Autor Zpráva
DZer
hodnocení kodu a grafiky www.darkzer.wz.cz/
Boy
No kódu nerozumím, ale designu "jo", takže:
1. To menu vlevo se mi celkem líbí
2. Ty texty jsou velké jak pro blbce.......strašně hodně rollování
3. Nemůžu si pomoct ale něco mi tam nahoře chybí, nebo to aspoň vycentruj
4. To pozadí třeba v položce Bike se načítá strašně dlouho....ostatně u všech se to načítá děsně dlouho.....
DZer
to je tim že nejsem žadnej spisovatel tak to mam tak velky aby ten text byl stejně velkej jak ten obrázek. nahoře máš malí menu, tak že to tošku usnadňuje ale dneska sem se docela naučil DHTML takovej zakladík tak to asi předělám.
stim pozadim máš pravdu stejně podtim neni vidět takže ho zredukuju
Charlie
Na pohled jsou stránky velice efektně navrženy, potíž bude ale s přístupností o s optimalizací pro vyhledávače. Co se týče vzhledu, mám výhrady pouze k typografii - k vnější úpravě textu. Možná ti s tím trochu pomohou stránky www.typomil.com.

Jinak mám pllllllnnnnoooo výhrad:

~ Neměnný šaškující titulek
~ Moc moc moc obrázků, které se dlouho načítají
~ Frameset
~ Do odkazů se dává target "_blank", ne "_blanc"
~ Bez stylů je stránka 100 % nepřístupná
~ A tak dále a tak dále ... :D
rOMIK
No ty si asi hodne ulitly na pohyblive nesmysly, ze? Podle me, kdyby jich tam bylo o polovinu mene, ja to porad hodne... a taky bych chtel videt ty disky znacky Seagent :-))) je to Seagate...
DZer
dik za pripominky moc mi to pomáhá
Charlie:stim blanek sem to mnel tak pul na pul a ten titulek se mi líbí protože nepřijímám koveční v vzory v titulku :-))
a jeto dělaný jak řikáš hodně na efekt proto tam mám barevný lišty který nejsou validní a další věci který se validátoru moc nelibí .a stou optimalizaci je to pro IE a pro Mozillu vostatní neřešim a ty co maj prohlížeče bez podpory stylů už vůbec(jenom mně štvou starý prohlížeče na PDA ,jelikož ho mám a svojí stránku tam vubec nevidim,ale to je chyba microsoftu že tam dal takovi béčka na palmech sou s plnou podporou skoro všeho)

rOMIK:takova moje slabost.ty neznaš značku Seagent je dost vostra kam se za ni hrabe nakej Seagate.ne samozřemně to byl hodně ******* překlep a těch tam bude vic
DZer
udělal sem tam hodně zmněn tak jesi chcete tak se tam kounětewww.darkzer.wz.cz
Charlie
DZer
jestli mají ty stránky být víc na efekt, tak je udělej ve flashi. Ve výsledku to bude hezčí a bude to fungovat v 98.5 % prohlížečů.
DZer
Charlie:to bych hrozně rád udělal, protože skoro všechny stránky ve flashi se mi líbí ale flash boužel neumim.a zlepšil sem to aspoň trošku,s tou přístupnustí bez stylů tak na tý ještě pracuju
AMD
V mém Firefoxu se zdá, jakoby bylo blokovaný pravý myšítko ... ale poslední dobou mi tu všechno blbne, takže jestli je to blud, tak sorry.
A ještě něco "AMD Athlon XP 2400+ 2225GHz" // těžko 2225 GHz :))
DZer
to neni blud to mám schválně nemám rád když to de označovat a další blbosti třeba u vobrázků v IE.
jasně že to neni základní takt 2400+ ten je snad 2000GHz todle je po tatkování ale dik stejně sem to mněl blbě,mám 133x17= 2261GHz ale výtah sem stoho i nad 2400GHz
AMD
má tam být MHz... kdyby to bylo tolik GHz, tak máš zdaleka nejsilnější počítač na světě - něco takovýho ani neexistuje. Máš 2400 MHz neboli 2,4 GHz ;)
Pepee
mno nebudu hodnotit kód. No a co se grafiky týče kombinace barev temně rudá (navigace) a černá (pozadí)
to je prostě pocuc, stránka se mi "nevejde" na vejšku na display při rozlišení 1024x768 a přitom je to ve frejmu ...
DZer
AMDjaj tak to je ale blud největší,ale Athlon 2400 ne neni 2,4GHz ma takt nastavenej na 2000MHz to je marketingová politika AMD,no možná to myslíš jinak.ale fakt dik takovej blud to je hrůza.

Pepeety barvi sou schválně jasně že někomu neseďej ale sou to mí nejoblíbeňejší barvy a todle je web o mně tak tam musej bejt.za to rozlišení se omlouvám už sem to jednou trochu zkracoval ale asi málo já mam dolní winbar dvaktrát vyžší tak to nemůžu posoudit.i sem si ho kvůli tomu k nastavil normálně když sem to dělal,ale jak se zdá tak to nepomohlo.ještě to zkratim
Pepee
No co se týká barev nekritizuju Tvoje oblíbený barvy, ale kritizuju ne-čitelnost jejich vzájemný kombinace. Zkus si připustit, že se na tvoje stránky dostane někdo, kdo hůř vidí (třeba Tvoje babička, aby zjistila co vyvádíš o víkendech...) a je zle neuvidí z navigace ani prd.
DZer
Vim barvy hodně hodně hodně lidem přídou tmavý až i nečitelný,ale ty barvy a to tmavo to sem prostě já.Fakt ja si dost zakladám na těchto barvách.Je to špatně,vim.
Možná že to změnim na klasickou červenou(#ff0000),myslíš si že by to pomohlo???
AMD
DZer
Já neřekl že tolik má defaultně nastaveno, jen jsem tě upozornil na chybu :)
DZer
AMD:jo v poho,ja tam překouk ty megaherce na další řádce(Máš 2400
MHz neboli 2,4 GHz
),soráč
Anonymní
Profil *
jinak 80 GB se nepíše 8O GB(písmeno velké o, malé L místo jedničky - přežitky z psacího stroje)
větráky 20" mají v průměru cca 50cm. to mi nějak nesedí.
DZer
Anonymní
jo dik nakej divnej překlep všude mam jinak 0 ,a nevim kde se tam vzalo 20",přitom v kompontech
mam vypsany 40mm,von celej ten text je docela je tam jen tak do počtu
DZer
ne už vim proč 0-O protože je to stejně velky stou osmičkou
georgia ma divny čisla ale je to pěkny pismo
Anonymní
Profil *
bylo by to o hodne citelnejsi kdyby a byl font obarvenej na mirne sedou staci napr. #F2F2F2 a bezpatkovej prosiiiim muze bejt pak o dost mensi tudiz se nemusi tak scrolovat mnoho uzivatelu nez aby zatocilo koleckem ak prestamou cist pozorovano na vlastni oci dela fakt spousta lidi a navic opet pokolikaty uz patky unavuji oci a kurziva zrovna tak musim si cca 5x rozmyslet jestli jedno nebo druhy pouziju a celej web akhle to fakt nikdo cist nebude ani kdyby tam byla popsana vyroba elixiru mladi jinak ta barevnost je divoka ale proc ne jen to musi bejt zvladnuty kdyz budes delat na zakazku muze bejt i hur napr zelena a modra to je zadanicko ale porad musis mit na pamneti citelnost, citelnost, citelnost a kdyby to bylo malo tak citelnost
DZer
Anonymní:diky za vyčerpávající rady,stou šedou dobrej nápad takle to fakt bije do očí.ty patky nevim radily mi at požiju Georgi prej se k tomu webu hodi tak sem to už to skoro předělal na georgii poraď mi tedy jaky jiný písmo aby bylo vcelku podporovaný,bezpatkový a aby se hodilo ke stránkám.předem děkuji
za to scrolování se omlouvám byl to muj první web a použil sem tam jestě neštastnej ifrajm jako obsah
ale asopoň sem to chtěl zmírnit těma malými meny na každý podstrance ale nejsou moc dodělaný
protože při při návratu se můsí stejně scrolovat
s pozdravem DZer
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0