Autor Zpráva
Peter S.
Profil *
Novy dizajn. Prosim o kritiku.

Dakujem.
www.darkclub.net
kletely
Profil
Peter S.
Až na tú reklamu od C4 je pekné.
drasha
Profil
kdyz disabnu styly, tak to celkem jde, ale kdyz disabnu obrazky, tak je to celkem nepouzitelny..chtelo by to popravit..a urcite by slo vyresit lepe to menu, a paticku..
vertigo4
Profil
chtelo by to popravit
i ty masochysto

Peter S.
vertikálnímu menu chybí nějaký hover, horizontální je špatně děláno, doporučuji ho udělat (hover) jedním obrázkem a posouváním pozadí, anketa mi nepřijde vhodně udělaná, patička odfláklá, jak napsal drasha, bez obrázků nepoužitelné

kod: no menu dělané divama raději nebudu komentovat (stalo se ;-) ), zpola tabulkový layout...
Nox
Profil
Dodal bych k ostatním
- příliš mnoho fontů a jejich nevhodný výběr
- chaotická kompozice:
vyrovnání; paddingy; v submenu border nahoře, ale dole ne
někde přílišné odsazení (odstavce od sebe), někde moc malé (nadpis článku shora)
- předivováno, tabulky - nesémantické
- pre v patičce nadbytečný

Celkově to na mně moc dobře nepůsobí, ale zase byly tu horší
Peter S.
Profil *
Tie menu su hoverove. To pouzivate Ie 3.1? lebo ja som tie stranky testoval od 5.1 a hoverove to mam.

Ta stranka je zalozena na CMS Joomla ako ste si mohli vsimnut, tak mi prosim nekomentujte... ze napoli tabulkove, ja za to nemozem ze Joomla generuje niekde tabulky, aj ked nato mam tiez svoj nazor, ale asi im to pri content prislo viac priatelne.

Ten footer -suhlasim. to menu, ja ho fakt negererujem, to fakt Joomla. Ten kod mi tiez nepride velmi pekny, cous. Napiseme Komunite na forum.joomla.org? :)

drasha
Tak napis prosimta ako? nepis ze by to slo ale ukaz co tym myslis. dik
vertigo4
Profil
Peter S.
podívej se jak se dělá menu
Peter S.
Profil *
Nox

příliš mnoho fontů a jejich nevhodný výběr // Prosimta o ten tvoj vyber.

pre v patičce nadbytečný

No tak to mi pride trocha vtipne, preco by tam bol nadbytocny "pre" tag?
vertigo4
Profil
to mi pride trocha vtipne, preco by tam bol nadbytocny "pre" tag?
ty jsi vtipný... zjisti si na co se pre používá
Minnoc
Profil
Kód nic moc, ........ pře<div>ováno, a ty tabulky jsou tam také dle mého zbytečné;)
Adam Zábranský
Profil
preco by tam bol nadbytocny "pre" tag?
když teda neni nadbytečný tak mi pověz, z jakého důvodu ho tam máš? Jsem teda zvědavý co odpovíš :D
Peter S.
Profil *
Adam Zábranský

Je tam viac medzier, naco by som to robil cez &nbsp; ked je nato tag od html.

Adam Zábranský

Chlape tak toto je sila. Ukaz mi kde je to nadbytocne od<div>ovvane.
Bubák
Profil
naco by som to robil cez &nbsp; ked je nato tag od html.
Protože na formátování textu je CSS.
Fekální styl > Zkreslení významu značek
Peter S.
Profil *
Bubák

:-D tak ukaz ako by si to spravil cez CSS.
Adam Zábranský
Profil
Je tam viac medzier
to je sice pravda, ale nevidím důvod proč by tam být měly
Adam Zábranský
Profil
Adam Zábranský
Chlape tak toto je sila. Ukaz mi kde je to nadbytocne od<div>ovvane.


no sice jsem to neříkal já, ale dobře: tak třeba
<div class="main_menu_left"></div>
<div class="uvod"><a href="http://darkclub.net/"></a></div> 
<div class="forum"><a href="http://forum.darkclub.net"></a></div>
<div class="download">
<a href="http://darkclub.net/index.php?option=com_content&amp;view=articl e&amp;id=60&amp;Itemid=84"></a></div>
<div class="main_menu_right"></div>


tak co třeba, kdybys dal menu do <ul> nebo <menu> a položky do <li>?
Peter S.
Profil *
Adam Zábranský

Jo jo, a ty si si ako nevsimol, ze to nie je textove menu? Sklada sa to z obrazkov. Kazdy button je linkovatelny a ma svoj obrazok. Viem ze to sice nebude pre ludi ktory nepouzivaju obrazky na browsovanie stranok ale budis.
Adam Zábranský
Profil
Jo jo, a ty si si ako nevsimol, ze to nie je textove menu? Sklada sa to z obrazkov. Kazdy button je linkovatelny a ma svoj obrazok. Viem ze to sice nebude pre ludi ktory nepouzivaju obrazky na browsovanie stranok ale budis.
no já si to jako všiml, ale že to je obrázkové neznamená, že to musí být v divu... klidně by se dalo udělat místo <div class="uvod"><a href="http://darkclub.net/"></a></div> toto:
<li><a class="uvod"></a></li>
Peter S.
Profil *
Adam Zábranský

Nechcem to este nejako rozoberat, lebo nikam to nevedie, ale na toto musim fakt odpisat. Jo :-D to ako co ma spolucne obrazky so textovym zoznamom?- nato to je predurcene ul , li. na text!!! nie na obrazky. Pride mi to trocha na zamislenie to ako <div class="main_menu_left"></div> toto by si tiez dal do <li> hej? Super!!!
vertigo4
Profil
Peter S.
no chtělo by to si ujasnit, co to jsou "obrázky", stejně jako ty máš pozadí prvku div, tak lze stejně nastavit pozadí prvku li... Adam Zábranský ti správně radí, ale ty jsi mimo a ještě z něj budeš dělat vola... přečti si něco o sémantice
Adam Zábranský
Profil
Peter S.
já z tebe nemůžu :D:D prosimtě bavit se s tebou už nebudu, já totiž myslel že když ti poradím nějakou primitivní věc tak to dokážeš alespoň udělat... no nic spletl jsem se

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: