| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| mosba Profil |
#1 · Zasláno: 29. 6. 2005, 13:07:38
Ahoj, předělal jsem starou stránku do novějšího hávu.
Je to cestopis z Ukrajiny a Turecka. O nic nejde, jen se na tom učím. Proto bych rád slyšel vaše názory na vzhled a kód (který trochu trpí tím, že jsem ke konci už neměl sílu předělat všechny nešvary starší verze). Obrázky jsou pekelně zrnitý, to vím a postupně spravím. Na to prosím nehleďte. Díky. |
||
| flying gentleman Profil |
#2 · Zasláno: 29. 6. 2005, 13:12:20
no na prvni pohled:nejsem si jistej, jestli ve firefoxu maji ty obrazky presahovat telo, ve kterym je ten text???
|
||
#3 · Zasláno: 29. 6. 2005, 13:16:06
jinak na prvni strance ti ten spodni obrazek presahuje pozadi (ve ff) a chybi tomu jakakoliv paticka.
jinak se mi to libi, ale o turecku mam predstavu hodne srdnate zeme (nevim jak to mam jinak rict), takze bych k nim asi zvolil teplejsi barvy. jinak fakt pekny,jestli se to ucis, tak fakt dobry. |
||
| Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 29. 6. 2005, 13:18:54
ano, měly by cca 10px přesahovat ve všech třech hlavních prohližečích. Jinde jsem to nezkoušel
|
||
#5 · Zasláno: 29. 6. 2005, 13:22:43
aha, diky, tim se to vysvetluje, ale ten spodní presahuje i smerem dolu (na prvni strane),coz se mi nelibi, a myslim, ze jsi to tak ani nechtel.
|
||
| mosba Profil |
#6 · Zasláno: 29. 6. 2005, 13:23:42
jo, ja se učím věčně. teplejší barvy - no jo, máš pravdu. Když ne kvůli povahám lidí tak kvůli tomu vedru. zkusím to trochu barevně ohřát.
Patička - též pravda. něco přihodím. |
||
| Charlie Profil |
#7 · Zasláno: 29. 6. 2005, 19:11:14
Velmi pěkné, ale chybí zde patička a pomlčky by se měly zapisovat entitou –. Jinak nemám námitek.
|
||
| Klára Profil * |
#8 · Zasláno: 29. 6. 2005, 19:21:12
Jsem nadšená, barvy mi nevadí, patičku nepostrádám. Hlavně že se člověk na stránce vyzná a navíc to vypadá moc hezky. Dělám stránky etnologie na FF UK a tak šup s tím do odkazů!
Design je opravdu moc povedený. |
||
| mosba Profil |
#9 · Zasláno: 29. 6. 2005, 19:58:08
flying gentleman: s těmi barvami to nebude tak honem, ale postupně něco zkusím.
Charlie: alespoň jsem přidal takovou obyč textovou patičku a pomlčky udělal entitou. na to pravidelně zapomínám. Klára: díky (+ napodzim budou čerstvé informace). |
||
| Charlie Profil |
#10 · Zasláno: 29. 6. 2005, 20:09:39
mosba, no teď je to perfektní. Vážně moc pěkné.
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0