Autor Zpráva
mantisa - nepřihlášen
Profil *
Ahoj, co myslíte? Nápad, provedení...

http://www.mantisatemplates.com/free-html-css-forms.php

Zatím je formulářů málo, jelikož odladit větší množství formulářů najednou je téměř nemožné. Proto pěkně postupně, po jednom budu přidávat. Snad se budou zobrazovat korektně kde se dá. Chtěl jsem vás poprosit, jestli by na to někdo nekoukl ve FF 2, jelikož tam jsem to viděl z rychlíku.

Díky

P.S.: To jsem měl ale nápad, ladit formuláře je pěknej marast. :-)
repetep
Profil
Dobry napad, podla mna je to pekne a prehladne, aj kod je okej
Fondil
Profil
Dobrý nápad, vypadá to moc hezky :)
Falcon
Profil
super napad :-D
panther
Profil
mantisa - nepřihlášen
Chtěl jsem vás poprosit, jestli by na to někdo nekoukl ve FF 2, jelikož tam jsem to viděl z rychlíku.

i ve dvojce to vypadá celkem dobře :o)
joe
Profil
V Opeře máš skoro ořízlý odesílací tlačítko, to způsobuje padding, proto ho nenastavuj.
Ve FireFoxu a v IE nejsou checkboxy zarovnané s textem.

Takže dolaď detaily a bude to ok ;-)
Shadowwolf
Profil
Díky, bezva nápad - určitě se někdy budou hodit pro inspiraci
mucko
Profil
Mne sa to paci, naozaj sa ti to podarilo :-)
Zw€i$t€in
Profil *
Mě to přijde takové roztrhané. Moc se v tom nevyznám, udělal bych to jednolitější...
mantisa - nepřihlášen
Profil *
joe
Ahoj,

V Opeře máš skoro ořízlý odesílací tlačítko, to způsobuje padding, proto ho nenastavuj.
To je podle mě prostě standardní vykreslení submit tlačítka v Opeře.


Ve FireFoxu a v IE nejsou checkboxy zarovnané s textem.
Tohle jsem nepochopil, prosím, o podrobnější vysvětlení.

Každopádně děkuji za reakci.


Zw€i$t€in
Ahoj,

co přesně Ti přijde roztrhané, prosím? Díky.
joe
Profil
mantisa - nepřihlášen
Ahoj:-)

Tohle jsem nepochopil, prosím, o podrobnější vysvětlení.
Bude ve screenshotu :-)

To je podle mě prostě standardní vykreslení submit tlačítka v Opeře.
Teď jsem se na to podíval trochu blíž a problém je spíš ve skinech pro novou Operu, než v ní samotné, screenshot:

http://img134.imageshack.us/img134/7115/freeformspk0.png
mantisa - nepřihlášen
Profil *
joe

Dík

Submit tlačítko nechávám defaultní. Stejně je nejlepší ho nakonec udělat obrázkem, ale to zvládnou uživatelé a napíšou si do obrázku to co chtějí a takovým jazykem z jaké jsou země, respektive jakým potřebují.

Jinak mě se ta zaškrtávácí políčka líbí s borderem jednopixelovým, ale tak jak požaduji je stejně kreslí jen Opera. Spíš mi vadí to rozhozené účaří ve FF, ale srovnám ho tam a rozhodí se v jiných prohlížečích.

Každopádně ještě jednou díky. Hlavní je, že se to nerozsypalo.
joe
Profil
:-) Nemáš za co. Já to většinou dávám do tabulky a je to hezky vycentrovaný, ale je mi jasný, že u těch barevných variant jsi se chtěl tabulce vyhnout.

PS: a proč vlastně dáváš ten input do labelu? Není lepší dát napřed input a pak label nebo je dát prostě samostatně? ;)
vertigo4
Profil
joe
Není lepší dát napřed input a pak label
Tak to je dost nešikovné řešení... Label by měl být před inputem, aby plnil funkci... A to oznámit, co se jedná za položku atd. Za inputem bude docela k ničemu, když ho uživatel/čtečka přejde...
joe
Profil
vertigo4
Inputem jsem myslel input pro checkbox, ne každý input - text/password...
mantisa - nepřihlášen
Profil *
joe

Tohle řešení se mi zdá elegantní, navíc se v novějších verzích čteček JAWS nemusí "spojovat" pomocí for a id. Avšak pokud se nespojí, tak to starší verze JAWS nechápou a u IE se nezaškrtne checkbox, pokud se klikne na popisek.

S tou čtečkou jsou to však spíše moje postřehy, tak to ber, prosím, s malou rezervou.
joe
Profil
mantisa - nepřihlášen
Ok, já se jen ptal :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: