| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| none Profil |
Dobrý den prosím o zhodnocení mého grafického návrhu blogu, děkuji.
odkaz: Grafický návrh |
||
| vertigo4 Profil |
#2 · Zasláno: 12. 4. 2008, 13:50:32
nelíbí, barevně nejednotné...
|
||
| panther Profil |
#3 · Zasláno: 12. 4. 2008, 13:58:25
none
- nelíbí se mi ty růžové kaňky v hlavičce - nepochopil jsem, co má přestavovat černý vršek stránky - Dvojčata v patičce jako by mi sem vůbec nezapadala. Celkově pro tento návrh nemám moc pochopení. |
||
| Minnoc Profil |
#4 · Zasláno: 12. 4. 2008, 15:14:18
none
-menu velmi nevýrazné, suché, příliš jednoduché -narcy duck blog, zde bych dal první písmena velká, popř. všechny, tohle je divné. -ta "skála" nad hlavičkou je příšerná |
||
| yFang Profil |
#5 · Zasláno: 12. 4. 2008, 16:59:34
none
Je to takové "splácané" :-). Jako když vemeš hlavičku z nějakého designu, přidáš k tomu mrakodrapy, pak to skováš pod skálu a pocákáš růžovou barvou. Nejlepší na tom je asi ta hlavička, takže tu bych nechal a zbytek zkusil nějak předělat. ;-) |
||
| Adam Zábranský Profil |
#6 · Zasláno: 12. 4. 2008, 17:17:34
nelíbí se mi např.:
1) skála nad hlavičkou, navíc tam vůbec nepatří 2) lupa u hledání 3) růžový pruh v hlavičce 4) obrázek v patičce (nemá s webem nic společného a vypadá to jako bys chtěl mermomocí předvézt co dokážeš) a pár dalších věcí, ale dost už toho tady bylo zmíněno |
||
| drasha Profil |
#7 · Zasláno: 12. 4. 2008, 19:46:20
kdyz se podivu jen na prostredek stranky tak je to celkem hezky, ale ta skala a to mesto to tam kazí!
chce to víc propracovat .. i ty detaily ;) |
||
| jhn Profil |
#8 · Zasláno: 12. 4. 2008, 21:08:23
Na skálu a město již všichni reagovali..
Kaňka v hlavičce není špatná, ale asi bych jí tam nedával.. :-) Co třeba zkusit patičku udělat podobnou jako hlavičku, ale menší..? |
||
| nexus Profil |
#9 · Zasláno: 13. 4. 2008, 12:29:05
none, líbí se mi položky menu, libí se mi vložení článku, jak zvýrazněný nadpis + umístění data.
Zrcadlení dvojčat mi příjde jako zajímavý design, který se v dneštní době skoro už nepoužívá... ale jedno je pravda, ta skala nahore je hrozna, neco tmaveho tam nech, ale at je to vic jednotne. a to logo kaceny, taky neni slavny... Ale jinak je to zajimavy a nerusi me to. |
||
| vertigo4 Profil |
#10 · Zasláno: 13. 4. 2008, 12:31:02
Zrcadlení dvojčat mi příjde jako zajímavý design
mně to příjde jako nejhorší řešení |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0