Autor Zpráva
stepan
Profil
Ahoj všem, měl by někdo volnou chvilku a mohl se mi podívat na zdrojový kód, jestli mám HTML úplně nesmyslně nebo prostě jak se Vám jeví můj kód?
www.tojesileny.atlasweb.cz/sekunda.html
Učím se. Díky
Štěpán
Gekon
Profil
Proč má kristepane logo 774 kB?
stepan
Profil
OK, opraveno
SwimX
Profil *
Kód moc kritizovat nemůžu, taky se učím. Ale máš to samej DIV, to není zrovna nejlepší. A to menu je prasárna. Jednak je v divu, jednak se tučné písmo nedělá přes <b> ale přes <strong> nebo přes css ale hlavně ty odstavce sou tam uplně zbytečný. Udělej to radši takle:

<menu>
<li></li>
<li></li>
<li></li>
<li></li>
</menu>
Scumo
Profil
SwimX
Ale máš to samej DIV

Koukni se na web udelanej tabulkou a na www.tojesileny.atlasweb.cz/sekunda.html
But je vsude tr a td nebo div

Skousel jsem div i tabulku dohromady (humus)
panther
Profil
Scumo
But je vsude tr a td nebo div
a tohle moudro jsi sebral kde?

Skousel jsem div i tabulku dohromady (humus)
moc nechápu, proč bys to kombinoval.

Web se dá psát i sémanticky
panther
Profil
stepan
- <div id="head-title1"> - používej nadpisy h1 - h6
- na úvodní stránce horní navigace (Podmínky, výsledky..) - taktéž seznam (<ul>)
panther
Profil
stepan

doplnění k předchozímu příspěvku:

- neustále stejný <title>
- velikost písma nezadávej v px, ale zkus relativní jednotky - em, ex, %
- text-align: centre - správně je center

celkově je kód nic moc, ale strukturou není tak složitý a proto se v něm vyskytuje jen pár, ale zatom pořádných chyb (viz. výše). To když opravíš, bude to vypadat k světu
SwimX
Profil *
Scumo
But je vsude tr a td nebo div
Skousel jsem div i tabulku dohromady (humus)


Tak zkus používat <p> a spoustu dalších hezkých značek. Vždyť jich je tolik k dispozici :)
Afrod
Profil
nepoužívej nesématické tagy <b><i> používej <strong>,<em>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: