Autor Zpráva
Peklíčko
Profil *
Udelal jsem takove male stranky...jeste to nevipada podle mich predstav, ale udelal sem je asi za 3 mesice uceni (znal sem hruby zaklad HTML).Zajimalo by me co na ne rikate a co bych mel zmenit, ci poladit...Ani ne tak dizajn, jako kod:-D Bav se Olomouc :-D
svadla
Profil
tech br je tam silene moc, vsechny styly do css souboru a hlavne pouzivej spravne y/i (aspon trochu)
Jimmy Hayek
Profil
Peklíčko
Hele jako Olomoučák to považuju za dobrý nápad, ale schází tomu myslím lepší provedení... ;-)
el mariachi
Profil
mne sa najviac páči táto časť:
<br>
<br>
<br>
<br>
<br><br><br>
<br><br><br><br><br>

proste nádhera, škoda že si nevymodeloval z toho pyramídu :)
inak súhlasím s Jimmym... pekný nápad, ale prevedenie trošku pokulháva :)
Peklíčko
Profil *
Spis bych potreboval poradit...Jak to trochu pospravit atd.Jak uz sem rikal jsem "zacatecnik" ...
el mariachi
Profil
No v prvom rade by si mohol pochopiť princíp, ako použiť "include" na stránke ako máš ty... Keď používaš php, prečo máš odkazy priamo na php súbory ??
Ďalej, nemiešaj rôzne štýly písania css.. Dačo máš zapísané v hlavičke, dačo priamo v riadkoch.. Nebolo by jednoduchšie použiť len jeden štýl a to napr externé css ? Hentaké zápisy totiž spôsobujú v kóde neprehľadnosť. Nerozumiem vôbec prečo si použil 10x po sebe <br> keď vieš css..
To len tak zatiaľ narýchlo, som zvedavý čo odpíšeš :P
Tomasds
Profil
Dobrý nápad? Ten začal a skončil tou myšlenkou: udělám web o kultuře v olomouci.
Samotná realizace kulhá na všech frontách. Design vypadá jak z nějakého nadšeneckého herního webu školáka, php.. soubory sice mají tu příponu, ale php není využito ani v nejmenším. Dokonce i řazení tabulky je uděláno jako dva soubory. Hlavně tam hned nacpat bannery, ať vydělám balík.

Doporučuji smazat, pak si za peníze nechat udělat design (není ostuda, když to neumíš sám, je ostuda, když to nepřiznáš), pak z toho udělat html, vymyslet si nějakou administraci a za půl roku budeš mít slušný web a dost zkušeností na to, abys zvládl i větší projekty.
bulik
Profil *
souhlas s ostatníma.
Jinak za mě, sice tě to nezajímá, ale je to nedílná součást práce, design je taky důležitej a má některý zásady který je většinou dobře respektovat, ke kódu tu bylo řečeno vše.
Líbí se mi to levý menu, grafika v hlavičce, méně mě baví rámeček okolo grafiky v hlavičce, zkus to dát klidně do kraje neboj se toho.
Osobně nemám rád hover který se chová jako bych byl slepý, nemohoucí a natvrdlej, zjemni ho, v tom menu nalevo je nastoupená si myslím dobrá cesta.

nemám rád patkové písmo, snižuje čitelnost, vyjma přísně odůvodněných případů:
- podpis pod článkem příspěvkem apod., působí tak nějak "psanějc"
- v případě velkých nadpisů nemusí být na úkor čitelnosti a může dokreslovat atmosféru, někdy dle kontextu

Jo koukám kluby a nekluby ti nějak poskakují proč ne, ale ať se to chová všechno stejně.
Peklíčko
Profil *
Mno pri psani tohoto webu sem se to vsecko ucil, takze sem vzdy narazil na problem, a hledal jak ho vyresit...php je pouzito jen z duvodu, ze jsem potreboval pouzit databaze a naucit se nejake ty zakladni principy pracovani s nimy...prikaz include jsem nepouzil, protoze s nim nemam vubec zadne zkusenosti a moc mi nejde do hlavy(nerozumim mu-stejne se u nej pouzije externi soubor .php, tak proc to tam rovnou nevepsat..).Snazim se to vsechno naucit a tohle je jen prvni vytvor, ktery z meho snazeni vylezl, tak se nedivte ze je to prasarna :-D Kazdy nejak zacinal...a ja zrovna nemam nikoho kdoo by mi tyto veci vysvetloval...snad jen vas a vasen kritiky a rady:-)
el mariachi
Profil
keby som mal viac času tak by som ti mohol základné veci kľudne vysvetliť, ale bohužial mám teraz veľa roboty a doučujem z tohto jednu holku, takže teraz to minimálne 2 týždne nie je reálne.. keby si ale mal záujem o nejakú tú lekciu, tak sa mi skús ozvať na icq (myslím že som ho vyplňoval na tomto fóre do profilu) a dačo prípadne vymyslíme

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: