« 1 2 »
Autor Zpráva
Rian
Profil *
CSFPD - Stranky Airsoftového tymu.
Snazil jsem se je udelat moderni a doufam, ze se mi povedly.
Jeste bych se chtel zeptat jak mam vyresit chyby ve validatoru W3C - CSFPD
orava
Profil
pekne stiahnuta sablona
prerobene logo a to je asi vsetko
ked to bude tak to bude plnit svoj ucel
sice to nebude najlepsie ale ani najhorsie
menu dat v cestine!!! policajti nemusia byt taki mudri aby pochopili napisom v ANGLICTINE
Venca V
Profil
Trochu to smrdí templatem, nezdá se vám? Pokud je to jen inspirace a obšlehnul jsi web podle nějakého vzoru, proč ne, na učení je to podle mě dobré. Ovšem obávám se, že velmi brzy sem někdo hodí link ne na podobný template jako já, ale na stejný template...
Miloš
Profil
Jestli nerozumíš hláškám validátoru, použiívej český: http://validator.webylon.info/
Tvá stránka tamtéž: http://validator.webylon.info/check?uri=http%3A%2F%2Fpolice.tym.cz%2F

Nejčastější chybou je <li> uvnitř <a>, např. <a href="#"><li>Home</li></a>
<li> je blokový prvek, <a> řádkový, takže to musí být přesně naopak: <li><a href="#">Home</a></li>

Další chyba je zde:
<h3>Copyright 2007 by Rian<h3> – chybí lomítko u ukončovací značky </h3>
Nox
Profil
Rian
Předně není nijak poznat, že jde o airsoftový tým...
1)Vzhledem k tomu, že je web laděný do designu plochého a jednoduchého, tak bych určitě oddělal to zesvětlení uprostřed v hlavičce, ikdyž by snesla ještě úpravy, je až moc jednoduchá....nějaký obrázek spojený s airsoftem, s color overlay(normal/bílá)
2) Dost chybí hover u menu
3) Chybí tu ukázka formátování obsahu
Celkově by to ještě imho chtělo zapracovat

add Validator:
1) <a> má být logicky uvnitř <li>
2) zapomněl jsi na lomítko u uzavíracího tagu </h3>
Rian
Profil *
No hele ak ja to vlastnorucne splacal dohromady... delal jsem to celej den teprve pred chvili sem to dokoncil takze sme nic nestahoval! + to milos: no kdyz strcim a href do li tak budu moci klikat jen na text a ne na cely blok, nebo snad ne?
Měsíček
Profil
no kdyz strcim a href do li tak budu moci klikat jen na text a ne na cely blok, nebo snad ne?

<li><a href="#">Něco</a></li>

přičemž můžeš pomocí CSS dát tag <a> jako blokový a zadat mu délku.
orava
Profil
Rian
Copyright 2007 by Rian uz je rok 2008
Rian
Profil *
nebude to krizeni tagu ci jak se tomu nadava?
Rian
Profil *
jezisi njn to je ten zvyk ten rok du hned opravit :D lol
yFang
Profil
Rian
Do CSS dáš:
li a{width:100%;height:100%;}
a odkaz ti zabere celý blok.
Rian
Profil *
za
1) Menu počestěno
2) 2008 přepsáno
3) Sry prehledl jsem se myslel jsem ze si krizil ty tagy
4) aj karamba! nejak se mi zvetsila paticka
Rian
Profil *
#menu a{
width: 100%;
height: 100%;
color: black;
text-decoration: none;
}

a nic... cim to je?
Měsíček
Profil
li a {

width: 100%;
height: 100%;
color:black;
text-decoration: none;
display:block;


}
Miloš
Profil
Je to tím, že width:% ani height:100% není k ničemu, je-li <a> řádkovým prvkem.
Což znamená, že:
1) width i height vyhoď (nebo to tam nech, ale jako zbytečnost)
2) přetypuj odkazy na bloky: dopiš si li a {display: block;}
Měsíček
Profil
width i height vyhoď (nebo to tam nech, ale jako zbytečnost)

U IE7 tuším, že zbytečnost není, zbytečnost je pouze height.
Rian
Profil *
Uz to funguje jak ma... diky ;) , na icq sem mnel jednu radu ze pry mam moc vysoke logo.. mam ho zmensit nebo nechat?
Měsíček
Profil
Nechat.
Rian
Profil *
Jo jeste k tomu jak jste mne narknuly z toho ze jsem snad kopiroval ten web... ne to neni pravda... jedine cim jsem se nechal inspirovat bylo pozadi... ostatni jsem delal podle sebe.. i kdyz mne ted trochu mrzi ze to vypada podobne ale rozhodne odmitam to ze bych to obslehnul! Vnitrek webu byl inspirovan jednim tutorialem (minimalne - v prubehu tvorby sem se nanej ani nekouknul jen jsem vzpominal).. a to pozadi tim webem.. ale ani jedno nebylo obslehnute... diky za vase rady.
Rian
Profil *
Nox napsal:
1)Vzhledem k tomu, že je web laděný do designu plochého a jednoduchého, tak bych určitě oddělal to zesvětlení uprostřed v hlavičce, ikdyž by snesla ještě úpravy, je až moc jednoduchá....

No tak jsem to odstranil ale vypada to divne... posudte sami
Skratch
Profil
Rian
skus dát patičce clear: both, takhle ti tam (alespoň ve FF) přetéká text z obsahu.
Rian
Profil *
nepomohlo
Rian
Profil *
Poradi mi nekdo?
Měsíček
Profil
V čem?
Rian
Profil *
No prejizdi mi text pres paticku a dal.. v IE to funguje ale v ostatnich ne
Měsíček
Profil
Zkus tam nechat ten clear:both; na patičku ať se můžem podívat co to dělá.
Rian
Profil *
Je to tam ale nepomohlo to
Měsíček
Profil
Jak nepomohlo? Pomohlo v IE7 to bylo naprosto rozhozené když jsem tě žádal o to, aby jsi to tam na zkoušku dal, teď už to leze pod patičku tak stačí odřádkovat nebo zvětšit velikost obsahového divu.
Rian
Profil *
chcu aby se to zvetsovalo s velikosti textu.. a odradkovat? tim myslis co?
Rian
Profil *
nejake navrhy..? Protoze ja uz zadne nemam a celkem mne to trapi protoze design chcu mit co nejdriv za sebou a uz se starat jen o RS.. za kazdou radu sem rad ;)
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: