Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Petr Kratina Profil * |
Prosím ohodnoťtě stránku:
www.penzion-akron.tk Zatím chybí obrázky a vícejazyčná verze, to dodělám později. Stránky jsem designoval pro FireFox, ale jsou tam úpravy pro bezproblémový chod i v IE (tam ale stránky nevypadají 100% tak jak by měly)... Díky všem co přispějí! |
||
Meldo Profil |
#2 · Zasláno: 21. 5. 2005, 02:01:06 · Upravil/a: Meldo
super design. pozeram v opere a nadhera. fakt dobra robota. mozno by to chcelo len troska vyraznejsie menu napr. tucne pismo. inak nieje co vytknut.
|
||
Kráťa Profil |
#3 · Zasláno: 21. 5. 2005, 02:35:54
Je to bezva. Pouze by to možná chtělo odlišit odkazy od ostatního textu, aby návštěvník nemusel jezdit myší po stránce. Co je udělat třeba #800000 ?
|
||
Šlaha Profil |
#4 · Zasláno: 21. 5. 2005, 10:20:52
Hodně pěkné! Jenom u vlaječek napiš alty. A zvýraznit odkazy.
|
||
Pachollini Profil |
#5 · Zasláno: 22. 5. 2005, 11:21:27 · Upravil/a: Pachollini
1) Vyhodil bych to z toho framu - ty stránky to dost kazí!
2) Texty působí dojmem homogenní hmoty, která člověka neláká ke čtení. Udělal bych tam nějaké podnadpisy, zvýraznění, seznamy a tak. 3) Seznamy bych udělal pomocí <ul><li>, ne pomocí pomlček. 4) Ten nápis, že je to pro FF bych vyhodil. 5) Chtělo by to nějaké fotky, interiér i exteriér, pouhé texty lidi nepřesvědčí. 6) Tmavě hnědá na světlehnědé se nečte nijak skvěle - možná bych to trošku zkontrastnil. |
||
FantomX1 Profil |
#6 · Zasláno: 22. 5. 2005, 11:27:08
Mne osobne sa pri kazdom kliknuti na nejaky odkaz rozroluje cele menu penzion a potom nasledne zmizne. Je to dost rusive. Podla mna je to tym ze to nema na zaciatku nastavenu vlastnost display:none len pomocou css stylou ale nastavujes ju neskor pomocou javascriptu ci uz pri onLoad alebo pri vykreslovani menu penzion.
|
||
SuE Profil |
#7 · Zasláno: 22. 5. 2005, 11:59:04
pěkné, příjemné ladění
ale určitě obrázek penzionu už na úvodní stránku někam do textu, u pokojů taky, ať to láká na první pohled a nemusí se nikam klikat lidi většinou jdou do nějaké galerie obrázků, až když už je to více zajímá |
||
MissCroft Profil |
#8 · Zasláno: 23. 5. 2005, 08:49:26
Vše co řekli předtím je pravda a ještě si myslím, že ten obsah by měl být více odsazen od vrchního titulního obrázku.
|
||
Martin_R Profil |
#9 · Zasláno: 23. 5. 2005, 10:34:45
Velni pěkné stránečky. Akorát se mi moc nelíbí ten rozpitý nápis v logu.
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
ooze Profil * |
#10 · Zasláno: 27. 5. 2005, 14:23:56
Stránky jsou pěkné, ale na můj vkus trochu temná. Skoro bych se tam bál jet, aby mě tam nevysál nějaký upír ... :-)
OOZE |
||
Pepee Profil |
#11 · Zasláno: 29. 5. 2005, 14:18:32
no ty frejmy mi tam nepříjdou jako to pravý vořechový... no a vlaječky se šoupou v závislosti na velikosti písma takže lítaj sem tam...
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0