Autor Zpráva
David25
Profil *
Jen tvrdě do toho,ještě před asi 3 měsícema jsem nevěděl co pořádně znamená html a při slově Apache jsem si představil indiána :-) Ted to mám vše na svém pc a jen pomocí internetu a hledání různých návodů jsem stvořil toto.Jelikož stránky i web server pouštím na svém domácím PC,tak kdyby náhodou stránky nešli zobrazit,tak je zrovna bouřka,nebo restartuju PC a předem se omlouvám :-)
www.zsr.cz
Morasino
Profil
David25
Popravdě strašný.
David25
Profil *
Jo a ještě takovej dotaz,pořád nemůžu najít nikde na netu,jak skrýt zdrojový kod před ostatními,alespoň částečně.Děkuji za odpověď
David25
Profil *
Tak napiš co je tak strašný:-) At to můžu opravit,jo a obrázky do vzhledu stránky moc dávat nemůžu,protože mám upload jen 256kpbs,tak jsem to řešil takhle.
Matty
Profil
David25
,pořád nemůžu najít nikde na netu,jak skrýt zdrojový kod před ostatními
A asi také nenajdeš. Zdrojový kód stránky (HTML, CSS, JS) skrýt nelze.
David25
Profil *
Aha,a jak se teda udělá,že když dám na nějakém webu v prohlížeči volbu stránka a zobrazit zdrojový kod,tak se mi ukáže jen např:

<HTML><HEAD>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<META NAME="Generator" CONTENT="Pidimek">
<TITLE>SUPER nej stránka</TITLE>
</HEAD>
<FRAMESET cols="150,*,302" frameborder="0" framespacing="0">
<FRAME name="super1" src="super1.htm" scrolling="yes" noresize>
<FRAME name="index2" src="index2.htm" scrolling="auto">
<FRAME name="super3" src="super3.htm" scrolling="yes">
<noframes><body><center><p><font size="+2">Tyto stránky používají rámce,<br>máte smůlu!</font></p></center>
</body></noframes></FRAMESET></HTML>

a přitom na stránkách mraky věcí?Jsem fakt začátečník,ale baví mě to a chci se učit :-)
Matty
Profil
David25
To je tím, že stránka využívá frejmy. Není ovšem problém zjistit kód frejmované stránky.
David25
Profil *
Aha,díky,kouknu na to :-)
vydrus
Profil
Opravdu nic moc.... sežeň si nějaký už hotový design.... ani tam není poznat, o co tam jde
ja
Profil *
použi radšej nejakú šablonu
david25
Profil *
Díky za názory,když tak koukám tady na ty stránky co kdo vytvořil,tak asi fakt použiju nějakou šablonu a celý to předělám :-)
drasha
Profil
... a při slově Apache jsem si představil indiána :-) ...
a při slově design stránky si představuješ co?
david25
Profil *
Nojo,já vím,moc se to asi nepovedlo :-) Ale fakt jsem se o to začal zajímat teprve asi před 3 měsícema,do tý doby jsem o html nevěděl ani ťuk a jsem rád,že moje první stránka dopadla alespoň takhle :-) Když jsem koukal na to,co stvořili i jiní,tak bych řekl,že jsou i horší,není jich moc,ale jsou :-)
Měsíček
Profil
Je to špatná stránka.
VENCA
Profil *
dost hrozný sorry
Mistr
Profil
David25
Několik poznámek:
(1) Netuším, o čem web je. Asi snaha o zpravodajský portál.
(2) Celkově bych stránku barevně sladil.
(3) Logo je poměrně nekontrastní vůči pozadí.
(4) Zavedl bych klikací logo.
(5) Obsah je schován. Je velmi nevýrazný.
(6) Stránka je příliš široká. Zuž ji.
(7) Chválím zařazení patičky. A koukám: David Hons. S nějakým Tomášem Honsem jsem chodil do druhé třídy základní školy. Ale to se psal rok 1989/1990... :)
(8) Nemělo by být spíš Dnes je sobota 28. 6. 2008 a svátek má Lubomír?
Chuck
Profil
(1) Netuším, o čem web je. Asi snaha o zpravodajský portál. - svatá pravda

datum a svátek dej pryč, je to na nic! je to jen, abys ukázal, že ho tam umíš dát
vlastně neumíš, copak je rok 108???
celkově nelíbí
logo kurzy.cz rozbité
nauč se padding
počasí dej taky někam

kvůli tomuto sis zařídil server?
tyto stránky (aspoň tak jak jsou teď) nemají absoludě žádný význam a žádnou budoucnost
Chuck
Profil
Dnes je Sobota 28. 10. 108 a svátek má Státní svátek

hmm, fakt působivý
Měsíček
Profil
"vlastně neumíš, copak je rok 108??? "

Víš co to dělá? Špatně nastavená funkce v Javascriptu .. místo .getYear() má být .getFullYear(), to první zobrazuje IE a FF jinak, to druhé zobrazují stejně.
David25
Profil *
Díky všem za kritiku.
Mistr> Tomáše Honse neznám,asi nějaký vzdálený příbuzný :-)

Chuck ...kvůli tomuto sis zařídil server? ...Ten server jsem si zřídil jen proto,protože jsem chtěl skusit,jestli něco takovýho taky dokážu zprovoznit,tak nějak se to povedlo,tak jsem se začal trošku zajímat o html a že tam dám jen galerie fotek z firemních akcí aby nebyl server jen tak nevyužitej a aby k tomu měl taky přístup každý z práce,ale problém byl,že by se k tomu dostal každý,tak jsem galerie dal až za heslo a odkaz z prázdné stránky a aby ta ůvodní stránka nebyla tak prázdná,nastrkal jsem tam aspon pár informačních prvků-asi měsíc práce a hledání na netu články jak na to :-) No a když to všechno tak nějak fungovalo,tak jsem ještě skusil i herní server,taky to vyšlo.Celkem 3 měsíce učení a zkoušení a hledání-na začátku jsem o tom opravdu nevěděl nic,jsem vyučenej automechanik a na PC jsme dělali jen tabulky a kopírování atd v T602 nebo co to přesně bylo :-)
David25
Profil *
"vlastně neumíš, copak je rok 108??? " Snad opraveno,koukal jsem na to jen v IE a Firefoxu a neviděl jsem,že by se něco špatně zobrazovalo,krom těch kurzu ČNB to ještě nevím jak zpravit,když jsem změnil jazykové kodovaní,tak zas blbly jiný texty.
Chuck
Profil
Měsíček
aha

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: