Autor Zpráva
matthew
Profil
Prosím o zhodnocení této multifunkční kalkulačky...

http://kalkulacka.zaridi.to/

P.S. Používat ji asi budu převážně já sám,
ale proč se nepochlubit když už něco udělám, že? ;-)
yFang
Profil
matthew
→ Udělal bych, aby ve formuláři zůstaly i po výpočtu zadané hodnoty.
→ Jinak ta kalkulačka má dost málo funkcí.
EcLiPs3
Profil
Vzhled se mi líbí, jen bych doplnil místo nahoře nějakým decentním nápisem - můj názor. Horní menu bych v případě takového "webu" vyměnil za JavaScript (při najetí okamžitě změnit). Jinak ale dobrý nápad.
vertigo4
Profil
EcLiPs3
Horní menu bych v případě takového "webu" vyměnil za JavaScript (při najetí okamžitě změnit)
cože? jakože přejedu přes odkaz a už se změní stránka?
EcLiPs3
Profil
Neříkám, že by to tak bylo nejlepší, ale zkusil bych to (nebo něco podobného). Navíc, kalkulačku neberu jako stránku.
Bubák
Profil
Tady jsem měl pěkný blábol. Chybu se omlouvám.
yFang
Profil
Bubák
Co tě k tomu vede? Násobení má přednost před sčítáním.
matthew
Profil
yFang
Udělal bych, aby ve formuláři zůstaly i po výpočtu zadané hodnoty.
Hotovo :-)
EcLiPs3
jen bych doplnil místo nahoře nějakým decentním nápisem
Zkusím o tom popřemýšlet...
Horní menu bych v případě takového "webu" vyměnil za JavaScript (při najetí okamžitě změnit)
Mno, do toho se mi teda moc nechce.
Bubák
1+2*3=7 obyčejná kalkulačka, 1+2*3=9 lepší kalkulačka
No vidíš, nás to učili ve škole zrovna naopak :-)
Jméno
Profil
Bubák
Mám jednoduchý výpočet, podle výsledku dělím lidi na blbé a méně blbé.
1+2*3=9 blbý člověk
1+2*3=7 méně blbý člověk
matthew
Profil
EcLiPs3
jen bych doplnil místo nahoře nějakým decentním nápisem
Tak jsem udělal v rychlosti nějaký návrh. Co vy na to?
sTeeVe
Profil
1. "standardní"
2. na stránce měj vždy jen jedno <h1>

Jinak docela pěkné.
vertigo4
Profil
sTeeVe
2. na stránce měj vždy jen jedno <h1>

to není zas tak nutné...
machu
Profil
:D kdoví jake takové stránky majů navštěvnost podle mě je to kravina nad kravinu, když domá má snad každý 5 karkulačet a to nemluvím o vlastním mozku no ale jak se to vezme tu záleží na inteligenčním qocientu :D ale karkulačkám zdar
Miloš
Profil
Nechci rejpat, ale jen tak na okraj:
matthew
Profil
Miloš
Pozorný návštěvník. :-D
Myslel jsem, že si toho nikdo nevšimne,
od této chvíle však opraveno. :-)
Bubák
Profil
<p>+&nbsp;&nbsp;sčítání<br>
-&nbsp;&nbsp;&nbsp;odčítání<br>
*&nbsp;&nbsp;&nbsp;násobení<br>
/&nbsp;&nbsp;&nbsp;dělení</p>


Na tohle je vhodný definiční seznam, nedávno ho styloval Miloš:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=7&topic=72 436
Miloš
Profil
matthew
Opravené je to jen částečně – když kliknu na to tlačítko. Jinak ale – po napsání adresy http://kalkulacka.zaridi.to/ se vypíše pořád ještě t.
Petyk
Profil
Bubák
1+2*3=9 lepší kalkulačka
- kámo mít takovou "lepší" kalkulačku, tak bych nevypočítal vůbec nic...
Kamil V
Profil
Proč u trojčlenky nemůžu zadat počet X a musím počítat jen s jedním? Co když chcu něco jako 1250 ..... 3x?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0