Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
FJakub Profil * |
prosím o kritiku grafiky na web tu www.teststranek.kx.cz je nová grafika na tento www.detsky-web.ic.cz díííky za kritiku toho nového desingu ;-) ;-)
|
||
Pavlisko_neprihlasen Profil * |
#2 · Zasláno: 12. 5. 2008, 17:24:50
To staré se mi zamlouvá více, protože z toho "nového" mě po 3 vteřinách bolí oči.....
|
||
Zdeněk Košťál Profil |
#3 · Zasláno: 12. 5. 2008, 17:25:25
No, tak to je tedy síla. Jediné, co bych pochválil je, že na webu nic nehraje. Asi to nerad uslyšíš, ale nelíbí se mi to. A pokud se chceš zeptat co přepracovat, tak bych se raději obrátil na jiné - já bych předělal asi vše.
|
||
piwoda Profil * |
#4 · Zasláno: 12. 5. 2008, 17:39:43
hrůza?! 1/10 (10 nejlepší)
|
||
FJakub Profil * |
#5 · Zasláno: 12. 5. 2008, 17:40:38
trak my prosím poraďte jak by to mělo být barevně nebo jak to předělat
|
||
machu Profil |
#6 · Zasláno: 12. 5. 2008, 17:58:06
piwodo hej :D to je moje hodnoceni
no nemam moc času jinak dávám 2/10 (10 nejlepší) za to že je v tom aspon nějaká prace (1) vůbec ti neladi barevně logo - nevýrazné (2) zbytečně barevně komplikováne tzn. moc druhu barev a žádný efektivní učinek něco ve smyslu že to neladí, jo a žluté písmo jsi může dovolit jedině ten, co se na to vydrží dívat ( jinak kdo zná Red Dwarf - zelenou moč jsi může dovolit pouze urolog :D ) (3) změn barvu pozadi ty obrázky tam nech ale místo modré dej šedou nebo prostě jinou barvu jako jinak to maš jako když se podíváš na oblohu samé modré |
||
FJakub Profil * |
#7 · Zasláno: 12. 5. 2008, 18:26:47
modrá má uklidňovat né????
|
||
Nox Profil |
#8 · Zasláno: 12. 5. 2008, 19:02:07
FJakub
Jak která...a tenhle tvůj příspěvek zrovna klidnej není...takže na tom asi něco bude;) Ale asi nedodám nic, co by už nebylo řečeno... Jo - tabulkový layout - zničit! Mrkni se třeba na interval na layouty |
||
quinux Profil |
#9 · Zasláno: 12. 5. 2008, 19:05:22
FJakub
modrá má uklidňovat né No, ale ne každý odstín... Pokud provozuješ optiku, tak ve stejném duchu pokračuj, vybuduješ si novou generaci zákazníků ;) Nejsi-li grafik a nechceš-li za grafika utrácet, doporučuji zvolit nějaký z free templatů. Web pak bude vypadat jako "stovky" dalších, ale bude čitelný i hezký ;) |
||
Al-Kaida Profil * |
#10 · Zasláno: 13. 5. 2008, 17:44:33
*Příliš chaotické pozadí, obrázky bych odstranil.
*Špatný odstín modré (moc mě ta barva neuklidnila). *Chybí klikací hlavička (přesměrování na hlavní stránku). *Používej CSS, tabulkový layout je náročný na udržbu webu. |
||
FJakub Profil * |
#11 · Zasláno: 13. 5. 2008, 19:55:57
celí desing byl vytvořen v css
|
||
Al-kaida Profil * |
#12 · Zasláno: 13. 5. 2008, 20:37:41
Jednak ještě na začátku dokumentu: /*neco napsat*/, to mi příde trochu amatersky, ne? Skus třeba /* CSS Document */ nebo
/* Layout */. Nebylo by to lepší? |
||
FJakub Profil * |
#13 · Zasláno: 14. 5. 2008, 07:21:28
nažčátek style.css ??? a není to jedno
|
||
Millos Profil |
#14 · Zasláno: 14. 5. 2008, 12:10:58
RADA je nauc sa trosku pracovat s grafickymi editormi, a zo zaciatku kludne saq inspiruj webmi ktore su pekne tu niekde v inom prispevku som videl napr. www.futurama.sk
|
||
Miloš Profil |
#15 · Zasláno: 14. 5. 2008, 21:00:27
Millos
nauc sa trosku pracovat s grafickymi editormi Když já nevím – jestliže schází grafické cítění nebo soudnost (v horším případě obojí), pak to ani fotošopa nezachrání. |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Katie.BS Profil * |
#16 · Zasláno: 19. 5. 2008, 21:30:16
Píšu svoje normální uživatelské (lidské) hledisko :-)
1. Design a barvy mi připadají trochu chaotické a fakt rvou oči. 2. První web se mi líbí tím, že není rolovací, ale méně se v něm orientuji. Druhý web má dle mého mínus ve velkých odstupech a dlouhém rolování, ale orientace se zlepšila :-) 3. Líbí se mi, že používáš celou plochu monitoru. Bohužel nemám teď šanci vyzkoušet to na více velikostech. Přeji Ti, ať se Ti v budoucnu daří tvořit. Sama vím, že se to trošku boj a je potřeba být trpělivý. Měj se fajn |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0