« 1 2
Autor Zpráva
Bzuk
Profil
V novinkách na každý stránce mam script co mi vytvoří tu novinku jak tam mam odkaz na nejnovější zprávu a foktu.. nevíte jak udělat aby mi ten obrázek ve scriptu šel i v IE???
Jan Breckl
Profil
Je to věc názoru, ale proč tak tmavé pozadí. Mě to odrazuje. Jako bych si vymaloval černě. Nevím, je to jenom názor.
Bzuk
Profil
Zprovoznil jsem přidávání komentářů pomocí php tak brzy čekejte redesign stránek
Bzuk
Profil
Nevíte proč mi nevaliduje tahle stránka když ten odkaz je v poli> http://validator.webylon.info/check?uri=http://www.bzuk.php5.cz/banner.html ???
Chamurappi
Profil
Reaguji na Bzuka:
Pro obsah <textarea> neplatí stejná výjimka jako pro <script>, značky v něm mají z pohledu validátoru stejnou platnost jako kdekoliv jinde. Stačí nahradit „<“ za „&lt;“.
Bzuk
Profil
super dík
Bzuk
Profil
http://www.bzuk.php5.cz/kom.php <- mam dělaný příspěvky v php přes MySQL a nepřišel jsem na to proč mi fieldset nesedí kterej je stylovanej a na "portfolio" kte ho mam taky jde normálně???????????????
Bzuk
Profil
Web je znova předělaný a po grafické stránce tak můžete zase napsat kritiku...
Matty
Profil
Bzuk
Do toho "menu" (ty obrovská písmena) by si mohl dát hover.
Ten brouk (tuším že z La Trine) se tam moc nehodí.
Máš tam dvakrát informaci o validitě. I jedenkrát je mnoho.
Bzuk
Profil
Matty
Na menu dám určitě hover ale myslel sjem že když to udělám stylem jako hover nalogo že to bude vypadat divně.
Brouk tam je jenom na záskok než si vytvořim vlastní animaci, toho tam určitě nenechám.
Jestli myslíš tu validitu dole tak to je součást pozadí záhlaví...
Můj web je od toho abych se na něm naučil co potřebuju k tvorbě stránek tak se to někomu může zdát přeplácaný....
dík za rady...
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: