Autor Zpráva
ghoss
Předevčírem sem začal dělat stránky příbuznýmu a takhle to dopadlo...
Můžete mi to zkritizovat...pls
Nebudu to brát jako kritiku, ale jako pomoc a radu..
Ocenim každej názor........ Díky moc
pulky.wz.cz
Spikee
Vo Firefoxe sa zobrazuje horizontálny posuvník (1024X768)
Vycentroval by som to (teraz je to skôr vľavo)
Nemá tam byť welcome ? ;-)
ghoss
Tak už tam máš welcome...;-)
No spíš sem to chtěl mít krapánek do leva, aby to ti s menším rozlišením nemuseli posouvat..;-)
Jiank díky
ala
Profil *
Me se teda moc nelibi to posouvani do stran, treba v te galerii, ja radsi posouvam jenom jednim smerem, ale asi do toho nemam co kecat...:)
AMD
Fole, když to vycentruješ tak se to vycentruje i na malym rozlišení a nikdo posouvat nemusí. Dál: K obrázkům piš alty, frameborder="no" neexistuje a piš to radši v XHTML 1.0 Strict :)
Charlie
Myslim, že psát alty je v tomhle případě skoro zbytečný ;)
Jako první věc bych odstranil framy, odstranil Javascript, zvalidoval stránky a pak bych se teprv zabejval ostatníma banalitama.

Ale oceňuju skrytí WZ reklamy ;)
ghoss
ale asi do toho nemam co kecat...:)

Máš do toho co kecat... Já sem rád za každej názor...
2-AMD
No ale já to mam dělaný přes iframe (position:absolute;left:XX; top: XX; však to znáte) a když to posunu do prava o XX, tak se to asi těžko vycentruje v 800x600...;-)
ghoss
2-Charlie
No já eště nejsem na takový úrovni aby sem to předělal z iframe do div.. S pomocí <div> to dneska už všidni dělaj,že ? No ale libuju, že se to doučim...;-) díky za rady
Šlaha
Celou stránku (těsně za <body style="text-align:center;">) napiš <div style="width:750px;text-align:left;margin-left:auto;margin-right:auto; "> a před </body> </div>. Asi takhle:

<head>
</head>
<body style="text-align:center;">
<div style="width:750px;text-align:left;margin-left:auto;margin-right:auto; ">
celá stránka
</div>
</body>
Charlie
ghoss, cely to dej do <div>, ktery mu das margin: auto; a pak by se ti to melo vycentrovat.
Weby bez frejmu je socela bezna zalezitost, ale jeste ne natolik, aby to bylo idealni =)
Charlie
Šlaha
hh, predbeh si me ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0