Autor Zpráva
Coe
Profil
www.dvfloor.wz.cz prosim o zhodnoceni dekuji kritika nevadi
orava..
Profil *
1. Chýba päta
2. vo FF rozhádzaný kontakt
3. čiara medzi logami
4. Menu by mohlo byt trochu nizsie a tie sikme ciary v menu by tam nemuseli byt a nadvezovalo by to v 90 uhle
kletely
Profil
Coe

1) v logu hrozní font
2) klikacia hlavička (logo)
3) validator
4) tabulkový layout
5) bez obrázkov celé stránka "zmizne"
6) stále rovnaké title
7) pozadie stránky sa opakuje a nie je to pekné (myslím dole)
panther
Profil
Coe
- <li><a href="firma.html"><b>Profil firmy</b></a></li> - zbytečné, nesémantické. Pokud to chceš zvýraznit, užij strong nebo pokud to chceš jen vykreslit tučně, použij CSS
- <td colspan=3 height=100><img src=logo.gif width=770 height=150 border=0align=center> </td> - hodnoty atributů by bylo dobře zapsat do uvozovek
- <div class="left-heading"><h3>Kontakt</h3></div> - další zbytečné divy navíc. Tyto DIVy vyhoď a ostyluj přímo nadpisy
- <div class="left-mid"> ... - na zapisování adres tu máme krásný tag address
- <br><br> - podívej se na CSS vlastnosti margin a padding
- <td><br> <br></td> - bez komentáře..
- <div id="footer">Webmaster ....</a></div> - a ten odkaz začíná kde..?
- na stránce http://www.dvfloor.wz.cz/sluzby.html máš místo tabulky krásný příklad na použití seznamu <ul><li>
- v menu bych místo home raději viděl "Domů", "Úvod" nebo "Hlavní stránka"
grimword
Profil
tento tyden po patnacte - podle me by mel byt hover svetlejsi nez primo stranka kde jsem + otresny font v hlavicce + chybi paticka
Měsíček
Profil
V IE7 je tak trochu rozhozený okraj boxu"Kontakt".
Chuck
Profil
to webmaster... je dole PROČ?
zajímavej hover v menu
lišta vlevo: problém: končí někde uprostřed řádku...

nechcu být hnusnej, ale ty nadpisy jsou příšerný
coe
Profil *
vše opraveno :-)
Mistr
Profil
coe
vše opraveno :-)
Skutečně, tak můžeš opravovat dál:
(1) Celý web bych yvcentroval. Zvláště na širokém monitoru to vypadá opravdu nehezky.
(2) Co to je za odkaz Hlaví stránka (ve stránce http://www.dvfloor.wz.cz/index.html)?
(3) K čemu tabulka návštěvnosti?
(4) Nač mají stránky http://www.dvfloor.wz.cz/kontakt.html a http://www.dvfloor.wz.cz/index.html menší písmo než stránky ostatní?
(5) Chybou je neustále stejný titulek stránky (tag TITLE v části HEAD).
(6) Protože se jedná o statické stránky, zajisti si, aby se na koncích řádků neobjevovaly předložky "s", "v", "z" apod.
(7) Pokud máš ve větě čárku, před ní se mezera dělá, za ní naopak ano. Oprav si to v textu.
(8) Je čuňárnou umisťovat na web malinkaté fotografie o datovém objemu přesahujícím 2 MB! Viz http://www.dvfloor.wz.cz/fotogalerie/renovacejasan/5.jpg
(9) Podívej se na popisy fotografií v sekci Rekonstrukce dřevěné podlahy. Na konci popisků se Ti objevuje symbol <.
(10) Některé obrázky se ve fotogalerii ani nenatáhnou.
(11) Absence klikacího loga je chybou.
(12) Zaměřil bych se na texty. Dělají na mne dojem, že jsou jen okopírované z jakési reklamní brožurky či letáku apod. Je to jen spousta nezáživného textu, který těžko zaujme - viz http://www.dvfloor.wz.cz/sluzby.html
(13) Ve stránce http://www.dvfloor.wz.cz/kontakt.html je část nad vodorovnou čárou odsazená od levého okraje, část pod vodorovnou čárou (formulář) zarovnaná téměř s levým okrajem. Proč?
(14) Klikací logo ze stránky http://www.dvfloor.wz.cz/kontakt.html vede na neexistující stránku (v adrese totiž chybí .html). Navíc se v MSIE neobjevuje jako ukazovátko myši nad logem pacička, ale šipka.
amon
Profil
http://www.dvfloor.wz.cz/fotogalerie.html
na nahlady, resp. miniatury pouzivaj naozaj miniatury, nie originalne obrazky v rozliseni 2000*xxx...potom sa aj pri rychlom pripojeni cela galeria nacitava niekolko minut..

namiesto obrieho lightboxu by som doporucil mensi a rychlejsi thickbox.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0