Autor Zpráva
prochy-hc
Profil *
Edit: Stránky byly z původní adresy přesunuty na novou adresu: http://spslavia.tym.cz/
Skratch
Profil
proč to sem dáváš dvakrát?
1) hudba která se začne přehrávat sama a vypíná se to někde dole == fuj
2) hlavička taková divná, špatná kvalita obrázku, navíc neklikací, a proč je flashová, když se tam nic nehýbe?
3) proč ti anketa od blueboard přečnívá ten levý sloupec?
4) když se dostanu na stránku http://lab.uzlabina.cz/~prochazkape/tym/obecne.html, nefunguje mi odkaz na žádnou jinou stránku kromě indexu
5) na té stránce tým není moc kontrastní levé menu
6) ještě k tomu je na té stránce tým větší menu než na ostatních stránkách
7) proč není na ostatních stránkách kromě indexu patička? ikdyž stejně za moc nestojí
8) celkově se mi to nelíbí
IkE
Profil *
to shrnu - hruza. zacni bud s html, nebo s dwignem, ale oddelene. jen v css se da udelat cisty hezci vzhled, nez je tohle.
Miloš
Profil
Krom toho, že se mi to pranic nelíbí (nesourodé, rozcapené, s blikající rekamou):
Proč se mi stránka i při 2mbit natahuje sto let? Že by byla velká jak krava? A ono je to tak:
Stránku velkou 4 a půl mega může vyplodit jedině totální vypatlaný trotl. Je mi líto, ale fuj fuj nehrám.
Prochy-hc
Profil *
RE:
Dvakrat jsem to sem dal omylem protoze jsem to po vlozeni nevidel mezi dalsimi prispevky.
1)Hudbu uz jsem odstranil, myslim si ze to tak bude lepsi nejen kvuli velikosti
2Nevím co je na hlavicce divneho,tot kazdeho nazor, ale je pravda ze je ve flashi a to ze jste si nevsiml uvodni animaci na zacatku nevim..., aby byla klikací jeste asi zmením.
3)Taky jeste zmenim
4)Odkazovaní uz je vyřešeno a neměl by být problém.
5)Změnil jsem to v bílý písmo nevim jak to pusobi na ostatni, kazdopadne je to uz kontrasnejsi.
6) Jak je jine menu nez na ostatních strankach? Nevsiml jsem si. Mozna to je tim ze to delam na notebooku s rozlisenim 1280krat1024......
7)Patička už tam je. Na všech těch pěti stránkách.
8)Zlepšilo se něco??

Dík za případné odpovědi.
Prochy-hc
Profil *
Jeste neco. Stranky zabírají asi neco okolo 50-60kB bez te animace ve flashi coz se mi nezda hodne...:-/
IkE
Profil *
imho normalne zabira jedna stranka do 10kb max. ale jestli to tak vezmu, tak je tak optimalni, aby se na zacatku nahralo max do 150kb a pak to bezelo z cache
shaggy
Profil
Prochy-hc
Myslím, že toľko zaberala stránka s tou hudbou (či čo to odo mňa vyžadovalo QuickTime plugin) a to, koľko stránky zaberajú bez hlavičky nie je podstatné... jedine, že by tam tá hlavička nebola. Ale keďže tam je, tak k tým 50-60kB pripočítaj 380kB (či kolko to má) hlavičku vo flashi ;-) a to je dosť na takú jednoduchú stránku.
Miloš
Profil
Prochy-hc
Stranky zabírají asi neco okolo 50-60kB bez te animace ve flashi coz se mi nezda hodne...:-/
Taková velikost je naprosto OK, leč ve skutečnosti se mi s úvodní stránkou načítá přes půl mega, což pořád považuji za opravdu moc.
Pokud jde o velikost stránky, zastávám názor, že jakmile tato přesáhne 100 kB, měl by se autor zamyslet nad tím, je-li to opravdu nutné (třeba u některých fotogalerií to opravdu nemusí být jinak průchozí). A jakmile začne stránka nabývat rozměrů 200–300 kB a výše, je ve většině případů ten pravý okamžik k redukční dietě.

Dále – blikací reklamy jsou obtížným hmyzem, který se mi (jako návštěvníkovi takového webu) snaží znepříjemnit pobyt na stránkách.
Pokud by to byly stránky, jejichž informační obsah považuji za pro sebe přínosný, pak bych všechny pohyblivé prvky blokoval (je to naštěstí v moci mého prohlížeče).
V opačném případě bych odešel; navždy.

Stránka graficky drží pohromadě (i když imho dojem nic moc) do nějakých ca. 1000px šířky. Protože mám však rozlišení 1360×1024px, stránku vidím nehezky rozcapenou, fuj fuj.
Mistr
Profil
Prochy-hc
Jen poznámky k hodnocení stránky http://spslavia.tym.cz
(1) To, co není odkazem, se nepodtrhává. Viz http://spslavia.tym.cz/tym/liga.html
(2) Jaký má smysl formulář kontrolující zadanou e-mailovou adresu? http://spslavia.tym.cz/php/mail_form.php
(3) Podle jaké rovnice http://spslavia.tym.cz/php/rovnice_form.php se kvadratická rovnice počítá? Resp. co jsou to koeficienty A, B a C? Chybí tam základní vzorec. Je to
y = A . x2 + B . x + C

nebo třeba
y = A + B . x + C . x2

(4) Do kvadratické rovnice jsem zadal koeficienty A = 2, B = 3 a C = 4. Výsledkem je tvrzení Rovnice nema reseni, protoze diskriminant je mensi nez 0. Jenže to není úplně pravda. Ta rovnice řešení má. Jen né v oboru reálných čísel, nýbrž v oboru komplexních čísel.
welis
Profil *
No je to strašný tísíc barev a ani jedna se k sobě nehodí vrch čevený tlačítka do modra a menu zelený no jak si na tuhle sestavu přišel :-D font by se dalo říct že tak trochu do retra :-D přece už mu je pár let, banery mají v FF ohraničení fuj :-) ten levý slopek proč je jendou modrozelenej a jednou žlutej s menu ?... jenotný tošku to je jako by každej kus dělal někdo jinej :-D
Prochy-hc
Profil *
1) Samozřejmě opravím, delal jsem to v NVU a neslo mi to odstranit.
2)Nevím zacinal jsem prvne s php, tak jsem tam dal nejprimitivnejsi priklad.
3)Jo o tom vim, jenom jsem to jeste vsechno nepokryl.

Diky
koumi
Profil
Horní menu je hezké ale jakmile začnu rolovat, je mi to nechutné čím dál tím víc
Miloš
Profil
Koukám, že když jsem před týdnem napsal:
Stránka graficky drží pohromadě (i když imho dojem nic moc) do nějakých ca. 1000px šířky. Protože mám však rozlišení 1360×1024px, stránku vidím nehezky rozcapenou, fuj fuj.
tak se pranic nezměnilo.

Krom toho hlavička vkládaní jako img mění s rozlišením svoji velikost, takže čím vyšší rozlišení, tím je hlavička větší, zatímco ostatní prvky stránky jsou pořád stejné.

A v rozlišení 1600×1200 (šířka 1600 dnes přestává být vzácností několika vyvolených boháčů) je to vysloveně ee:

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: