« 1 2 »
Autor Zpráva
Ludivitto
Profil
Ahoj,

možná jste na tenhle web už narazili, ale říkal jsem si, že bych otestoval zdejší hodnotitele:)

www.pojeta.cz

Co na to říkáte?:)
Jobík
Profil
Nádhera
vydrus
Profil
Ludivitto
1) Když scroluju dolů, ta věc napravo nahoře mi problikává - čili není zajednos pozadím.
2) Je to moc velké. Zmenšil bych to, alespoň o kousek.
3) Nevalidní
4) Chybí info pro roboty


Celkově se mi to líbí.
Nox
Profil
Od verze co byla na webtrhu přibyly další nové
Pořád mi přijde, že to odjetí na indexu není nejšťastnější (možná by mohlo být okamžité), ale to je jediné, co tomu mohu vytknout

Po vizuální stránce vynikající
sTeeVe
Profil
Parádní prezentace grafika. K tomu není co dodat.
Chuck
Profil
je to krásné
Grafika
Profil
Ludivitto
V jakých programech pracuješ. Poděl se snámi a řekni včem, tedy pokud to není tajné.
Díky Grafika
Railbot
Profil
Čistě amatérská práce bez nápadu. Vypadá to jako dětské leporelo s ilustracemi pro děti předškolního věku...
pEeLL
Profil
Ludivitto
1,pismenka u labelu mi temer splivaji a spatne se mi ctou.
2,pri scrolingu to vazne nepekne poblikava.
3,na strance co nabizim jsem nenasel ovladaci prvky jak sjet zpet dolu takze musim rucne zcrolovat. rozliseni na vysku mam 1050. mozna pri 1200 uz bych mozna videl. na spodni strance zase bez scrolingu nevidim paticku
4,mozna by bylo vhodne dat na horni a spodni cast i trosku textu

graficky se mi to velice libi. reseni stim scrolingem mi prije takove....zajimave.
Izzi
Profil
nadhera ale v IE rozhadzane... v menu tie texty
Ludivitto
Profil
vydrus
1. Vím, ale je to oběť funkčnosti..
2. ? Seznam je moc velkej, mohli by ho trošku zmenšit, co?
3. Aha..to všechny návštěvníky strašně štve a ruší při procházení ;)
4. Nechybí. To, že ti nějaký "whois rádoby" program nevypíše "Robots: on" neznamená, že tam nejsou.

Railbot
Pokud to není joke, ukaž mi, prosím, portfolio s nápadem ;)

pEeLL
2. Používej prohlížeč, který si tyká s JS (tudíž něco jiného než Operu). No, teď vážně - Opera je a asi (bohužel) vždy bude značně minoritní prohlížeč. Tudíž bylo jasné, že jsme s Tomášem zvolili cestu "plynulé scrollování pro IE, FF, Safari atd." a "poněkud kostrbaté pro Operu".
3. Aha. To, že musíš scrollovat myší je skoro na sebevraždu, že?:) Nemyslíš, že to byl i náš záměr? ;)
4. Když tam budou nějaký žvásty, nebude prostor pro tvorbu ilustrací od návštěvníků.

Sorry za poněkud namyšlený nebo možná arogantní tón při odpovědích, ale jinak to nešlo:(
vydrus
Profil
2. ? Seznam je moc velkej, mohli by ho trošku zmenšit, co?
Ta stránka je moc dlouhá. Zmenšil bych to ty seznamáku :)
Ludivitto
Profil
Izzi
Tam je někde menu?
Nox
Profil
Kromě toho, že při kliknutí na tlačítko mi Opera (9.51) nejdřív skočí nahoru a pak teprve roluje na místo (což by se snad mohlo ošetřit),
tak mi to v Opeře jede mnohem plynuleji než ve Firefoxu....Opera ruluje;)
Railbot
Profil
Ludivitto
Pokud to není joke
Vyhráváš balónek :o) Graficky samozřejmě na výbornou.
pEeLL
Profil
Ludivitto
add 2 pouzivam mozzilu 3.0.1 a scroling plynuly nemam.
add 3 ne ale je to neprijemne. mozna by nebylo u vrchu spatne dat navigaci nahoru kde ji uvidi kazdy.
add 4 ok
Ludivitto
Profil
pEeLL
Mám to samé a je vše OK. Možná slabší PC (gr. karta, málo RAM, otevřených 30 tabs atd....) Pokud nemáš plynulý scrolling, používej kolečko myši nebo takovou vychytávku vpravo - scrollbar, posuvník? Nebo tak nějak.
Ludivitto
Profil
Nox
...že při kliknutí na tlačítko mi Opera (9.51) nejdřív skočí nahoru a pak teprve roluje na místo...
Takže ti to nejede plynuleji než ve FF ;)

(což by se snad mohlo ošetřit)
Pokud budeš vědět jak budu rád když mi řekneš jak. Vychválím tě pak na mém Twitteru (haha).
pEeLL
Profil
Ludivitto
no je pravda ze ted sedim "jen" u jednojadra 2ghz a grafika geforce3 64mb. a dela mi to i u ostatnich prohlizecu (ie7, opera, safari)
tak mi pripada ze web zacina byt nejaky narocny :)
Nox
Profil
Ludivitto
Takže ti to nejede plynuleji než ve FF ;)
Mluvil jsem o plynulosti posunu a překreslování obrazu;)

Pokud budeš vědět jak budu rád když mi řekneš jak. Vychválím tě pak na mém Twitteru (haha).
To bych se vám musel povrtat ve zdrojácích, k tomu sem se zatím nedostal:) (teda neříkám že bych uspěl)
joe
Profil
Graficky moc hezky zpracované, po vstupu na stránku mi vadí, že to odjede dolů. Nebýt toho bych si ani nevšiml, že to dál pokračuje a snažil se klikat na položky v seznamu "Co nabízím".
Opravdu je těžké uděla nebo sehnat někde správné scrollovátko, které funguje ve většině prohlížečích a to včetně Opery? Tady to třeba funguje bezproblémů v IE6 (7 teď nemám), Opera, FireFox, Safari:
http://jquery.com/demo/thickbox/

Na "druhé stránce" se mi poměrně těžce čte text v rámečku. Je tam moc světlý podklad.

U nápadů, nebylo by lepší nastylovat i ty inputy a textareu?

Na poslední straně nejsou vidět odkazy, kterými se dá vrátit zpět nahoru.

U každého odkazu mám místo ruky šipku (O 9.5.1)
FilipM
Profil *
Takze trochu k tech. meraniam stranky:
9.3K 2 HTML/Texts
54.8K 4 JavaScript Files
17.2K 3 Stylesheet Files
444.0K 33 CSS Images
1.1K 2 Images
--------------------------
526.6K Total size
44 HTTP requests

Gzip na strane servera (css,js), ak podporuje prehliadac, ak nepodporuje negzipovat...minimalizovat javascript
Expire tag pre obrazky, css, js, aby pri kazdom refreshi ich netahalo znovu zo servera (server vrati 302),
spojit css do jedneho.
Potom by sa dali dosiahnut taketo stats:
9.3K 2 HTML/Texts
0.0K 3 JavaScript Files
13.9K 3 Stylesheet Files
0.0K 33 CSS Images
0.0K 2 Images
23.3K Total size
43 HTTP requests

Dynamicky load thickbox, main.js po natiahnuti stranky napriklad takto:
$(function() {
$.getScript(uri,'',function() {
fnc_co_spusti();
});
});

Design sa mi moc paci....perfektne, aky je tvoj cennik za tieto sluzby?
Ludivitto
Profil
FilipM
Nejsem programátor. V eStránkách na to mám kavalérii programátorů :) Nicméně - expire tag? Slyším prvně. Respektive. Znám meta expire, používanou pro vypnutí cache. Ale vzhledem k tomu, že tam každý týden přidáme jeden návrh od uživatelů - je mi to k něčemu? Rád se nechám poučit..nemám čas na googlování atd.

CSS spojovat nechci.

Design sa mi moc paci....perfektne, aky je tvoj cennik za tieto sluzby?
www.pojeta.cz - sekce kontakt. Tomáš ti určitě rád odpoví ;)
Jobík
Profil
Ludivitto
V jakých programech pracuješ. Poděl se snámi a řekni včem, tedy pokud to není tajné.
Díky Grafika
Chamurappi
Profil
Reaguji na Ludivitta:
Datově sice nenažraný, ale vizuálně nádherný web. Jen se mi trochu nelíbí stíny stromečků a soch na ostrově.


Reaguji na Jobíka:
Díky Grafika
Spletl sis účet, Grafiko :-)
Doporučuji ti používat tu jen jedno jméno. Vypadá totiž divně, když sám sebe chválíš a daruješ si grafický návrh.
ludivitto
Profil *
Jobík
Microsoft Malování

Chamurappi
No jo, co se dá dělat. Ale v dnešní době už těch několik Kb snad nikoho nezabije:) Stíny stromečků a soch řeknu Tomáošovi (on mi napíše tak hodinový referát, tak to zkusím třeba nějak zkrátit a podělit se:D).
Timy
Profil
Když jdu na stránku, tak mě to hned odroluje do půlky. Když kliknu na „co nabízím“, tak mě to odroluje nahoru, ale nikde nevidím odkazy na kontakt a o mně, musím se trošku posunout dolů. To asi není záměr, že? (Firefox 3.0.1)
Ludivitto
Profil
Když jdu na stránku, tak mě to hned odroluje do půlky. Když kliknu na „co nabízím“, tak mě to odroluje nahoru, ale nikde nevidím odkazy na kontakt a o mně, musím se trošku posunout dolů. To asi není záměr, že? (Firefox 3.0.1)

Je. Když to napíšu hnusně: jsi-li vůl a neumíš-li používat kolečko myši nebo scrollbar, nepokocháš se ilustracemi na stránkách.
Jobík
Profil
Ludivitto
Pěkně řečeno
Timy
Profil
Ludivitto
Když to napíšu hnusně: jsi-li vůl a neumíš-li používat kolečko myši nebo scrollbar, nepokocháš se ilustracemi na stránkách.
Hmm, zajímavý přístup. Sice nechápu, proč se musím jednou scrollnout, abych vůbec mohl vidět navigaci, ale budiž, jsou to vaše stránky. Mohl bych se ještě zeptat, z jakého důvodu jsou na všechn ostatních pozicích odkazy viditelné…? Scrollovat musím jen na té horní části „co nabízím“, jinak nikdy.
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0