Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
simmi Profil |
#1 · Zasláno: 27. 3. 2008, 01:01:21 · Upravil/a: simmi
námitky a pochvaly na desing obsah zatím není dirtyup.ic.cz dik za krytiku
stránka je o bmx freestyle nyní vycentrováno... hlavička zmenšena... toplist už není sám... u height používám zásedně parametr auto(nikdy netušim co mne napadne na tu stránku ještě přidat (třeba odkazy, reklamu, atd)) a dotaz proč by měla být hlavička klikací??? na co by se v hlavičce mělo klikat?? tam má být lgo krátký popisek a POPŘÍPADĚ menu nic víc bych do hlavičky netlačil.... prosím další připomínky a další chybky velice rád o nich vím a následně opravím... |
||
Adam Zábranský Profil |
#2 · Zasláno: 27. 3. 2008, 06:28:22
pochvala: žádná
kritika: 1) napláclý na levou stranu 2) menu až někde v půlce stránky 3) hlavička neklikací, patička neexistující 4) hlavičce se vlastně ani hlavička říkat nedá, líší se od ostatního jenom nápisem dirty up 5) toplist máš zbytečně blízko obsahu a tak bych mohl ještě pokračovat, ale nechce se mi. |
||
panther Profil |
#3 · Zasláno: 27. 3. 2008, 06:41:28
simmi
dirtyup.wz.cz - <div id="pravy"> <div id="pravy01"> </div> <div id="pravy02"> </div> <div id="pravy03"> - na můj vkus trochu předivováno - u img chybí povinný alt - stránka by mohla být na centru - všechny hodnoty height musí mít jednotky, pokud to není 0 - vzhledově se mi stránka vůbec nelíbí, kód nic moc |
||
ciso Profil |
#4 · Zasláno: 27. 3. 2008, 12:13:30
simmi
- font v menu sa vobec nehodi k celku stranky - o com je vlastne stranka? - celkovo to menu, je jako keby tam vobec nepatrilo - inak suhlasim so vsetkym vyssie uvedenym. ciso |
||
simmi Profil |
#5 · Zasláno: 27. 3. 2008, 13:08:42
stránka je o bmx freestyle
nyní vycentrováno... hlavička zmenšena... toplist už není sám... u height používám zásedně parametr auto(nikdy netušim co mne napadne na tu stránku ještě přidat (třeba odkazy, reklamu, atd)) a dotaz proč by měla být hlavička klikací??? na co by se v hlavičce mělo klikat?? tam má být lgo krátký popisek a POPŘÍPADĚ menu nic víc bych do hlavičky netlačil.... prosím další připomínky a další chybky velice rád o nich vím a následně opravím... |
||
Bzuk Profil |
#6 · Zasláno: 29. 3. 2008, 12:53:17
vypadá to dobře ale přijde mi to jako zbírka brushů do photoshopu, skus zakomponovat stíny+efekty nebo nějaký tvary
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
0