| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| benrníček Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 10. 2008, 20:54:48
Koukněte prosím na tohle http://www.princcess.cz/. Děkuji
|
||
| Nox Profil |
#2 · Zasláno: 2. 10. 2008, 22:15:11
Vizuálně
Graficky to je trochu střídmé, možná ta šedá mohla být trochu posunutá k jiné barvě, ale přijde mi to v pohodě, takové jednoduché Kódem <strong class="nadpis">Aktuality</strong> ...toto je nehezké... <p>Tel.: 774 ... ní části<br /></p> => <address>... Pochvala za handheld a print styly Funkčně (Minimálně) v Opeře logo při hoveru odskakuje, nevím jestli to je účel Jednoduchý title odkazu v hlavičce přebíjí ten lepší z H1 Ve fotkách je hodně nepříjemné, že se otevře jedna a nejde přejít na jinou, musí se zpět => buď dodělat odkazy na předchozí/násl. nebo použít něco jako lightbox A jinak zajímavý výrobek, dobrý nápad |
||
| benrníček Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 10. 2008, 22:59:30
Ta jednoduchost byla od začátku hlavní cíl a myslím, že v tomhle případě to je i na místě (dalo dost práce vymyslet to rozložení který to docela "drží").
<strong class="nadpis">Aktuality</strong> Je prostě proto, že <h2>Aktuality</h2> mi příde zcestné, pokaždý nad tím přemejšlim - no možná to změním. <address> - vylepším, moje chyba, skleněná nemoc :-) logo odskakuje schválně - zrušit? Jak to myslíš s tím title a H1? Všude je to samé "Ozdobná odepínací ramínka k podprsenkám" Galerie - uvidím, časem z toho asi bude pidi e-shop, provozovatel sám zjišťuje to co si myslím od začátku. Ale je fakt, že zas tolik práce to není. Jinak dík za opravdu konstruktivní přístup. Nápad mě taky pobavil, ty silikonový ramínka sou vážně vždycky vidět :-) . |
||
| Miloš Profil |
#4 · Zasláno: 3. 10. 2008, 00:33:56
Logo poskakuje v Opeře/FF/IE. Úmysl? Působí to blbě (takový divný, nedomrlý hover; imho buď změna barvy, přidání rámečku… nebo radši nic).
text-align: justify vytváří v textu nehezké mezery; přimlouval bych se za výchozí zarovnání (na praporek); není to tak hezké, ale lepší vrabec v hrsti, než holub v nose. Pořád stejný <title> |
||
| Nox Profil |
#5 · Zasláno: 3. 10. 2008, 07:58:07
benrníček
Title v logu: Princcess - ozdobná odepínací ramínka k podprsenkám Title v odkazu v logu: Princess => zobrazí se ten z odkazu, což je asi špatně <h2>Aktuality je naprosto rozumné, je to element co shrnuje následující text, typický nadpis... |
||
| benrníček Profil * |
#6 · Zasláno: 3. 10. 2008, 09:42:53
Jo title sem pochopil, sem si tak řikal, že k logu patří spíš jen ten nápis Princcess, no ve finále je to asi fuk - upraveno.
Logo hover - zrušen, stejně to není tak podstatný, je tam tlačítko Home <title> - se porouchal, to je tak když si nekdo behem prace (prase :-) ) přejmenuje funkci takže ď <h2>Aktuality, ja fakt nevim, az tam nekdy treba nejaky aktuality snad budou, tak bych to pak videl takhle <strong class="nadpis">Aktuality</strong> <h2>další zpráva o ramínkách <h2>Nové úžasné tipy ramínek to je bych rek o dost lepsi, ne? - nevim hazu to do "placu" Zarovnani - me se to taky moc nelibi (mam radsi ten praporek), ale uz x let stara zkusenost mi jasne rika ze klienti ty reky nevidej a chtej urovnanej blok, tak ho vsem pausalne delam uz asi pet let (nebo vic, pocitam-li praxi s quarkem) nez kazdymu vysvetlovat, ze je to neni uplne to nej, za tu dobu uz to taky nevidim nejak sem otupel a asi uz to nebudu znova otvirat. |
||
| mariett4 Profil * |
#7 · Zasláno: 3. 10. 2008, 10:47:29
ten design mi príde taký chlapský a to asi nie je dobre, keď ide o stánku prevažne pre ženy...
ale na druhej strane sa mi páči zameranie ;) |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0