Autor Zpráva
tesarm@gmail.com
Profil *
Ahoj, chtěl bych se zeptat na vas nazor na web : bezvacity.cz jedna se o web zamereny predevsim pro deti asi tak od 8-14 let ;-) dik
Shadowwolf
Profil
to je šílený psycho
tesarm@gmail.com
Profil *
dekuji za konstruktivni odpoved :-/
panmagor
Profil *
to je opravdu šílený psycho.. nejlepší je, jak ty spodní budovy zasahují do textu.
yFang
Profil
1) Zkuste se na to podívat v 800 × 600, z obsahu není vidět prakticky nic.
2) Co napsat na úvodní stránku, co to vlastně je.
3) Některé texty jsou nečitelné kvůli malému kontrastu.
4) S vypnutými obrázky také nic moc.
5) Co má znamenat to množství <h1>, které ve finále ani vidět nejsou?
srigi
Profil
Pri vypnutom JS nic nevidim.
Railbot
Profil
1) Zkuste se na to podívat v 800 × 600, z obsahu není vidět prakticky nic.
To je mrtvé rozlišení.
yFang
Profil
Railbot
To možná jo, ale ty jsi nikdy nezmenšil okno prohlížeče?
Nox
Profil
Railbot
Já se na tuhle stránku zrovna poprvé díval na mobilu...

tesarm@gmail.com
Jakože nápad je zajímavý, ale technicky provedené nevím, spousta věcí se překrývá atd.

SEO a uživatelská přívětivost je v pytli, protože máš nesmyslně texty obrázkem...

<h1>pro děti</h1><h1>děti</h1><h1>dětské</h1><h1>zábava pro děti</h1><h1>zábava</h1>
<h1>Kids</h1><h1>Child</h1><h1>Children</h1><h1>bezpečný</h1><h1>safe< /h1><h1>super</h1><h1>zábava</h1><h1>pro děti</h1><h1>dětský</h1>
<h1>dětem</h1><h1>legrace</h1><h1>hádanky pro děti</h1><h1>dětský internet</h1><h1>poradny</h1><h1>domeček</h1><h1>kamarádi</h1><h1>sout ěže</h1>
<h1>testy</h1><h1>kvízy</h1><h1>internet</h1><h1>klubovna</h1><h1>chat </h1> ....šílenost #1

<span class="H1">INFOCENTRUM</span> ...šílenost #2
tesarm@gmail.com
Profil *
a jak udelas, aby se za nadpisem neudelalo zalomeni radku?
tesarm@gmail.com
Profil *
vim, ze kdyz se zamerim na SEO, tak je to v pytli, ale mate nejakej napad, jak to zmenit, aniz bych musel zmenit ten napad stylizace stranky?
tesarm@gmail.com
Profil *
>>Já se na tuhle stránku zrovna poprvé díval na mobilu...

Zalezi na tom, na jakem mobilu se na tu stranku divas, nejaky telefony maj prohlizece fakt katastrofalni, co ti vsechno nacpou pod sebe a jiny ti stranku zobrazi normalne, akorat z ni vydis pouze vyrez (podle velikosti dispaye)
tesarm@gmail.com
Profil *
>>Pri vypnutom JS nic nevidim.

Ja teda jo... co mas za prohlizec?
tesarm@gmail.com
Profil *
>>to je opravdu šílený psycho.. nejlepší je, jak ty spodní budovy zasahují do textu.

To ma zasahovat do textu, ucelem bylo aby byli domecky dole - aby nad nimi byla modra obloha... jak by se ti to libilo opacne? ze by byli domecky nekde levitujici na mracku, nebo ze by pozadi misto modre (obloha) bylo hnede (hlina)
tesarm@gmail.com
Profil *
>>4) S vypnutými obrázky také nic moc.

a Jaka stranka vypada hezky s vypnutymi obrazky? :-) mozna tahle no :X
srigi
Profil
>>Pri vypnutom JS nic nevidim.
Ja teda jo... co mas za prohlizec?

FireFox 3.0.1 s rozsirenim NoScript. Toto vidim po prvej navsete, ked este nemam v NoScript vynimku (tie davam naozaj nerad).
KoLi
Profil
podíval jsem se poprvý, bylo to bez popisu.. takže si to momentálně asi měnil. Takže..
Já mam rozlišení 1028x1024 a ta dolní nabídka mi nesmyslně překrývá obsah.
Proč texty řešíš obrázkem?
korwin
Profil
Proč by si někdo vypínal javascript? Pokud si to někdo vypne, tak holt musí počítat s tím, že mu hodně stránek nepojede :-)
imploder
Profil
korwin
Proč by si někdo vypínal javascript? Pokud si to někdo vypne, tak holt musí počítat s tím, že mu hodně stránek nepojede :-)
Třeba proto, že je robot.
el mariachi
Profil
čo sa sťažujete, vypnite si obrázky a nebudú vám budovy zasahovať nikde.. teda okrem "Nádraží" :D
tesarm, nič v zlom, ale v tomto stave, v akom to je, je to nepoužiteľné. rád by som vedel odkiaľ si sa naučil pchať do obrázkov obsahové texty stránky...
mohla to byť celkom pekná stránka...
tesarm@gmail.com
Profil *
ty obrazky misto textu pls neres, musim predelat fonty na cely strance...
tesarm@gmail.com
Profil *
>>ale v tomto stave, v akom to je, je to nepoužiteľné

ty jsi asi velky logik... proc si myslis, ze sem pisu? asi aby jste mi poradili, co na tom zmenit, aby to pouzitelne bylo
yFang
Profil
tesarm@gmail.com
a Jaka stranka vypada hezky s vypnutymi obrazky?
Nemusí vypadat někaj extra hezky, stačí když bude použitelná.

Jo a jen tak mimochodem, viděls to v IE7?
el mariachi
Profil
tesarm@gmail.com
Ahoj, chtěl bych se zeptat na vas nazor na web
Podľa mňa si to napísal vcelku jasne a ja som reagoval hlavne na to. Čo je na tej stránke konkrétne zle ti tu už napísalo 10 ľudí...
V prvom rade by do textu nemali zasahovať kraviny typu domčeky... Vymysli spôsob ako to spraviť inak. Inak nerozumiem prečo nemám riešiť tie textové obrázky.. na jednej strane sa chceš vedieť ako spraviť tú stránku dobre a na druhej hovoríš že to mám nechať tak :)
tesarm@gmail.com
Profil *
el mariachi
jasny, jsem rad, ze jsi na to upozornil. Psal jsem to proto, aby mi deset dalsich lidi nenapsalo, ze je to spatne, protoze ja vim, ze je to spatne ;-)

yFang
to jsem nevidel, stale jeste je nejbeznejsim IE6 - pravda, ze optimalizace pro ie mi dela znacny potize... Podivam se na to a zkusim opravit ;-) Dik za upozorneni
tesarm@gmail.com
Profil *
Co byste rikali na to, kdyby se ty domecky dole dali pomoci JS shovat a pri najeti na spodni okraj objevili??
el mariachi
Profil
vyskúšaj, uvidíme :)
Mistr
Profil
tesarm@gmail.com
Co to je ve stránce http://www.bezvacity.cz/index.php?page=kulturak text Soutěžě?
SwimX
Profil
tesarm@gmail.com
a jak udelas, aby se za nadpisem neudelalo zalomeni radku?
<h1></h1> a přes css h1{float: left;}

vim, ze kdyz se zamerim na SEO, tak je to v pytli
přesně obráceně. V pytli je SEO. Zaměř se na něj a na uživatelskou přívětivost ;)

Zalezi na tom, na jakem mobilu se na tu stranku divas, nejaky telefony maj prohlizece fakt katastrofalni, co ti vsechno nacpou pod sebe a jiny ti stranku zobrazi normalne, akorat z ni vydis pouze vyrez (podle velikosti dispaye)
HTC Touch Cruise - Opera Mobile a mám možnost volby jestli Mobile view (krasne pod sebou) nebo klasicky jako na stolnim PC kdy ale nedelám nic jinýho než že roluju a roluju, talže to nevyužívám :) asi jako většina lidí připojujících se přes mobil

- Mohlo by to být centrováno na střed.
- proč když kliknu v textu mezi Panelák a škola otevře se škola? tam by to sand odkaz být nemusel..
- texty jako obrázky už tu kritizovalo pár lidí
- dole ty obrázky co mi tak nesmyslně překrývaj obsah, když přes ně přejedu myší nic se nestane, potom an něj kliknu a teprve pak začne fungovat hover, a až potom můžu kliknout a dostat se konečně na nádraží :) Opera 9.51 Win Vista
SwimX
Profil
Ještě doplním, že neměníš title - to bys měl

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0