Autor Zpráva
designme
Profil *
Ahoj,

klient ma poziadal aby som umiestnil prvy navrh na redesign jeho webu do fora na zhodonotenie. Red by vedel ci sa to ludom paci alebo nie. Farebne kombinacia by mala zostat. Co ine by ste zmenili? Respektive paci sa?

Tu je navrh
Nox
designme
Škoda, že si nedal plný náhled, každopádně to na mě působí výborně, nenapadá mě nic, co bych mohl vytknout
art4web
Pekné, čisté, prehľadné.

Predpokladam ze do headeru vedla loga pojde este reklamny banner :-P
Mistr
designme
Přeci jen by se hnidopišské drobnosti našly:
(1) Předpokládám, že v reálu nebude zároveň zvýrazněna položka v menu v části Pneumatiky i Disky.
(2) Jeden z nadpisů střžedního sloupce zní: TOP Produty - vyberáme pro Vás akciové pneumatiky. A v textu nad ním máš například Príjemné nakupovanie vám želá PNEUESHOP.
(3) V pravém sloupci máš ceny jednou Sk a jednou zas sk.
designme
Profil *
Textove detaily si prosim nevsimajte :) To zvyraznene menu je naznaceny :hover. tj. ked na to nabehnes myskou. Zvyraznene to defaultne nebude semozrejme. Len som tam zabudol dat kurzor mysky (rucicku).

Dakujem za reakcie
koumi
designme
Hezké. Akorát bych obsahovou část vůči tomu černému pozadí trochu víc rozšířil. Patičku bych zesvětlil (možná je to náhledem). Jinak barvy sedí, moc dobrá práce.
Koumi
MVK
Profil *
"Najnižšie ceny v SR" je odkaz, že je to podtržené?
Jinak prima!
-O-
Profil *
Mě osobně se to líbí ...
Romanticka
hezke, neco podobneho jsem delal i ja :) Vypada to skoro stejne, no spis jen rozlozeni prvku :-D
Skratch
mě se to moc líbí :)
Měsíček
Trochu bych si pohrál s hoverem v levém menu, ale jinak je to "výborné".

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0