Autor Zpráva
Roman[ticka]
Profil *
Co si myslite o designu stranky? A poradne to zkrytizujte!
Diky
weckho
Pěkný, akorát ůplně dole v referencích je pod tím "další" chyba... Nevím jestli to tam má být, ale je tam taková čára co na jiných stránkách není.
Roman[ticka]
Profil *
www.romanwebdesign.wz.cz
ronnie
Dival jsi se na ten web se zvetseným písmem?
Roman[ticka]
Profil *
jo
Miškin
Pěkný jen jak máš dole Copyright tak by to chtělo trošku posunout nahoru..
Roman[ticka]
Profil *
Trochu mi to ujizdi. Tam se taky nekdy dopracuju
Fred
Líbí se mi to moc, ale ty ceny jsou poněkud dumpimgové. Neodpovídají vynaložené energii. Opravdu bych se nebál přitvrdit. Nízká cena stejně nezvýší počet zakázek.
Roman[ticka]
Profil *
no ja sem jeste velky amater, tak chci pozvolna zacinat :) Jinak piste dalsi kritiku diky
Marty
Jedna pikantnost: Pohybují se od 600Kč víše...

Vypadá to celkem pěkně, ale souhlasím s Fredem, že ceny jsou opravdu nízko. Některé zákazníky to i může odradit, budou čekat, že jseš amatér a stránky od tebe tím pádem nebudou nic moc.
Roman[ticka]
Profil *
Kdyz si to budou myslet...
Roman[ticka]
Profil *
A tim ze je to od 600,- mam na mysli obycejnou jednostrankovou prezentaci a to jeste bez extra grafiky. normalni web jako je treba ten co si prohlizite by byl tak cca. 3500 - 4000,-
Jan Onesork
Pěkný web.
Nerghal
Profil *
pekne...
mat
A tim ze je to od 600,- mam na mysli obycejnou jednostrankovou prezentaci

je hezké, že máš na mysli tohle, možná by ale stálo dát to na mysli taky zákazníkům...
Glacier
moc pěkné, jen nastav pro body barvu pozadí na bílou, protože né všichni mají nastavenou jako výchozí barvu bílou, takže těsně kolem stránek to sice bílé je, ale zbytek mám šedivý což nevypadá moc dobře.
Roman[ticka]
Profil *
Kdo jeste napise kritiku? Strasne me zajimaji Vase nazory. Zatim to vypada, ze tohle je moje nejuspesnejsi stranka az na par vyjimek :)
Jockie
Roman[ticka]: možná by ještě bylo dobrý zvíraznit na horním menu aktivní položku ;-)
Nai Dzet Quiv
Nic extrémně krásného (vzhledem k tomu, že jde o design studio), ale jde to.
Navíc - přehlížím pravé menu.
Roman[ticka]
Profil *
Jockie: Jo to by chtelo, ale nevim jak se to dela. A mensi napovedu bych uvital!
Fred
Tomu aktuálnímu odkazu dej třeba id="aktivni"
a do css přidej #mstred ul li a:hover,#mstred ul li a#aktivni{...
Roman[ticka]
Profil *
diky
arcadosi
Nieje to nejako vela za jednu stranku 600Kc??
Anonymní
Profil *
Vela? To je celkem pěná cena, ale musím říct že jsem rád, že to umím udělat sám ;-)
mgiel
1. mohl bys koupit doménu za pár kaček třeba com,net a pod.... čímž bys odstranil zbytečnou úvodní stránku.

2.posunul bych to cca o 10-15 px níž aby byly vidět ostré rohy
3.Chybí mi tam barvy
4.Ty tři vybledlé tečky v rohu ...

5.Trochu více obsahu by to chtělo ... například když se dostanu do referencí , v tom pravém panelu nic není , což mi připada jako že web ještě není hotov ...
BSA
Profil *
nefunguje
HeWeR
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Anonymní
Profil *
ehm: Zasláno: 4.6.2005 12:25:03
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0