| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Streamer Profil |
co si myslite o mojom blogu? blog.peteroravec.net
|
||
| fandaa Profil |
#2 · Zasláno: 22. 2. 2008, 11:38:46
Parádní design. :) Možná bych podtrhnul odkazy vpravo... Na první pohled se mi totiž ztrácely nadpisky těch částí, takže jsem nevěděl oč k každé části jde. Jinak velmi pěkně. :)
|
||
| Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 22. 2. 2008, 11:47:50
Streamer
(1) U obrázku "Naposledy napísané" je vpravo vidět pozadí původního obdélníka, než jsi pravý horní růžek zakulatil. (2) Proč v podobném grafickém duchu jako "Naposledy napísané" nejsou vyvedeny i další popisky? Mám na mysli "Archív" a "Odkazy". |
||
| tiso Profil |
#4 · Zasláno: 22. 2. 2008, 12:17:43
Streamer - nepozeral som to do hĺbky:
1. zle sa mi čítajú tie články... Buď by tomu pomohlo zarovnanie na stred, alebo ešte viac doprava, aby hlavný text bol v strede monitora, a nemusel som pozerať doľava. Tiež tie riadky by mohli byť dlhšie... 2. zmenil by som poradie prvkov obsah pred bočným stĺpcom... |
||
| oogi Profil |
#5 · Zasláno: 22. 2. 2008, 14:48:02
Pěkný a přínsosný blog, jen mi tam trochu vadí vpravo nahoře ta klíčová slova mezi dvěma závorkami.
Na stránce http://www.blog.peteroravec.net/ako-zacat-s-rc-lietadlami-rady-pre-zac iatocnikov je dle mého chyba: Určite neodporúčam ako prvý model EasyGlider, neznesie toľko pádov ako EasyGlider |
||
| Streamer Profil |
#6 · Zasláno: 22. 2. 2008, 14:56:34
Pěkný a přínsosný blog, jen mi tam trochu vadí vpravo nahoře ta klíčová slova mezi dvěma závorkami.
Na stránce http://www.blog.peteroravec.net/ako-zacat-s-rc-lietadlami-rady-pre-zac iatocnikov je dle mého chyba: Určite neodporúčam ako prvý model EasyGlider, neznesie toľko pádov ako EasyGlider ano, dakujem :-) |
||
| Streamer Profil |
#7 · Zasláno: 22. 2. 2008, 15:09:03
asi ich skusim dat do nejakeho pekneho oblaku ak sa mi to podari |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0