Autor Zpráva
hexcross!!
Profil *
Prosím o vás nazor na tyto stránky , díky.

http://hexcross.ezin.cz
VENCA
Profil *
je to sice zajímavé styl písma (logo, menu) ale moc se mi to nelibi, neni to dobře čitelne

proc más menu v angličtině ??

v questbooku bych to nedelal na styl komentaru, ale aby se ti dotazy posilaly na meil

klkatelný logo by to chtelo (okdaz na homepage)

menu také nic moc, ty odrazky bych nedelal, nebo bych je udelal nejak grafické aspon, bez cernych okraju


jinak to nepusobí spatne ;)
Str4wberry
Profil
Nedalo mi to, abych nevyzkoušel, jak důsledně ověřuješ uživatelem zadaná data. Podívej se do návštěvní knihy — máš tam malé překvapení. :–)
grimword
Profil
kdyz prijdu na tve stranky, tak nevim o cem jsou - chtelo by to pod logo dat napis "webdesign" nebo neco takove - aby jsem nemusel cist zadne uvodni texty a hned jsem vedel na cem jsem
vydrus
Profil
Z návštěvní knihy mě to přesměruje na tohle vlákno. Zvláštní, že?

Ty nadpisy v obrázcích jsou nečitelné. A když už, tak jim trochu přidej na kvalitě. Je poznat, že jsi šetřílek :)
hexcross!!
Profil *
Diky za kritiku i za nazor, udelam co pujde :)
A knihu opravim asi sem tam hodil starej script bez zabezpečení...
Str4wberry
Profil
Z návštěvní knihy mě to přesměruje na tohle vlákno. Zvláštní, že?
To jsem zařídil já. Hexcross!! zapomněl na ošetření zadaného jména. Podepsal jsem se jako „<body onload='window.location = "http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=2&topic=7 8355"'>“.


Reakce na hexcrosse!!:
Zkus si přečíst texty — je v nich mnoho pravopisných/typografických chyb:
1. zabívajících,
2. zřízení stránek , nečekejte — před čárkou se nepíše mezera,
3. hexcross.ezin.cz ! — před vykřičníkem se nepíše mezera,
4. nebo je směřujte také mě — mně,
5. Webmaster :David Drdek — před dvojtečkou se mezera nepíše, po ní zase ano,
6. Stránky […] byli vytvořeny,
7. validace xHTML kodu webových stránek — kódu,
8. potom spousta chyb v interpunkci.


I. Počešti si některé části webu — viz „contact“, „favorite“, …
II. Přečti si něco o sémantice, viz tahle <div>ná pasáž:
<div class="odkaz_2"><a href="index.php"><div class="banner">
</div></a></div>
<div class="obsah">
<div class="menu">
<div style="background-image: url(images/nadpis/contact.jpg);" class="menu_n"></div>
<div class="text_m">
III. Zkus si na stránce vypnout obrázky.
IV. Neboj se používat nadpisy — proč začínáš <h3>? A <h1>, <h2> na stránce vůbec nejsou.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0