Autor Zpráva
Fondil
Nazdar,
tak jsem konečně včera spustil svůj web http://stardoll.ic.cz
Vím, že je to šablona, takže čekám tvrdou kritiku. Nejde mě ani tak o zhodnocení vzhledu,
jako spíš nápadu a jeho ztvárnění.
Díky všem
kletely
Fondil

1) dizajn je pekný
2) v menu by som to že keď som na stránke tak by bolo biele to pozadie
Fondil
Myslíš, že to aktivní by bylo bílý, a zbytek šedě, že ?
Možná to zkusím, mohlo by to vypadat lepší.
koumi
Na první pohled vůbec netuším, o co na tom webu jde .... dresing hezky, příjemný, ale dalo by se na tom zapracovat

PS: Používám Explorer a velký nápis "Stardoll.com" v hlavičce je přesně na rozhraní šedobíleho a zeleného pole, které vertikálně roozděluje stránku...nevím, jestli je to účel, nebo ne...možná proto menu nenavazuje při hoveru na vrchní vrstvu šedé, nevím
Fondil
v IE je to zas rozhozený. Bohužel to není účel.
Matty
jako spíš nápadu
Neřikal bych ani tak nápad. Prostě si přeložil web.
Jinak vypadá to, že Stardoll.com asi udělá českou verzi, protože je funkční doména www.stardoll.cz.

Ty flash bys mohl vkládat jinak, než pomocí iframe.
shaggy
Fondil
zhodnotenie nápadu? Skvelý, menu je v každom prehliadači iné :-) aj ja také chcem vedieť, naučíš ma to?
Predpokladám, že tie záložky v menu by mali začínať na tej spodnej čiare toho zeleného headeru, ale v opere a ff to mám trošku posunuté... v IE to mám dosť posunuté.
Petrnson
Moc nechápu proč to menu nefunguje, ale v originální šabloně (aspon myslím. že je to ona) jde Template
Fondil
Matty: Možná, že šeksá verze bude, nebo je to schválně, aby získali další traffic.
Zkoušel jsem to vložit jinak, ale nic jinýho nefungovalo.
shaggy: To menu jsem nedělal já, je to template a asi to budu muset nějak pořešit.
V Opeře a FF to je správně (trochu posunuté) ale v IE je to na ...
Petrnson: Asi jsem tak někde něco smazal nebo přidal. Jinak je to ta template
Fondil
Takže už je index opravenej, ještě jsem ale chybu nenašel.
Menu zůstane tak jak je teď.
To by mohlo stačit ne ?
shaggy
Menu zůstane tak jak je teď.
To by mohlo stačit ne ?

No ani nie, ale keď sa uspokojíš s polovičnou robotou... to menu je stále viditeľne na zlom mieste, ale ak sa ti podarí presvedčiť ľudí, že to bolo zámer, tak je to na tebe.
Fondil
Většina lidí co tam bude chodit, vůbec nebude přemýšlet jestli je to dobře (aspoň doufám).
Ani já sám jsem si toho na FF nevšiml :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0