Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ghosting Profil |
#1 · Zasláno: 29. 6. 2008, 17:26:31
Zdravím, prosím zhodnoťte mé stránky www.ocnivady.cz.
Vím o chybách u obrázků před odkazem v menu, zkoušel jsem to dělat pomocí backgroundu, jenomže je to komplikovanější, pokud se rozbalí rozbalovací menu dělá to neplechu. Dále nefunguje hledání v Refrakčních klinikách a nemění se title. O těchto problémech vím. Děkuji. |
||
Afrod Profil |
#2 · Zasláno: 29. 6. 2008, 17:32:08
Je to systém sunlight ten nemá moc chyb. Jen je to nevalidní. 2 chyby
|
||
Ghosting Profil |
#3 · Zasláno: 29. 6. 2008, 17:36:11 · Upravil/a: Ghosting
Jo to nejsou chyby v systému. Refrakční kliniky se tahají z DB a propojit to s tím systémem vyžaduje znalost php atu já nemám.
Na validitu mrknu. |
||
TSD Profil |
#4 · Zasláno: 29. 6. 2008, 17:45:12 · Upravil/a: TSD
- Odkazy - naprosto zbytečná stránka. Neumím si představit, komu z návštěvníků by se mohla hodit
- Diskuzní fórum - vede mimo web. Je to hodně nepříjemné a upozorňuješ tím na to, že neumíš fórum udělat sám - Statistiky nikoho nezajímají - osoba v záhlaví je sice sympatická, ale s tím něčím za uchem vypadá jako havajská tanečnice = trochu mimo téma webu - chyby v textu, třeba -- Vodeoklip operace Lasik -- Na této stránce můžete refrakční zákrok Lasik. -- exentrickým laserem -- Na pravé straně můžete vidět uživatelskí menu a samtoné menu |
||
Miloš Profil |
#5 · Zasláno: 29. 6. 2008, 17:45:40
1) Postrádám klikací hlavičku
menu a navigace: 2) Uvítal bych rozšíření klikatelnosti na celou šířku 3) odlišení toho, co je/není rozkliknutelné (neboli co má/nemá podmenu) je velmi nezřetelné a povvšiml jsem si toho vysloveně náhodou. 4) Rozkliknu-li menu (například Vady oka) a kliknu na nějakou položku (například vetchozrakost), submenu se zaroluje. 5) Pokud použiju udkaz < návrat zpět, dostanu se na stránku, na které jsem nikdy předtím nebyl. další: 6) na stránce http://www.ocnivady.cz/lasik.p15.html je neúplná věta: Na této stránce můžete refrakční zákrok Lasik. – můžeme co? Stejně tak na stránce http://www.ocnivady.cz/prelex.p18.html – Na této stránce můžete chybí sloveso chirurgický zákrok Prelexchybí čárka, při níž – zákrok je rodu mužského, ta snad při němž se rozdrtí přírodní čočka a nahradí se umělou. |
||
TSD Profil |
#6 · Zasláno: 29. 6. 2008, 17:53:49
ještě jeden bod jsem zapomněl. Text v obrázku v hlavičce vypadá velmi amatérsky.
|
||
Lexter Profil |
#7 · Zasláno: 29. 6. 2008, 17:54:12
A zase ten úkos. Házím bombu.
|
||
Ghosting Profil |
#8 · Zasláno: 29. 6. 2008, 18:10:35
Reaguji na TSD
- Odkazy - naprosto zbytečná stránka. Neumím si představit, komu z návštěvníků by se mohla hodit Asi jo, asi máš pravdu. - Opraveno - Diskuzní fórum - vede mimo web. Je to hodně nepříjemné a upozorňuješ tím na to, že neumíš fórum udělat sám --Umím je přímo v tom RS, ale chtěl jsem něco přehlednějšího. - Statistiky nikoho nezajímají -Dobře vyhodím. osoba v záhlaví je sice sympatická, ale s tím něčím za uchem vypadá jako havajská tanečnice = trochu mimo téma webu -no logo ještě dopiluji :) -- Vodeoklip operace Lasik Opraveno - exentrickým laserem Tam chybu nevidím. -- Na pravé straně můžete vidět uživatelskí menu a samtoné menu Opraveno Reaguji na Miloše 1) Postrádám klikací hlavičku -Udělám. 2) Uvítal bych rozšíření klikatelnosti na celou šířku -Taktéž udělám 4) Rozkliknu-li menu (například Vady oka) a kliknu na nějakou položku (například vetchozrakost), submenu se zaroluje. -Ano je to chyba o které se ví a při příští verzi Sunlightu bude odstraněna teď s tím nic nenadělám. 5) Pokud použiju udkaz < návrat zpět, dostanu se na stránku, na které jsem nikdy předtím nebyl. -Viz. bod 4. taktéž se opraví. 6) - Opraveno Lexter A zase ten úkos. Házím bombu. -COpa se ti nelíbí na úkosu? -Text v obrázku v hlavičce vypadá velmi amatérsky. - Jávím musím s tím něco udělat. |
||
Miloš Profil |
#9 · Zasláno: 29. 6. 2008, 18:14:28
Ghosting
- exentrickým laserem Tam chybu nevidím. ex–entrický? Snad ex–centrický |
||
Ghosting Profil |
#10 · Zasláno: 29. 6. 2008, 18:18:32
Ajo :( máš pravdu.
|
||
Lexter Profil |
#11 · Zasláno: 29. 6. 2008, 18:22:02
Ghosting
COpa se ti nelíbí na úkosu? Na něm samotném nic, ale ježí se mi a vždycky se mi ježili chluby, když jsem ho viděl používat někoho kdo neví k čemu to je. |
||
Ghosting Profil |
#12 · Zasláno: 29. 6. 2008, 18:23:36
Ted se koukám, jak psal Miloš
" 2) Uvítal bych rozšíření klikatelnosti na celou šířku " Něják to nemůžu najít. |
||
Ghosting Profil |
#13 · Zasláno: 29. 6. 2008, 18:26:33
Lextere já to logo změním, neboj. :)
|
||
Miloš Profil |
#14 · Zasláno: 29. 6. 2008, 18:34:29
Ghosting
Co nemůžeš najít? Jak udělat aktivní celý řádek? Dej těm odkazům display:block. Viz třeba http://kesolim.sweb.cz/dvousloupcovy_layout_bez_divu/ |
||
Mistr Profil |
#15 · Zasláno: 30. 6. 2008, 01:11:03
Ghosting
(1) V MSIE 6 SP 2 je obsah hlavního sloupce až pod rámečkem s menu. (2) Při vybrání si položky z menu (například Astigmatismus) se schová celé menu. Proč to? (3) Jen tak mezi námi, co je to za holku v tom logu? Není to Zuzana Kajnarová? |
||
Ghosting Profil |
#16 · Zasláno: 30. 6. 2008, 12:59:57
(1) V MSIE 6 SP 2 je obsah hlavního sloupce až pod rámečkem s menu.
Vím o tom, avšak dělá to jen MSIE 6, ostatní browsery jsou v pohodě. (2) Při vybrání si položky z menu (například Astigmatismus) se schová celé menu. Proč to? No jak jsem psal výše, je to chyba RS. (Spíše nedostatek). (3) Jen tak mezi námi, co je to za holku v tom logu? Není to Zuzana Kajnarová? Tka to netusím. Možný to je. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0