Autor Zpráva
Tomkorp
Profil
Zdravím, prosím kritiku webu www.dupalova.ic.cz :-)
Mam problem s validitou a nevim co je to za chybu?

Validation Output: 394 Errors (tu chybu to opakuje zasebou 394x)
Line 39, Column 0: non SGML character number 0.



You have used an illegal character in your text. HTML uses the standard UNICODE Consortium character repertoire, and it leaves undefined (among others) 65 character codes (0 to 31 inclusive and 127 to 159 inclusive) that are sometimes used for typographical quote marks and similar in proprietary character sets. The validator has found one of these undefined characters in your document. The character may appear on your browser as a curly quote, or a trademark symbol, or some other fancy glyph; on a different computer, however, it will likely appear as a completely different character, or nothing at all.

Your best bet is to replace the character with the nearest equivalent ASCII character, or to use an appropriate character entity. For more information on Character Encoding on the web, see Alan Flavell's excellent HTML Character Set Issues reference.

This error can also be triggered by formatting characters embedded in documents by some word processors. If you use a word processor to edit your HTML documents, be sure to use the "Save as ASCII" or similar command to save the document without formatting information.


Dík všem.
Dranel
Profil
Tomkorp
Použij český validátor, pokud tomu anglickému nerozumíš. Asi v tom máš pěknej bordel :)
Chamurappi
Profil
Reaguji na Tomkorpa:
Zdravím, prosím kritiku webu :-)
Což takhle uvést jeho adresu?

Máš tam mnohokrát znak číslo 0. Opovaž se to teď opravit, ladím teď na tom jedno drobné vylepšení českého validátoru.
Tomkorp
Profil
Sorry za ten odkaz co sem zapomel :D
Tomkorp
Profil
No ale na radku 39 mam php script
Nox
Profil
Tomkorp
PHP ti žádný validátor v potaz brát nebude, logicky je to 39 řádek až po zpracování skriptu

Určitě je v něm možnost zobrazení zdrojového kódu, tam jsou čísla řádků výslednýho kódu a u chyby je odkaz na dotyčný řádek
Tomkorp
Profil
mam index.php a tam je:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="cs">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" />
<meta name="keywords" content="Border Collie, border collie, Border Kolie, kolie, collie, border štěňata, krycí pes, úspěchy" />
<meta name="description" content="Border Kolie - Ivety Dupalové" />
<meta name="robots" content="index,follow" />
<meta name="author" content="Tomáš Škorpil" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/styl.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css/lightbox.css" />
<link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" />
<script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>
<script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>
<title> Border Kolie (Border Collie) - Iveta Dupalová
</title>
</head>
<body>
<div id="pozadi">
<div id="obal">
<div id="hlavicka">
<div id="hlavicka-inside"> <h1>Border Kolie (Border Collie) - Iveta Dupalová</h1>
<a href="/aktuality"> </a>
</div>
</div>
<div id="lista">
<div id="menu">
<?php include 'page/menu.php';?>
</div>
</div>
<div id="box-left">
</div>
<div id="box-main">
<?php
$page=$_GET["page"];
$dir="page/";
$uvod="aktuality.php";
if ($page) {
if (file_exists($dir.$page.".php")) řádek 39
include($dir.$page.".php");
else { include $dir."404.php"; }
}
else {
include ($dir.$uvod);
}
?>
</div>
<div id="box-pata">
<p> | Border kolie &copy;
<?php echo date("Y")?> | Všechna práva vyhrazena | Design & kód: Tomkorp |
<a href="admin/login.php">Admin</a> |
</p>
</div>
</div>
</div>
</body>
</html>

tam se includuje soubor kde je jenom

<h2> Video</h2>
<h3 class="left">Připravuje se </h3>

tak kde je chyba absolutne to nechapu jeste se mi to nestalo takova blba chyba
Dranel
Profil
Tomkorp
1) fialový označení návštěv? K tomuhle designu to je asinepovedenej vtip...
2) ty psi zasazený do toho obrázku jsou hrozný, samotnej obrázek je hezkej - i ta hlava borderky
3) ty ťapky tam absolutně nezapadaj... chtělo by to nějak vyřešit (gif a průhlednost)
Tomkorp
Profil
Dranel
lol jaky psi? to jsou ovce
ty tapky opravim
J
Profil *
Tomkorp
Fotky - miniatury udělej opravdu jako miniatury, v rozměrech miniatur a s rozumnou kompresí. Velikosti 130 kB až 300 kB pro obrázky 150x100 není to pravé ořechové.
Tomkorp
Profil
Miniatury uz jsou jako miniatury :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: