21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Dambo
Profil
Zdravim ... potreboval sem si udelat nejake osobni stranky ,tak sem na tom celou nedeli pracoval...a tady je vysledek:

http://dambo.co.nr ...zatim je funkcni jen HTML verze. :o

zajima me vas nazor.diky.
LojzoIV
Profil *
mne sa nepaci ze to mas v angličtine
LojzoIV
Profil *
inak to mas pekne
Dambo
Profil
LojzoIV ..thx...o ceske verzi uvazuju )
Ikrk
Profil
Mě se to docela libi, má to zajímavej nevšední design... Akorát modemáři se z těch všech obrázků asi zblázněj... Ale s tím asi nic nenaděláš...
Dambo
Profil
2 Ikrk...to s tema modemarema je pravda, chvili sem o tom uvazoval,ale nakonec sem se na ne "vykaslal",vim ze to neni moc spravny postup,ale textovych webu sem se jiz nadelal spusty a uz me to opravdu nebavi...chci tvorit neco kreativniho a taky rychle pripojeni je uz ted hodne dostupne a mysilm,ze vetsinou to vyjde i levneji nez modem...ale to uz zalezi na lidech..
La_ToRaNTe
Profil
No, můj názor je takový :

** Nelíbí se mi, že tam používáš rámy!
** Nemáš tam DOCTYPE.
** Vůbec jsem nepochopil k čemu stránky slouží.
** Když už je píšeš anglicky, tak je piš správně anglicky, viz. "weeks i hope.".
** Ty barvy té stránky se mi moc nelíbí, ale to je jen můj osobní názor.
** ..:: Dambo WEBDESIGN ::.., máš živnostenský list na dělání webových stránek ?
Dambo
Profil
La_ToRaNTe

**ram je tam jenom jeden iframe,neni pro me problem si to predelat do php,jen nevim jak to pobezi co se nacitani tyce...
**ano, DOCTYPE tam neni
**stranky slouzi jako portfolio aneb ukazka toho,co umim (netvrdim ze je toho moc)
**pohybuju se na nekolika anglickych forech,kde spousta lidi, jejichz matersky jazyk je anglictina, pise "i" misto "I" ...(tim chci rict ze je to normalne pouzivane, i kdyz to neni 100% spravne ,ale kazdy tomu rozumi. Taky sem to tak napsal,protoze uz sem si na to asi zvykl a pisu tak automaticky...neco opravim,ale neco prehlednu.
**barvy se libi me
**zivnostenksy list nemam a dokud za to nedostavam penize tak myslim ani zadny nepotrebuju

Diky za kritiku.
Spikee
Profil
Mne sa to na modeme zobrazovalo 15s, takže ešte si v norme :-)
Ten web inak vyzerá celkom dobre, ale súhlasím aj s tým, čo napísal La_ToRaNTe.
Dambo
Profil
Spikee

ok...no abych pravdu rekl tak co se optimalizace tyce sem docela zacatecnik,takze bych byl taky rad kdyby mi nekdo potvrdil nebo vyvratil to co si myslim...Kdyz misto iframe pouziju "include" ,tak jak to bude co se nahravani tyce? ulozi se stranka do temporary a bude se pak nacitat jen ten include ,nebo se na kazde strance budou nacitat ty obrazky znovu? (toho sem se chtel vyvyrovat iframem)..

add doctype...dam ho tam jak to budu predelavat na php.
Spikee
Profil
Dambo
Pozri http://www.jakpsatweb.cz/clanky/na-co-stranka-ceka.html
Dambo
Profil
Spikee

ok.thx

jeste bych potreboval poradit s layoutem....vim ze tabulkovy neni zrovna nejlepsi,ale nedokazu si predstavit, jak bych ty moje stranky udelal pres CSS (aby vypadaly stejne)...
La_ToRaNTe
Profil
Dambo:

Ano, na fórech a na chatech se píše všeljak, vím o tom :). Ale pokud chceš dělat profesionální prezentaci, tak myslím, že by měla být i spisovně napsaná. Toť vše.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0