Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Lexter Profil |
#1 · Zasláno: 6. 3. 2008, 16:39:28
Starý web: http://blog.gekon.name/
Návrh vzhledu: http://www.king-tutorials.cz/data/navrhy_webu/gekon/img.png |
||
vertigo4 Profil |
#2 · Zasláno: 6. 3. 2008, 16:45:21
Lexter
moc se mi nelíbí ikonky složek v menu ... |
||
Nox Profil |
#3 · Zasláno: 6. 3. 2008, 16:48:33
Dřevo bych dal míň intenzivnější "blog o všem..." bych nedával normálním textem
Menu nahoře bych nějak trochu vylepšil...nevim Boxy s textem... pouze ten text mě přijde příliš jednoduché...dal bych možná nějaký nadpis Celkově to je hezké |
||
Měsíček Profil |
#4 · Zasláno: 6. 3. 2008, 16:52:04
Tělo dobrý jen se mi moc nezamlouvá ta hlavička.
|
||
zimmi Profil |
#5 · Zasláno: 6. 3. 2008, 16:55:50
blog o všem, co jste si už přečetli jinde...
Do hlavičky bych určitě nedával tu ještěrku (spojitost s nickem autora je jasná), ale něco jiného. Připadám si pak jako na stránkách terária. |
||
Nox Profil |
#6 · Zasláno: 6. 3. 2008, 16:57:57 · Upravil/a: Nox
Do hlavičky bych určitě nedával tu ještěrku (spojitost s nickem autora je jasná), ale něco jiného. Připadám si pak jako na stránkách terária.
Co jiného by mělo být na stránkách člověka s nickem Gekon? Jen bych ho asi trochu doostřil a možná si pohrál s barvama Nevím, třeba gekon? To není gekon?:) Jsem na bio lama |
||
Gekon Profil |
#7 · Zasláno: 6. 3. 2008, 17:00:57
Co jiného by mělo být na stránkách člověka s nickem Gekon?
Nevím, třeba gekon? |
||
Railbot Profil |
#8 · Zasláno: 6. 3. 2008, 17:01:04
Ty lepenky na fotkách nevypadají, že by měly držet. Stín pod nimi je myslím i na koncích. Ta vpravo ani nedosahuje mimo fotku. Chce to myslet také trošku v úrovni reality. Oblé rohy a stíny pod boxama zbytečný detail a komplikace navíc.
Námět se dřevem a touto fotkou se mi nezamlouvá. Opravdu je to spíše jak web terária. Blog není tolik o vzhledu, je o obsahu především. To všichni víme. Tak se také podle toho zařídit. |
||
Lexter Profil |
#9 · Zasláno: 6. 3. 2008, 17:03:45
Takže bílé pozadí, nahoru navigaci, černý text celé bez stylování :).
Zbytečný detail? A vadí to tak moc? Když se s tím pohraje, dojem bude vypadat lépe. S nálepkami něco udělám, tam mi to hrubě ujelo. |
||
Railbot Profil |
#10 · Zasláno: 6. 3. 2008, 17:10:35
Lexter, nevadí to. Ale je to zbytečné. 90% lidí se toho stejně nevšimně, i ta práce s tím je celkem zbytečná potom. Neříkám udělat web bez detailu, ale nějaké kulaté rohy a stíny, z toho už snad každý zkušenější vyrostl, ne? :o)
|
||
vertigo4 Profil |
#11 · Zasláno: 6. 3. 2008, 17:12:39
Lexter
jen malá věcná: Gekonův blog |
||
Lexter Profil |
#12 · Zasláno: 6. 3. 2008, 17:13:19
Railbot
Nikdy jsem o sobě neřekl, že jsem zkušený nebo nedejbože grafik :-D. Ale těch deset procent si toho všimne. A když to mám vyladit a gekon nad tím slintá, proč to nedotáhnout do konce :))). |
||
Lexter Profil |
#13 · Zasláno: 6. 3. 2008, 17:14:50
vertigo4
Jejda, zapoměl jsem, díky. |
||
koumi Profil |
#14 · Zasláno: 6. 3. 2008, 17:16:33
Ty lepenky na fotkách nevypadají, že by měly držet.
Souhlasím, je to divné. Pozadí možná trochu netypické, ale nevím, jaké bych dal jiné. Nápis v hlavičce: "Gekonuv blog" je málo viditelný, ale není to žádná katastrofa...možná menší propad barev v písmu mezi "Gekonuv" a "blog". Kategorie vpravo (Film, Hardware, Film) jsou velmi hezky řešeny. Též rozdělení samotného článku a cesty ke stránce mi tam krásně pasuje (ty zoubky). Úplně vpravo máš hodně místa. Lepšímu čtení by nejspíš pomohlo roztáhnout obsahovou část a černé rámce šoupnout doprava. Jinak co jsem viděl minulé návrhy (myslím, že jsem zaznamenal dva), je to velký pokrok. Velice se mi líbí. |
||
pantondavo Profil |
#15 · Zasláno: 6. 3. 2008, 18:57:22
"starý web" podle mě mnohem, mnohem a ještě jednou mnohem lepší, decentnější, nadčasovější, lépe barevnější, i gekon je zajímavější.
Čistě subjektivně |:-) |
||
Plaváček Profil |
#16 · Zasláno: 6. 3. 2008, 19:14:05
pantondavo
"starý web" podle mě mnohem, mnohem a ještě jednou mnohem lepší, decentnější, nadčasovější, lépe barevnější, i gekon je zajímavější. Pod tuto větu se podepisuji. |
||
koumi Profil |
#17 · Zasláno: 6. 3. 2008, 19:17:43
Počkat, kolik vlastně bylo redesignu tohoto webu?....jsem je mozna vsechny nechyt...kdyztak se opravim ve svem tvrzeni
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0