Autor Zpráva
hladis
Profil
http://hladis.ic.cz/

prosim berte v potaz ze jeste neni doplnena hlavicka o ruzne meta atd.

diky za kazde zhodnoceni
Nox
Profil
<meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" />
<meta name="revisit-after" content="3 days" />

Zbytečné
Charset asi není korektní, soudě dle patičky...navíc má být před titlem (kvůli ie myslim)
Nebyl by toplist v červené, když už musí být:)
Skok v nadpisech - h1, h3

Vizuálně to není špatné, jednodušší, ale zase mě to tolik nezaujalo, menu je hodně nevýrazné
OnZ
Profil
hladis
Dole se mi nenačítá toplist zobrazí mi to pouye takový ten čtvereček
hladis
Profil
když mám v kódu hlavičky z šablony puvodní:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en">
<head>
	<title>RedPepper</title>
	<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
	<meta name="keywords" content="" />
	<meta name="description" content="" />
	<meta name="author" content="" />
	<meta name="copyright" content="" />	  
	<meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" />

	<meta name="revisit-after" content="3 days" />
	<link href="css/rp-stylesheet.css" rel="stylesheet" type="text/css" />		
</head>


a změnil jsem si to na:

        <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> 
<html>
<head>
	<title>RedPepper</title>
	<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" >
	<meta name="keywords" content="" >
	<meta name="description" content="" >
	<meta name="author" content="" >
	<meta name="copyright" content="" >
	<link href="css/rp-stylesheet.css" rel="stylesheet" type="text/css" >		
</head>


tak se mi nezobrazují obrázky ale styl(css) ano. dokážete mi poradit prosím?
Chamurappi
Profil
Reaguji na hladise:
Změň <!doctype> buď na:
<!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
Nebo na:
<!doctype html>
hladis
Profil
Chamurappi

díky už to funguje

Nox

1. Bylo to v šabloně, odstraním
2. Upraveno
3. Odstraněn, přidám vlastní
4. Jak myslíš skok v nadpisech?

OnZ

Nefungovaly mi obrázky.
Nox
Profil
hladis
4) Po h1 by mělo následovat h2, ale to nikde nevidím, máš až h3
hladis
Profil
Nox

a to něčemu vadí?
Nox
Profil
hladis
Asi ne, ale máš pro to jediný rozumný důvod?
hladis
Profil
Nox

jakože bych měl změnit např:
<h3>Ahoj</h3>
na
<h2>Ahoj</h2>
?
Anonymní
Profil *
Ako vidim tak hned prve na co sa pozerate je zdrojovy kod :D
Wojta
Profil
Hladis, kdyz prijdu na tvůj web vždycky na mě vykoukne nádherná grafika, poté si přečtu co tam vlasně máš, a nakonec kouknu že to je web template. Navíc ten obsah by se dal nazvat "kdo to potřebuje?". Každý se někdy učil a začínal, ale u tebe to vypadá velmi dobře (narozdíl od mého prvního webu;-). Nevím tedy jestly mám říct "jen tak dál" anebo "Z šablon se nic nenaučíš"...tak to spojuji...
hladis
Profil
Wojta

Díky za pochvalu:), zkouším svůj vzhled a zatím mi to nesstačí, postupně se zdokonaluji a teď tam mám raději šablonu. Až se na to budu cítit, tak ji tam dám.

Anonymní

To máš pravdu:)
hladis
Profil
Prosím, pište něco:)
kvok
Profil *
Náhled webu fasteml.tym.cz – rozlišení obrázku 1600px × 956px, v html je to zmenšeno na 135px × 70px. Podobně i u náhledu fasttext.ic.cz. Obrázek by se měl zmenšovat v nějakém grafickém editoru, stačí i třeba tenhle primitivní.
hladis
Profil
kvok

Na to stačí i Malování a mám i Adobe Photoshop a Zoner 10. Díky za názor, upravím.
Ještě něco? Tak lidi pište...
kvok
Profil *

Na to stačí i Malování

Nějak jsem nepřišel na to, jak zadat přesné rozměry, aniž by se obrázek ořízl.
hladis
Profil
kvok

Nejdřív otevřeš obrázek a zmáčkneš CTRL+A a zmenšíš i obrázek, rozměry máš vpravo dole. Teď klikneš v menu na Obrázek > Atributy... a dáš si rozměr jaký chceš...
A jinak žádná další kritika?
hladis
Profil
Notak lidi pište, co jsem vám udělal že nepíšete:)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0