc tomu nerozumím, budu vděčný za radu
kletely
Profil
marwik
vo foto galérí by si mohol tým šipkam dať aj hover
Měsíček
Profil
Reaguji na [marwika]:

- Zdrojový kód

1.) Když už používáš interní styly na stránce mohl bys třeba doplnit také metatag, přesněji tenhle <meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css"> .
2.) Pročpak používáš NET zápisy? Máš k tomu nějáký důvod?
3.) Není to chyba, ale proč dáváš metatag do komentáře?
4.) Když už používáš <link> a odkazuješ na soubor styly.css tak proč tam nedáš vše a planceš na stránku i interní zápis .. snad vše do jednoho souboru ne?
5.) Proč máš ve stylech tenhle zápis body { background : url('pozadi4.png') center 0%;background-repeat : repeat-y;} když určitě víš, že to jde zkrátit?
6.) Už jen takový doplněk, nechtěl by jsi dát i metatag autora? (není to důležité).

- Design / Dojem

1.) Menu se mi skoro spojuje s hlavičkou což není dobře.
2.) Děkujeme, že používáte Firefox | Operu! = Co to je za hloupost?
3.) Na pozadí by se možná hodila nějáká textura.
4.) Je mi jako návštěvníkovi něco platné znát, že tvá stránka JE/NENÍ validní??

- Celkové hodnocení

(2 - 10)
Mistr
Profil
marwik
Potřeboval bych zejména vědět, jak to vypadá v IE6
Nelze si nic označovat. Chci si něco označit a místo toho se mi označí téměř půlka stránky, což jsem vůbec nechtěl.

Občas se některé stránky či fotografie nenačtou a musí se klepnout (i několikrát na F5), abych se na ně mohl podívat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: