Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
paulos etruska Profil |
#1 · Zasláno: 20. 3. 2008, 07:19:15
Dobrý den,
prosil bych zhodontit tuto stránku. Nejsem auotrem těchto stránek, ale mám svolení majitele webu, kterému také všechny vaše nápady a připomínky sdělím. Děkuji http://www.silesiamedical.cz/new/ |
||
t.Kej Profil * |
#2 · Zasláno: 20. 3. 2008, 09:01:28
Jak je nahoře: Dnes je: 20. 3. svátek má: Světlana. - strašně to na stránce zaniká..
|
||
Matty Profil |
#3 · Zasláno: 20. 3. 2008, 09:13:13
paulos etruska
Když jsem přišel na stránky, netušil jsem, čeho to je prezentace. |
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 20. 3. 2008, 11:31:48
paulos etruska
Na stránkách se vyskytují již celkem běžné nešvary. Například: (1) Stále totožný titulek stránky (tag TITLE v části HEAD). (2) V menu nevidím, do které jeho části patří právě prohlížená stránka. (3) Špatný kontrast. Viz například http://www.silesiamedical.cz/new/albums.aspx (4) Jak již psal kolega Matty: Vůbec netuším, kde jsem. Co je to za stránky? To musí být hned na první pohled patrné. (5) Text (ve stránce O nás) je zdlouhavý a rozvláčný. Nikdo jej nebude číst. Zkrať jej, dej vetší vertikální mezery mezi řádky atp. A dále: (6) Máte tam dvojnice, že? Primářky MUDR. Dagmar Holubová a MUDr. Dobromila Mrázková jsou jako by si z oka vypadly. Dublerky? (7) Máš povolení zjišťovat od lidí rodná čísla? Já jen, aby s tím pak nebyl problém u Úřadu pro ochranu osobních údajů. |
||
vertigo4 Profil |
#5 · Zasláno: 20. 3. 2008, 12:55:57
paulos etruska
souhlasím s Mistrem... když uvidím, že po mně chce v internetovém formuláři někdo rodné číslo, vzbudí to ve mně nedůvěru.... a navíc s tím může být problém |
||
kralpet01 Profil |
#6 · Zasláno: 20. 3. 2008, 17:20:34 · Upravil/a: kralpet01
(6) Máte tam dvojnice, že? Primářky MUDR. Dagmar Holubová a MUDr. Dobromila Mrázková jsou jako by si z oka vypadly. Dublerky?
A nejsou to jenom tyhle. Je jich tam mnohem více. Dokonce i doktori jsou doktorky :) docela zábava Jinak souhlasím se vším co tu už bylo napsáno |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0