« 1 2
Autor Zpráva
blackjoker
Profil
nevim jak to máš udělaný tak pokud bys měnil celej web tak se na to vyboni nejsme si tim moc jistej
horava2
Profil
j,ale kdyz dam min,tak se to soupne uplne do leva.
a pak bude velky kus na prave strane ne?
horava2
Profil
a co to vubec znamena v prekladu ? :D ty nemecky poznamky ..
blackjoker
Profil
no ted nevim ale myslim že některé prohlížeče neumí magrin v table takže by to nemuselo nic udělat zkus to na nějaký pokusný stránce zkopni celej zdrojovej dok a pak to uprav v novim souboru xD
Mistr
Profil
Přátelé, mírněte své příspěvky hodící se spíše do debatního kroužku.
blackjoker
Profil
neznamenáto nic moc důležitýho jen to jsou poznámky programátora co kterej styl dělá a tak když toho píšeš hodně tak se to celekem vyplatí si popisovat
blackjoker
Profil
provedu xD
horava2
Profil
http://bike.czechian.net/index2-test.html

tak tady to je..
magrin 0px
blackjoker
Profil
dobře já xD
jo už to funguje jak má
horava2
Profil
ale porad nechapu,jak si to mel predtim ?
nemuzes udelat screen?
me se to zdalo lepsi predtim,kdyz to bylo na stredu.
ted to je uplne na boku levem.
blackjoker
Profil
já ti to popíšu
jak je tam ten strom tak ten byl tak o 5cm od kraje monitoru a muselo se to posunou abych dohlíd na druhou stranu webu xD
blackjoker
Profil
jakej máš prohlížeč ? ten to dost ovlivńuje jak se ti to zobrazuje
horava2
Profil
opera,firefox,ie..a ve vsech mi to jede stejne

http://www.bikepark.nazory.cz/index.php
nenapada te ,kde mam chybu,kdyz ty nahledy se zobrazuji tak divne(jak kdyby s efektem)
blackjoker
Profil
máš špatný velikosti width height
blackjoker
Profil
nebo to máš moc zmenčený udělej si náhledový obrázky v nějakym programu ten to vyhladí
horava2
Profil
no,ale ja to mam naprogramovany,ze proste nahrejs obrazek na web do slozky a on se tam automaticky zobrazi.
mam to na 100x100px dany.
blackjoker
Profil
nevim srry
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: