Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
KamVečer Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 4. 2008, 19:23:38
Dobrý deň.
Môžete otestovať nový portál zameraný na hodnotenie podnikov? Skúste pridať podnik, vyhľadávať, .... Neobsahuje žiadne podniky. A ohodnotťe prehľadnosť. Ďakujem |
||
KamVečer Profil * |
#2 · Zasláno: 16. 4. 2008, 19:24:01
|
||
TSD Profil * |
#3 · Zasláno: 16. 4. 2008, 19:54:48
Takže na webu ještě nic není a už je tam google reklama a ceník pro reklamy další. V návodu čtu: Pridať podnik - som majiteľ podniku ... V poslednej časti zadajte všetky údaje potrebné pre vystavenie faktúry.
To by mě odradilo ať už bych web otevřel jako restauratér nebo host. |
||
KamVečer Profil * |
#4 · Zasláno: 16. 4. 2008, 19:59:32
TSD
Web je novo spustený, preto tam nič nieje. Všetko čo sa týka reklamy - odstránené. Nerozumiem poznámke V návodu čtu: Pridať podnik - som majiteľ podniku ... V poslednej časti zadajte všetky údaje potrebné pre vystavenie faktúry. |
||
TSD Profil * |
#5 · Zasláno: 16. 4. 2008, 20:13:41
Pridať podnik - som majiteľ podniku ... V poslednej časti zadajte všetky údaje potrebné pre vystavenie faktúry.
To jsem zkopíroval z návodu. Napsal jsem to jako třetí zdroj peněz, který měl na webu fungovat. Řekl bych.. všeho s mírou. Když budeš chtít platit za zařazení do databáze podniků, tak bys měl zrušit google ads, nebo se ti na to restauratéři vykašlou. A mimochodem, ten web nevypadá tak dobře, abych jako majitel restaurace cítil své uvedení tady jako užitečné, ale možná se pletu. Každopádně je to tvoje věc, tvůj podnikatelský záměr. |
||
mucko Profil |
#6 · Zasláno: 17. 4. 2008, 11:48:57
Mna to vylakalo, prehladne tam nevidim nic. Mas strasne farby, musis ist na take weci psychologicky, volil by som modru, vziadnom pripade oranzovu, ked uz no tak v prevedeni flash.
|
||
KamVečer Profil * |
#7 · Zasláno: 18. 4. 2008, 16:53:43
Hlavnou témou tejto diskusie bolo vyskúšať pridať podnik a ohodnotiť ho, prípadne sa vyjadriť k prehľadnosti portálu. Vážim si Vaše názory na grafickú stránku, ale tú zatiaľ nebudem meniť.
Ďakujem za pochopenie. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0