Autor Zpráva
for-icq
Profil *
Adresa: http://for-icq.wz.cz/test

Chci znát váš názor, tak se do mě můžete pustit :P

PS: Jestli najdete chyby v textu tak mi je pls nahlašte, někdy píšu strašně...
KGW
Profil
ty obrázky v http://for-icq.wz.cz/test/statusy.html jsou mizerný a navíc formát jpg je zde nevhodný.
LKdreamer
Profil
Stranka vyzera celkom fajn ,je to take "prijemne" a jednoduche.

Tie statusi by mohly byt kludne v GIF alebo PNG a trocha vyssej kvality, nemyslim ,ze by boly moc velke a nacitanie urcite nebude trvat dlho.

Chyba ti "footer" !
for-icq
Profil *
obrázky jsou už v png (některý gif)
"footer" přidán

web je už na adrese http://for-icq.wz.cz/
na adresu /test je dáno přesměrování
shaggy
Profil
Ešte tak tie obrázky nedeformovať a bude to skvelé. Napr. tento:
http://for-icq.wz.cz/nahledy/Statusy/adidas.png
má rozlíšenie 200x125px ale ty mu výšku naťahuješ na 140px. Prečo preboha?
for-icq
Profil *
Ešte tak tie obrázky nedeformovať a bude to skvelé.

tak to se stalo omylem, nevšiml jsem si toho, díky za upozornění
opraveno
panther
Profil
- <span class="nadpis">Spuštění stránek</span><br> - co takhle použít nadpisový tag h?
- <br><br> - br, br, to jsem se lek ;o). nebylo by lepší řešit to třeba odsazením dolního odstavce od horního?
- <div class="datum">5.2.2008</div> - toto by šlo také řešit jen odstavečkem <p>, zarovnat ho vpravo
- při zvětšení písma ti menu ve ff vyleze úplně mimo zelený podklad
- s vypnutými obrázky ti úplně zmizí hlavička. Vůbec nejde poznat, na jaký web jsem se dostal, pokud je mám vypnuté
- chybí klikatelné logo nebo hlavička (viz bod výše, kolikrát tam není ani ta hlavička ;o))
- nevím, proč máš text ve footeru psaný v tabulce
- k souboru styly.css se radši nevyjadřuji, takovou prasárnu jsem dlouho neviděl, ani se mi to nechce číst
for-icq
Profil *
panther
<span class="nadpis">Spuštění stránek</span><br> - co takhle použít nadpisový tag h?
- <br><br> - br, br, to jsem se lek ;o). nebylo by lepší řešit to třeba odsazením dolního odstavce od horního?
- <div class="datum">5.2.2008</div> - toto by šlo také řešit jen odstavečkem <p>, zarovnat ho vpravo

to mě nenapadlo, trochu jsem to upravoval a nějak jsem se do toho zamotal
opraveno
- při zvětšení písma ti menu ve ff vyleze úplně mimo zelený podklad
- s vypnutými obrázky ti úplně zmizí hlavička. Vůbec nejde poznat, na jaký web jsem se dostal, pokud je mám vypnuté
- chybí klikatelné logo nebo hlavička (viz bod výše, kolikrát tam není ani ta hlavička ;o))

oprveno
- nevím, proč máš text ve footeru psaný v tabulce
mě tolik špatný nepřipadá
petrnson
Profil *
Nápad to není špatný, ale něco hodně podobného jsem navšívil předevčírem http://www.czicq.cz/index.php . Nevím jestli to má něco navzájem společného, ale myslím, že ano, ale samozřejmě se mohu mýlit.
panther
Profil
for-icq
- nevím, proč máš text ve footeru psaný v tabulce
mě tolik špatný nepřipadá

pokud nepoužíváš tabulkový layout, tak tam tabulka nemá co dělat. Pokud pravdu nechceš udělat tabulku, což tady evidentně neděláš. Ve footeru máš prostý text, tak proč není v, třeba i ostylovaném, odstavci?
for-icq
Profil *
petrnson
Nápad to není špatný, ale něco hodně podobného jsem navšívil předevčírem http://www.czicq.cz/index.php . Nevím jestli to má něco navzájem společného, ale myslím, že ano, ale samozřejmě se mohu mýlit.

Musim se přiznat že když jsem včera od tud kopíroval text do hlavičky tak jsem si uvědimil že jsem od tud pochytil odstín zelené co je pod obsahem, jinak jsem další barvy vybíral nezávisle. Web jsem totiž začal dělat už dávno a nedavno jsem se k nemu vrátil a dokončil jej, takže jsem se tý podoby taky dost lekl.

Nicméně asi to selé překopu, pracuji na jednom desingu a jestli se povede tak nahradí tento stávajicí...
for-icq
Profil *
pokud nepoužíváš tabulkový layout, tak tam tabulka nemá co dělat. Pokud pravdu nechceš udělat tabulku, což tady evidentně neděláš. Ve footeru máš prostý text, tak proč není v, třeba i ostylovaném, odstavci?

tak dobrá, dám na tvoje rady a kouknu se nato...

když jsme u tabulek, tak jsem přemýšlel že bych dal náhledy a "download" vždy do tabulky, aby se to hezky jednoduše řadilo vedle sebe a pod sebe. Ted to mám docela nepřehledně nastylovaný....
panther
Profil
for-icq
přemýšlel že bych dal náhledy a "download" vždy do tabulky, aby se to hezky jednoduše řadilo vedle sebe a pod sebe. Ted to mám docela nepřehledně nastylovaný....
Konečně jsi snad pochopil, k čemuže ty tabulky vlastně slouží :o). Máš pravdu, tam skutečně tabulka být může a má, protože je to tabulka náhledů. A potom se bez obav budu moct podívat i do souboru styly.css, který mě ráno vším tím pozicováním a marginováním odradil od toho, abych si ho přečetl, a případně zkritizoval ;o)
for-icq
Profil *
for-icq
Musim se přiznat že když jsem včera od tud kopíroval text do hlavičky
myslel jsem patičku :)
foricx
Profil
panther
A potom se bez obav budu moct podívat i do souboru styly.css
tak to už můžeš zkusit, sice to asi není nic moc, ale snažil jsem se to zjednodušit co nejvíc to šlo
panther
Profil
foricx
font : bold 14px "Times New Roman", Times, serif;
vypadá to trochu přehledněji, akorát se ještě minimálně zbav udávání velikosti písma v px;. Zkus je vyměnit za relativní procenta
foricx
Profil
foricx
px změněny za %

dík za trpělivost :)
panther
Profil
foricx
<div class="menu_nadpis">Menu</div>
- už poprvé jsem ti psal, aby jsi místo tohoto zápisu použil nadpisový tag h
- zkus dát menu do seznamu <ul><li>..</li></ul> nebo do tagu <menu>
- hover u menu ti nedosahuje až do konce. Ve ff je tam asi 1px světle zelený proužek

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: