Autor Zpráva
KamVečer
Profil *
Dobrý deň.
Môžete otestovať nový portál zameraný na hodnotenie podnikov? Skúste pridať podnik, vyhľadávať, .... Neobsahuje žiadne podniky.
A ohodnotťe prehľadnosť.

Ďakujem
KamVečer
Profil *
www.kamvecer.sk
TSD
Profil *
Takže na webu ještě nic není a už je tam google reklama a ceník pro reklamy další. V návodu čtu: Pridať podnik - som majiteľ podniku ... V poslednej časti zadajte všetky údaje potrebné pre vystavenie faktúry.

To by mě odradilo ať už bych web otevřel jako restauratér nebo host.
KamVečer
Profil *
TSD
Web je novo spustený, preto tam nič nieje.
Všetko čo sa týka reklamy - odstránené.
Nerozumiem poznámke V návodu čtu: Pridať podnik - som majiteľ podniku ... V poslednej časti zadajte všetky údaje potrebné pre vystavenie faktúry.
TSD
Profil *
Pridať podnik - som majiteľ podniku ... V poslednej časti zadajte všetky údaje potrebné pre vystavenie faktúry.

To jsem zkopíroval z návodu. Napsal jsem to jako třetí zdroj peněz, který měl na webu fungovat.

Řekl bych.. všeho s mírou. Když budeš chtít platit za zařazení do databáze podniků, tak bys měl zrušit google ads, nebo se ti na to restauratéři vykašlou. A mimochodem, ten web nevypadá tak dobře, abych jako majitel restaurace cítil své uvedení tady jako užitečné, ale možná se pletu.

Každopádně je to tvoje věc, tvůj podnikatelský záměr.
mucko
Mna to vylakalo, prehladne tam nevidim nic. Mas strasne farby, musis ist na take weci psychologicky, volil by som modru, vziadnom pripade oranzovu, ked uz no tak v prevedeni flash.
KamVečer
Profil *
Hlavnou témou tejto diskusie bolo vyskúšať pridať podnik a ohodnotiť ho, prípadne sa vyjadriť k prehľadnosti portálu. Vážim si Vaše názory na grafickú stránku, ale tú zatiaľ nebudem meniť.
Ďakujem za pochopenie.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0