Autor Zpráva
pantondavo
Do ringu vhazuji návrh na titulní stranu mojí nové webové prezentace.
Zajímá mě, co se vám nelíbí, popř. líbí, co by jste změnili, posunuli, …

Slibuju, že se nad všemi připomínkami přinejmenším zamyslím. Díky |.-)
Dranel
pantondavo
Pěkné. Jen mi pořád nejde do hlavy, proč má web ze stran různý padding. To jest proč čárkované linky končí napravo dříve, než nalevo. Zprava bych je odsadil o stejný kus, jako jsou odsazeny zleva. Jinak supr.

PS: Tu linku, která se dotýká kruhu, bych posunul dolů, nebo ještě lépe úplně odstranil. Ta mi tam nesedí. Jo a pěkná modrá. Kam ty na ty barvy chodíš.
Chuck
moc pěkný, nemám co vytknout
Railbot
Nepochopil jsem účel webu. Je to nějaké rozcestník? Portfolio?
vydrus
Hezký

Railbot
tvorba log
pantondavo
Railbot

Máš pravdu, že když před slovo Logo napíšu např. Tvořím, bude to jasnější. Je to portfolio s nabídkou služeb.
panhuhu
Jednoduché, čisté, pěkné.
pantondavo
Další, další, já chci i nějakou konstruktivní radu :-)
Lexter
Na kruh vpravo sice jsou aplikované nějaké efekty, ale dost hrůzně. Například pravá strana se vyznačuje černým vytažením. Celý kruh vypadá právě těmito efekty velmi hranatě. Vyprdl bych se na styly a zapracoval na kruhu pomocí technik zesvětlování a ztmavování. Dosáhneš lepších výsledků.
srigi
No ta stranka je podla mojich oci taka, moc amaterska. Vobec sa nezhoduje s tym co najdes v CSS katalogoch, s tym co sa oznacuje ako "modern CSS layout". Vypada to az moc ako popisana A4-ka. Uplne chyba navigacia a postranne menu. Musis si uvedomit, ze uzivatelia webu si uz zvykli na pritomnost tychto standardnych prvkov, preto sa stali takmer povinnymi.

Ked kces mat na stranke prehliadku log, nastyluj do ako fotogaleriu (boxiky).
pantondavo
Lexter

Pravda je taková, že kruh má být tak trochu hranatý, něco jako TADY.

srigi

No ta stranka je podla mojich oci taka, moc amaterska. Vobec sa nezhoduje s tym co najdes v CSS katalogoch, s tym co sa oznacuje ako "modern CSS layout".
Nikde se nezmiňuju o záměru vybudovat špičkovou, moderní stránku, která rozdrtí všechny CSS katalogy – na to nemám, přiznávám:-)
Snažím se vytvořit portfolio, kde krom hotových projektů, kontaktu a cen nic jinýho nebude přebývat.

ze uzivatelia webu si uz zvykli na pritomnost tychto standardnych prvkov, preto sa stali takmer povinnymi.
Standartní nikdy neznamená povinný a doufám, že nikdy nebude;-)

Uplne chyba navigacia a postranne menu.
A co se týče menu, tak jediný odkaz je na stránky "služby + ceny" a ta je svou pozicí ve výrazném kruhu, myslím dost zrak upoutávajcí.

Ked kces mat na stranke prehliadku log, nastyluj do ako fotogaleriu (boxiky).
Nejedná se fotogalerii, ale když klikneš na jednotlivé logo, dostaneš se na samostatnou stránku, kde jsou detaily zakázky a vyjádření zákazníka. Prohledni si návrh podrobně, tento TIP, tam napsaný je ;)

Ale díky, donutili jste mě zamyslet se.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0