Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 6. 2005, 21:17:52
Prosím ohodnoťte web www.robinhoodlegenda.wz.cz.
|
||
Charlie Profil |
#2 · Zasláno: 29. 6. 2005, 22:22:00
Zajímavé, očekával jsem něco jiného:
~ K Robinovi bych přiřadil les, zelenou, středověk ... Ne moderní "grafiku". ~ Titulky často nemají nic společného s obsahem. ~ Stránka je neuspořádaná, ve Firefoxu rozhozená. ~ Nesmyslné animace náhodně na stránkách - vůbec nechápu proč? ~ Logo je pouze na úvodní straně. ~ Je vidět, žes to dělal WYSIWYG editorem ... Moment ... Ano! CoffeeCup VisualSite Designer. ~ Opravdu tragicky vyhlíží stránka zobrazená bez obrázků. Mám tam jen nadpis a pod ním odstavec surového textu - nepoužitelné. ~ Bez CSS je stránka MOOOOC zdeformovaná. |
||
SQi Profil |
#3 · Zasláno: 30. 6. 2005, 12:50:18
* V Opeře o rozhození ani nemluvím..
~ Bez CSS je stránka MOOOOC zdeformovaná. * Souhlas |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 3. 7. 2005, 08:42:15
Tohle si doplň do hlavičky, jinak se na to nedá v linuxu koukat:
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" /> <meta name="language" content="cs_CZ" /> |
||
Raptor Profil |
#5 · Zasláno: 3. 7. 2005, 08:42:52
Hups - můj příspěvek ...
|
||
Fred Profil |
#6 · Zasláno: 3. 7. 2005, 11:18:00 · Upravil/a: Fred
Je to takový hodně nedodělaný. Co na mě působí hodně podivně je ten zmatek v e-mailech, na titulce je jiná mailová adresa v tom zeleném odkazu než ta na kterou se to skutečně zasílá a ta na kterou se to skutečně posílá má zase souvislost s titulkem té stránky, to tedy působí velmi nevěrohodně a mailová adresa na ostatních stránkách name@provider.com ?? Jak říkám, chtělo by to ještě trochu zapracovat.
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0