| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Falcon Profil |
#1 · Zasláno: 1. 9. 2008, 16:05:52
takže snažte sa mi čo najviac poradiť čo pridať, odobrať , zmeniť atď..ešte nieje celkom dorobeny ale chcem vedieť čo a jako čím skôr...Takže tu to je-
Odkaz ešte by som chcel dať vedľa loga svetla ( v ľavo aj v pravo) a texty budu ine tak tie si nevšímajte ani v štitko v logu...a vobec si neviem dať rady s menu a s plochov kde bude text.... |
||
| Matty Profil |
#2 · Zasláno: 1. 9. 2008, 16:10:38
Falcon
Hlavička je povedená, velmi, ale od menu dolů mi to přijde odbyté. Prostě se ten zbytek stránky k hlavičce nehodí - chtělo by to něco v podobném stylu. |
||
| vydrus Profil |
#3 · Zasláno: 1. 9. 2008, 16:13:02
Falcon
Jojo, chce to něco dřevěného - když už jsi použil toto téma. |
||
| kletely Profil |
#4 · Zasláno: 1. 9. 2008, 16:30:44
Falcon
Zmenil by som písmo to ho HTML CSS... |
||
| Falcon Profil |
#5 · Zasláno: 1. 9. 2008, 16:41:04
Diky všetkým a neporadili by ste mi niečo presne som myslel niečo "drevené" ale nič ma nemohlo napadnuť a nenapadlo ma ani teraz...možno ma ešte niečo napadne ale bol by som rad keby ste mi dali nejaké ukážky alebo poradili nejak :o) ...ďakujem všetkým
kletely no niečo najdem dúfam |
||
| VENCA Profil * |
#6 · Zasláno: 1. 9. 2008, 16:58:36
hlavičko moc pekna, ale přesně jak rikaj kluci, zbytek se od hlavicky dost liší, chce to udělat ze dreva :-D , ta sediva mi tm nesedi tu dej pryc a nahraz ji tou drevenou
a myslím ze jednou ta cedulka jk mas v hlavicce staci, kdyz jsi tu cedulku pouzil pro tlacitko "viac.." tak to podle straci na originalite jinak povedene, pohraj si s tou sedivou a bude to pekne |
||
| NPet4P Profil * |
#7 · Zasláno: 1. 9. 2008, 17:46:27
Moje mínění se absolutně rozchází s názory ostatních účastníků diskuse. Tvá stránka má až nápadně příliš podobností s nedávno prezentovaným projektem grafika Davida Pertli (Odkaz).
Jako příklad bych uvedl především - Motiv dřevěného pozadí - Grafické provedení a postavení levého sloupce (shodný tvar rámečku, téměř identická velikost a naprosto stejná lepenka v horních rozích divu) - Název a obsah již zmíněného divu "Kontakt, atd." , ručně kreslená grafika - Použití originálního a poutavého slova "freelance" - Užití spojení slovo "grafik a webdesigner", které se na tvém posledním portfoliu neobjevilo Myslím že to není jen zatraceně velká náhoda... Očekávám že se k této námytce vyjádříš a uvedeš vše na pravou míru NPet4P |
||
| vertigo4 Profil |
#8 · Zasláno: 1. 9. 2008, 18:49:31
Falcon
Já jen nemohu pochopit, jak můžeš sebe nazývat Grafikem a WebDesignerem, když po nás chceš, abychom ti poradili, co přidat, odebrat atd... 1) Logo se, dá se říct, povedlo. 2) Dřevěné pozadí je příliš zvětšené. Vypadá to pak, jako by celá stránky byla velká tak 3 centimetry... 3) Menu se nehodí ke zbytku stránky. |
||
| Falcon Profil |
#9 · Zasláno: 1. 9. 2008, 20:23:44
vertigo4
menu upravim a to že pýtam rady natom nieje nič zlé...Preto som to napísal lebo každý má iný vkus a môj je ten ktorý som predviedol ale nezáleží na mojom vkuse ale ma všeobecnom a preto pytam názory iných aby som to čo najviac zovšeobecnil NPet4P Jedine že by som bol telepat pretože dento design so začal robiť hneď po neúspechu prvého a to si David Pertl ešte nedal komentovať ani tu ani na tutorials.cz kde som to videl 1. krát..Zo zdravotných dôvodov som ho dokončil neskôr ( bol som chorý a ležal som..nemam notebook takže som na tom nemohol pracovať)...A neviem či pozeráš CSS galérie ale tam je každý 2. web taký že sú rôzne predmety na stole a listočkov plno takže ani Pertl nebol kreatívny...Ja som tiež inšpiroval týmito webmi ale určite nie webom Davida Pertla... Ostatným ďakujem - opravim a prepáčte za gramatické chyby a nechcem sa tu hádať či je to plagiatorstvo či nie ja viem svoje (že nie) takže ak chcete k tomu napísať nejaký názor ani sa nesnažte :o)... |
||
| Ghosting Profil |
#10 · Zasláno: 1. 9. 2008, 20:33:46
Pozadí je pěkné, ale v hlavičce se mi nelíbí šťítek, je to nepřirozený, dále bych zkusil místo samolepek použít třeba hřebík, u toho papírku.
To menu mi připadá hrozně nepřirozený vůči pozadí. Připadá mi že jsi samotný obsah dost odflákl. |
||
| hladis Profil |
#11 · Zasláno: 2. 9. 2008, 12:01:02 · Upravil/a: hladis
|
||
| Falcon Profil |
#12 · Zasláno: 2. 9. 2008, 13:45:41
hladis
nie ja šablony zadarmo nepozeram...väčšinou su nekvalitné...a take pozadie by sa zišlo ...som take hľadal ( laty naukladane) ale našiel som iba to čo mam ja |
||
| NPet4P Profil * |
#13 · Zasláno: 2. 9. 2008, 14:20:33
Falcon
„NPet4P“ „Jedine že by som bol telepat pretože dento design so začal robiť hneď po neúspechu prvého a to si David Pertl ešte nedal komentovať ani tu ani na tutorials.cz kde som to videl 1. krát..Zo zdravotných dôvodov som ho dokončil neskôr ( bol som chorý a ležal som..nemam notebook takže som na tom nemohol pracovať)...A neviem či pozeráš CSS galérie ale tam je každý 2. web taký že sú rôzne predmety na stole a listočkov plno takže ani Pertl nebol kreatívny...Ja som tiež inšpiroval týmito webmi ale určite nie webom Davida Pertla...“ „Ostatným ďakujem - opravim a prepáčte za gramatické chyby a nechcem sa tu hádať či je to plagiatorstvo či nie ja viem svoje (že nie) takže ak chcete k tomu napísať nejaký názor ani sa nesnažte :o)...“ To ti prostě nevěřím, také nemám v úmyslu se s tebou hádat. Každý si určitě na tvůj výtvor a můj komentář udělá vlastní názor. |
||
| Falcon Profil |
#14 · Zasláno: 2. 9. 2008, 18:32:55
menšie úpravy ..to kde je menu mi nejak zle načítalo ale to sa upravi..ešte chcem zmeniť písmo v tom štítku a menšie upravy ohľadom pozic a tak a možno ešte niečo zaujímavé pridám...
|
||
| Falcon Profil |
#15 · Zasláno: 2. 9. 2008, 20:44:46
prosim komenty
|
||
| NPet4P Profil * |
#16 · Zasláno: 3. 9. 2008, 20:02:23
Falcon
Když pominu záležitosti, které jsem již zmínil, menu se mi zdá sice řešeno zajímavým spůsobem ale zvolené pozadí myslím není nejvhodnější. Určitě když budeš hledat najdeš lepší texturu, také volbu toho fontu zvaž raději dvakrát... Také stejné hřebíky u menu a obsahu působí příliš opakovatně, já osobně bych ten chřebík u obsahu vymazal.. zkuz to, vyzkoušej pár variant, |
||
| yFang Profil |
#17 · Zasláno: 3. 9. 2008, 20:21:45
Falcon
Položky v menu bych udělal různě nakloněné a nakloněné bych udělal i písmo. Předpokládám, že položky v menu nebudou přibývat/ubývat, takže si to můžeš klidně dovolit. Jinak to pozadí oproti tomu zbytku působí moc reálně a výsledý dojem je dle mého názoru divný. |
||
| Falcon Profil |
#18 · Zasláno: 4. 9. 2008, 16:47:47
ok pozadie zmenim...a na ďalšímy úpravami porozmýšľam
|
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0