Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
rOMIK Profil |
#1 · Zasláno: 31. 5. 2005, 13:52:00
Nazdar lidi, vytvoril sem stranky http://automatizanti.xhosting.cz nasi tridy a potreboval bych trosku kritiky. Jsou delane podle toho, co nas ve skole ucili (pan profesor ma html pouze jako konicek a mel na to uceni poze pul roku...(druha pulka byl PowerPiont:-) )) a verte ze neco jako DIV nam zatajili. Uz vim ze ty stranky maji spatne zvoleny kontrast pozadi a textu (pracuje se na odstraneni...), maji problem pri vyssich rozlisenich (taky se pracuje :-) )a taky ze frejmy se dneska uz nepouzivaji (ale jak rikam jinak nas to neucili...). Sem vdecny za kazdou kritiku...
|
||
Logging Profil |
#2 · Zasláno: 31. 5. 2005, 14:15:26
dobry zacatek. jen se mi to nepodarilo spustit v Firefoxmozila,ale IE to beha dobre. ta zluta na ty cerny jde cist dobre. pokracuj..... :)
|
||
ronnie Profil |
#3 · Zasláno: 31. 5. 2005, 14:26:23
Rozhodně by to chtělo nějaký podklad pod text, např. u historie. Na to, v jakých podmínkách je to dělané, je to velmi dobrá práce:)
|
||
rOMIK Profil |
#4 · Zasláno: 31. 5. 2005, 14:28:00
To je divne, kdyz sem to tvoril, tak sem jeste nemel i-net, takze neco jako FireFox pro me bylo zbytecne, ale ted uz net i FF mam a ty stranky mi behaji vpoho ...
|
||
Logging Profil |
#5 · Zasláno: 31. 5. 2005, 14:28:04
tak se omlouvam chyba byla asi na me strane ... vtom firefoxu to jede promin
|
||
czech Profil |
#6 · Zasláno: 31. 5. 2005, 15:38:05
to pozadi je desny, navic to prekryva obcas text a neda se to cist.
|
||
rOMIK Profil |
#7 · Zasláno: 31. 5. 2005, 18:42:26
to pozadi je desny, navic to prekryva obcas text a neda se to cist.
No a co sem asi psal v uvodu? Pro pripomenuti: Uz vim ze ty stranky maji spatne zvoleny kontrast pozadi a textu (pracuje se na odstraneni...) Priste si laskave precti na co chces prave reagovat, ok? |
||
rOMIK Profil |
#8 · Zasláno: 1. 6. 2005, 22:21:18
Prave sem aktualizoval moje stranky. Odstranil sem problem s kontrastem pozadi, se zobrazovanim pri ruznych rozlisenich (1024*768 a vyssi) a se zobrazenim pomoci IE, FireFox a Opera, prosim hodnotte...
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
rOMIK Profil |
#9 · Zasláno: 4. 6. 2005, 18:53:44
No tak lidi, nebudte lini, reknete mi jestli je nutne ty stranky zase cele predelavat, nebo jestli jsou snesitelne...
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0