« 1 2 3
Autor Zpráva
Lexter
Profil
Scumo
Span a div jsou neutrální značky. Tzn., že samy od sebe nijak nevypadají a nic nedělají. A centruje se pomocí margin: 0 auto; width: něcopx;
Scumo
Profil
http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fscumo.ic .cz%2Fscumo%2Fstyle.css&profile=css21&usermedium=all&warning=1&lang=en

nechapu proc tomu vadi font-size
Railbot
Profil
Scumo
To je to, co ti už dávno psal Bubák. Píšeš "font-size:35", ale čeho 35? Havajských tanečnic? Doplň jednotky.
Scumo
Profil
mno...
myslim si ze to mam hotove, jede to vsude (https://browsershots.org/http://scumo.ic.cz/scumo/) az na vyjímky starych prohlizecu a neco...
Validni mam HTML i CSS.

Hotovo, a uz jen vlozit text.
Railbot
Profil
Scumo
Není zač.

Myslím si, že máš opravdu příhodný nick, jen škoda toho "o" na konci, kazí to.
Scumo
Profil
Jeste jsem noskonci....

http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fscumo.ic.cz%2F scumo%2F

Vi si s tim nekdo rady?
Railbot
Profil
Scumo
Ano, ví. Zkus se naučit základní slovíčka jako "prosím a děkuji".
Scumo
Profil
Po muze mi s tim nekdo, prosim?
Scumo
Profil
Railbot
A proc je skoda "o" na konci meho nicku?
TSD
Profil
Scumo
Jeste jsem noskonci....

aspoň o tom přemýšlej
roberta
Profil
A proc je skoda "o" na konci meho nicku?
http://slovnik.seznam.cz/?q=scum&lang=en_cz
Bubák
Profil
Kdybys nerozuměl anglickým hláškám, zkus český validátor.
http://validator.webylon.info/check?uri=http%3A%2F%2Fscumo.ic.cz%2Fscumo%2F

A proc je skoda "o" na konci meho nicku?
http://slovnik.seznam.cz/?q=scum&lang=en_cz

Dodatek:
roberta
Já neopisoval :o)
Scumo
Profil
roberta
Fakt zabavny! Ale to "o" tam proste je :-D tak mate smulu.
roberta
Profil
Scumo
zábavný si tu akurát ty...
Scumo
Profil
TAK TO NECHAPU

http://scumo.ic.cz/scumo/index.html - pise cestinu a všechny znaky o.k.
http://scumo.ic.cz/scumo/o_teto_strance.html - napr. zde je spatna cestina, uplne vsechno, nechapu


A PRITOM NA VSECH STRANKACH POUZIVAM

<meta http-equiv="content-language" content="cs" >
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">


To fakt nechapu, helpne mi s tim nekdo, prosím?
Matty
Profil
Scumo
Zklidni se!
Kódování, které používáš v hlavičce, musí být stejné jako to, ve kterém soubor vytváříš.
edit: vydrus: já se neřídím časem, to čas se řídí mnou :-)
vydrus
Profil
http://scumo.ic.cz/scumo/o_teto_strance.html - napr. zde je spatna cestina, uplne vsechno, nechapu
Tady je kódování UTF-8. Nemůžeme za to, že píšeš zdroják ve více zastoupení kódování. Musíš to předělat.


Edit: Matty, zase si dal úplatek hodinám, že?

Edit2: :-D
Scumo
Profil
Moment, vzdyt vsude mam <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
vydrus
Profil
Scumo
Ty jsi ale tupec. Říkal jsem, že píšeš zdroják ve více zastoupení kódování. Tak o co ti jde? Tahle řádka ti nijak nepomůže.
Scumo
Profil
vydrus
Nejsem tupec, jsen sem s tim nikdy nemel problem a tak o tom vim hov*o!!!

Uz sem si to v PSPadu prepnul!
Bubák
Profil
Scumo
Moment, vzdyt vsude mam...
Myslíš, že když dáš na vola ceduli býk, že oplodní krávu?
Scumo
Profil
Bubák
A kdyz pisu v poznamkovem bloku tak jak poznam v jakem kodovani pisu???
Bubák
Profil
Scumo
Musíš se na všechno ptát jako malé děcko? Poznámkový blok má nápovědu, koukni do ní.
vydrus
Profil
Nejsem tupec, jsen sem s tim nikdy nemel problem a tak o tom vim hov*o!!!
Bylo by dobré si přečíst základy tvorby webu, než s něčím začneš a budeš tady zaplňovat diskusi miliónama příspěvků, když stačí jen prostě číst.
Scumo
Profil
Zhodnotte me webovky

ZDE
matthew
Profil
Scumo
-> smazal jsem pravý sloupec proto že byl naprosto k ničemu! V pravém sloupci teť naleznete...
??
-> V patičce máš špatně vedený odkaz (Design & code by Scumo)
Scumo
Profil
-> V patičce máš špatně vedený odkaz (Design & code by Scumo)

Odkaz je o.k. nechapu co na nem mas.
matthew
Profil
Odkaz je o.k. nechapu co na nem mas.
Teď už je OK, předtím vedl na http://scumo.cz
« 1 2 3

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: