Autor Zpráva
P251
Profil
Zhodnoťte prosím www.c4design.wz.cz.
Měsíček
Profil
Špatné, kouknul jsi se na to v IE7?
vydrus
Profil
Proč tam máš přes to logo průhlednej gif? Stejně to jde stáhnout:


Matty
Profil
vydrus
Možná proto, že ten *.gif funguje jako odkaz, ne?
Kalby
Profil
a kouknul jsi se na to ve firefoxu? Ten sedej pruh uprostred stranky je ucel?
Matty
Profil
P251
<br><br> - ale no tak.
Text vkládej do <p>, místo do <div>u.
Nepoužívej <center>.
height="150" width="400" ... border="0" - by šlo zapsat v CSS.
Nevalidní stránky.
A jako bonus - nevalidní CSS.
Dranel
Profil
P251
Navíc máš fixní pozadí obsahu, takže zvětšené písmo posíláš k šípku. Jinak řečeno ti vyplave.
vydrus
Profil
Matty
To lze udělat i bez průhlednýho obrázku, pomocí width a height.... myslím, že jsem to už někde tak viděl. A nebo pomocí imap.
P251
Profil
Měsíček, Kalby
Díval jsem se na to jak v FF tak v IE7 a všechno ok. Jaké přesně máte verze?
Měsíček
Profil
Jak v FF3 tak v IE7 máš jakýsi velikánský pruh (div) uprostřed stránky, účel?
P251
Profil
Měsíček
Mohl bys prosímtě poslat printscreen?
Měsíček
Profil
Chtěl jsem ti poslat odkaz již z browsershots .., ale brzdí mi to hloupej robots.txt :( .. teď se na to dívám v FF3 a vypadá to ještě trochu jinak - ten div (asi patička) je sice primárně úplně dole, ale při scrollu ti tam stále drží - což je chyba, měl by být dole pořád.
P251
Profil
Aha ... tak to možná vím čím bude. Jaké máš rozlišení monitoru?
Měsíček
Profil
1024x768
P251
Profil
No už jednou mi něco podobného dělalo problémy a vyřešil to zápis: position: absolute; bottom: -%; left: 0px; :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: