Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Venca V Profil |
#1 · Zasláno: 26. 6. 2008, 02:26:49
|
||
Railbot Profil |
#2 · Zasláno: 26. 6. 2008, 05:56:42
Postava v černé kápi vypadá jako tajemný pohřebák, v nejlepším případě nějaký kašpar z wrestlingu. Modrá barva odrážek a odkazů je málo kontrastní vůči černému pozadí. To samé vlastně nějaký ten znak vpravo nahoře. Odlesky v menu jsou děsné klišé, tady navíc tolik nešťastně použité. Kdykoliv zmeníš velikost písmo nebo dokonce slovo samotné, tak se obrázek stává nepoužitelným a je potřeba udělat nový. Což potřeba bude, protože jsi v menu použil vyhlazené písmo a takhle to nakódované opravdu vypadat nebude. Odlesk přestane sedět. Při tvorbě grafiky doporučuji trochu předvídat.
|
||
piwoda Profil |
#3 · Zasláno: 26. 6. 2008, 08:24:54
Venca V
moc široké, 1024 x 768 to nemá šanci pobrat :) |
||
stope Profil |
#4 · Zasláno: 26. 6. 2008, 08:27:04
Trochu zvláštně působí rozdíl v kontrastu hlavičky a patičky vůči zbytku stránky.
Jednotlivé elementy obsahu působ nepřehledně a jsou kvůli souvislému černému pozadí špatně odlišitelné. Odrážky v menu jsou nevýrazné a ztracené. Railbot Možná má v úmyslu udělat tlačítka v menu celá pomocí obrázků... |
||
pantondavo Profil |
#5 · Zasláno: 26. 6. 2008, 08:28:27
Venca V
1| Odlesky v menu jsou opravdu neštastně řešeny. Celkově horní menu se jakoby snaží o nějakou úroveň stránek, ale zbytek sráží celkový dojem níž. 2| Bílý text na černém je pro mě v tomto případě docela nečitelný, "skáče" a bolí mě od toho oči. |
||
vydrus Profil |
#6 · Zasláno: 26. 6. 2008, 09:26:02
Venca V
Nelíbí se mi, že část stránky je černá a část bílá (menu). Vypadá to DIVNĚ. |
||
Kcko Profil |
#7 · Zasláno: 26. 6. 2008, 09:55:17
Me se to docela libi a narozdil od Railbota si nemyslim ze borec v kapi vypada jako pohrebak ...
Akorat udelej neco s tim modrym odleskem dole, nejakou paticku podobnou horejsku a je to v pohode Railbot: btw uz si nekdy videl wrestlera s boxerkama? |
||
Railbot Profil |
#8 · Zasláno: 26. 6. 2008, 10:03:41
Kcko
Neviděl, ale s maskou spidermana, v latexu, v podvlíkačkách i s klaunskym nosem, takže copak já vím, co ti šašci všechno nosí... |
||
stope Profil |
#9 · Zasláno: 26. 6. 2008, 10:35:48
Railbot
Jo zrovna o nich (mexických) vyšel článek v Reflexu =o)) |
||
Venca V Profil |
#10 · Zasláno: 26. 6. 2008, 10:58:13
Railbot
Při tvorbě grafiky doporučuji trochu předvídat. Při tvorbě menu jsem dopředu počítal s tím, že bude obrázkové (lépe řečeno textové překryté obrázkem;-)). Barvy odrážek a odkazů zesvětlím, dík. piwoda moc široké, 1024 x 768 to nemá šanci pobrat :) Web je široký 960 px, tudíž to zmiňované rozlišení v pohodě pobere;-) stope Díky za názory. pantondavo Díky za názory. Text není úplně bílý (jen skoro:-)), asi ho opravdu trochu ztmavím... vydrus Dík za názor, i když si s ním dovolím nesouhlasit;-) Mě by divné přišlo, kdyby menu nebylo odlišené;-) Kcko Díky za názory. |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Venca V Profil |
#11 · Zasláno: 1. 7. 2008, 00:04:38
Frontend webu už je prakticky hotov, tak si vás dovolím požádat o názory. Díky, V.
http://box.lehce.eu/index.php |
||
ja Profil * |
#12 · Zasláno: 1. 7. 2008, 09:44:18
pekné ,ale vľavo hore ten znak toho mesta :
dal by som naň odkaz na stránku mesta...Samozrejme keby som to robil ja...ty rob ako chceš :o) |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0